Şimdi Ara

FX 6300 / GTX 770 DARBOGAZ! (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
311
Cevap
5
Favori
11.800
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar teşekkürler yazdıklarınız için. sorunum çözüldü. nasıl çözdüğüme gelince; tabikide 4670k aldım gpu kullanımı %98'den aşşağı kımıldamıyor maximum performans alıyorum şuan ekran kartından. Üstelik işlemci stok hızdayken. intele bir kez daha aşık oldum...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Faradayy -- 9 Nisan 2014; 18:43:07 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faradayy

arkadaşlar teşekkürler yazdıklarınız için. sorunum çözüldü. nasıl çözdüğüme gelince; tabikide 4670k aldım gpu kullanımı %98'den aşşağı kımıldamıyor maximum performans alıyorum şuan ekran kartından. Üstelik işlemci stok hızdayken. intele bir kez daha aşık oldum...

Gerekmedikçe OC yapmanı önermem. Bu arada sorunum çözüldü deyince devamını okumadan sevindim devamını okuyunca da rahatladım açıkçası çünkü Intel
    Anakart olarak ne kullanıyorsıun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi H4PPY -- 9 Nisan 2014; 18:51:21 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Şimdilik sağolsun forumdan Supervisor_ ( yunus abimiz) bana anakart gönderdi idareten kullanmam için Asrock z87 pro4. Bakalım duruma göre alıcaz birşeyler, bunun performansı iyiyse bunla devam edicem. Daha 1 saat önce kurdum sistemi zaten fazla inceleme fırsatım olmadı
  • quote:

Şimdilik sağolsun forumdan Supervisor_ ( yunus abimiz) bana anakart gönderdi idareten kullanmam için Asrock z87 pro4. Bakalım duruma göre alıcaz birşeyler, bunun performansı iyiyse bunla devam edicem. Daha 1 saat önce kurdum sistemi zaten fazla inceleme fırsatım olmadı

Ne diyelim hayırlı olsun.
    İnşallah daha fazla sorun çıkmaz.

• quote:

Orijinalden alıntı: uluc2000

quote:

Şimdilik sağolsun forumdan Supervisor_ ( yunus abimiz) bana anakart gönderdi idareten kullanmam için Asrock z87 pro4. Bakalım duruma göre alıcaz birşeyler, bunun performansı iyiyse bunla devam edicem. Daha 1 saat önce kurdum sistemi zaten fazla inceleme fırsatım olmadı

Teşekkür ederim hocam, inşallah

• Bende aynı işlemciyi kullanıyorum ama 4.5'te hani GTX770 tamam baba kart eyvallah.bir altı GTX760 düşünüyorum aralarında öyle dağlar bayırlar çayırlar kadar bir farkta yok %15-%20 gibi.Yanlışım varsa düzeltin çünkü yanlış bilgi vermek istemem
    İşlemciyi 4.5'e çek öyle dene birde AMD GPU'lu bir kartla dene derim bende anlamadım gitti garip bir sorun,GPU'ya değilde CPU'ya yüklenmesi
  • ben yorum yapmıyorum

herkes kendi görsün

sonra fanboy oluyoruz

zamanında bizde çektik bu rezillikleri
  • a7v8x kullanıcısına yanıt
    ben 8320 4.3 ghz + gtx 780 ile oynuyorum performansim harika, bence islemcisine yuksek oc yapmis o yuzden performansi tam alamamis
  •  FX 6300 / GTX 770 DARBOGAZ!

@Faradayy Test sitelerinde böyle bir sorunla karşılaşılmamış. Stok halde de denemiş miydiniz ? Durumunuza üzüldüm açıkçası. İşlemci 4.4ghz'den sonra ısınmaya başlıyor adam gibi ondan sonra ısı yükseldiği için çekirdeklerin saat hızlarını düşürüyor olabilirdi ancak soğutucunuz epey sağlam.

@burc_oker .45ACP'nin yorumundan sonra benim de böyle bir şey aklıma geldi ancak arkadaş deney yapmadan yeni işlemci aldı sanırım. Siz de SS ekleyebilir misiniz rica etsem ? Şu an AMD bu konuda rezil olmuş durumda bunu bir nebze olsun düzeltebilirsiniz

NOT: SS'te kullanılan kartın performansını Gtx770 SLI olarak düşünebilirsiniz.

Edit : Gtx780 Ti ile olan DX:

FX 6300 / GTX 770 DARBOGAZ!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HiqhWoltage -- 11 Nisan 2014; 11:52:11 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: uluc2000

quote:

Teşekkür ederim hocam, inşallah

O anakrt baya iyidir hocam.Oc fazla yapmıycaksanız yeterli.İşlemciniz hayırlı olsun.Bende aynısını kullanıyorum.

• Konudan anladığım kadarıyla ne kadar iyi islemci o kadar iyi ekran kartı kullanımı. 6100den 8350ye geçme kararı aldım bakalım fark edecek mi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackenedd

Konudan anladığım kadarıyla ne kadar iyi islemci o kadar iyi ekran kartı kullanımı. 6100den 8350ye geçme kararı aldım bakalım fark edecek mi.

Eder etmezmi hocam hatta 8320 bile yeter sizdemi gtx770 kullanıyorsunuz ?
  • 8320 veya 8350
  • Gandalf81 kullanıcısına yanıt
    770 hocam ince eleyip sık dokumam lazım. Görmem lazım farki.

• Bence Faradayy gibi intel almalısın

sana tavsiyem aynı 4670k
  • Fx6300 o karta darbogazin kralini yapar en fazla hd7870i kaldirir fx6300. Islemcinizi degistirirseniz sorun duzelecektir

• quote:

Orijinalden alıntı: blackenedd

770 hocam ince eleyip sık dokumam lazım. Görmem lazım farki.

Yerinizde olsam 8350 alirim bide butce varsa sogutucu mis.

• Zamanında bende diyordum 6100 iyi oc ile 770 dar boğaz yapmaz diye sonra fps düşüşlerini görünce n.h yapmaz dedim söyle bi ic çekerek arkadaşın sorununu çözümünü okumasam kuzu kuzu kullanmaya devam ederdim yorumlar için ayrı teşekkür ediyorum...

• Gandalf81 kullanıcısına yanıt
    Soğutucu var hocam cm seidon 120v kullaniyorum ise yariyor..

• quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

Zamanında bende diyordum 6100 iyi oc ile 770 dar boğaz yapmaz diye sonra fps düşüşlerini görünce n.h yapmaz dedim söyle bi ic çekerek arkadaşın sorununu çözümünü okumasam kuzu kuzu kullanmaya devam ederdim yorumlar için ayrı teşekkür ediyorum...

İşte bunlar hep önyargı.

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.