Şimdi Ara

Fx-6300 1050 ti darboğaz olur mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Fx-6300 o.c @4.2 Ghz ile 1050 ti darboğaz yapar mı ? Tek çekirdek performansında veya çokluda problem olur mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Deneyen, kullanan biri yok mu arkadaşlar?

• O işlemciye GTX 960 darboğaz yapabilir. Denenmesi gerek. Youtube da videolara bak illaki birisinde bulursun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Londias

O işlemciye GTX 960 darboğaz yapabilir. Denenmesi gerek. Youtube da videolara bak illaki birisinde bulursun.

Öncelikle cevap verdiğin için teşekkürler. Baktımda çok saçma sonuçlar var birinde 40 fps ise diğerinde 60 anlamadım. Zaten çoğuda gpu-cpu % kullanımı göstermediği için emin olamadım. Dedim belki forumda kullanan vardır bu ikiliyi diye bakıyodum.

• Saçmalamayın artık ne 1050 ti'si... Ben 2-3 sene önce o işlemci ile 660ti'de zorlanıyordum, 4. nesil i5 alıp rahatlatmıştım bilgisayarı. O işlemcinin kaldırabileceği maksimum kart hd 7870 falan.
  • Biraz abartmadınız mı? O işlemcide 700 serisi darboğaz yapmaz. gtx 760-770 rahat çalışır ve iş görür. Onun haricinde r9 290x de olabilir. sağlam kart.
  • 4InsaneWork kullanıcısına yanıt
    gtx 760-770 alabilirsin veya r9 270x veya 290x .
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    GTX 950'mi GTX 760'mı
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Fx 6100 ile Gtx 660 kullandım uzun bir süre.Sistem hala bende ancak pek elimi sürmüyorum.En son GTA 5 oynadığımda işlemci %60-70 görüyordu.O nedenle istediğiniz kadar oc yapın o işlemcinin ciğeri 1050ti'ya yetmez
  • Cevaplarınız için hepinize teşekkür ederim. Sanırım satıp G4560 a geçicem mecbur bütçe bu kadar. Umarım g4560 1050 ti ile sıkıntı çıkarmaz.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.