Bildirim
fx 6300 o.c böylemi yapılır ???
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
İşlemciye voltaj vererek denemelisin. Ben 1.320 voltaj ile stabil yapabildim 4.4 ghz'de ancak. Yavaş yavaş voltaj vererek dene. (mobil olduğumdan mı bilmiyorum resimlerin görünmüyor bende)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
hmm anladım ama ben 1400 çıkarttım işlemci warning dedi allahtan kapadım pc yi bidaha da denemedim :D -
Tek dwnemede çok fazla çıkartmışsın bu şekilde denememelisin. Öncelikle biostan turbo core, c1e ve cool n quiet'ı kapatmalısın. Stabil o/c değerlerinin olduğu bir konu vardı oradan deneyerek kolaylıkla yapabilirsin
peki sen 3.5 den 4.4 e çıkarmışsın sonuç ne oldu ? -
quote:
Orijinalden alıntı: m5-e39
peki sen 3.5 den 4.4 e çıkarmışsın sonuç ne oldu ?
Şu anda sistem stabil çalışıyor bir sıkıntıyla karşılaşmadım. Fakat voltaja 1.295 tarzı bir şey girmiştim ama 1.32 veriyor belki sende de olabilir aklında bulunsun
sonuç derken yani bu 4.4 de pc baya hızlanıyormu değişen bişe varmı yoksa sadece psikolojikmi onu diyorum -
Evet var fakat tek konudan mesajlaşsak daha rahat olacak sanırım benim için
tamam pardon telefondan giriyorum demiştin zor olsa gerek neyse yavaş yavaş yapim dicem ama biri bana yardımcı olmalı ben resimlerini çektim neleri yükselteceğimi söylese yeterli :D ben youtube de bi video dan yaptım işlemci warning uyarısı verdi işte pc açıktı saaltta uyarı çıkınca direk kapadım pc yi :D yoksa 4.4 ü gördüm bende ama ben anakartada yapmışım 2 si birden kaldırmadı şu an tırsıyorum açık konişim :D -
Sana link attığım konuya baktın mı? Orada neyi kapatacağın detaylı bir şekilde yazıyor. 4.7 ghz stabil bile var
benim soğutucu bilizzard colar master t2 t4 ün yavrusu :D neyse benim monitör 1900-1080pfull hd kabloyla bağlıyorum o yüzden dedim aslında o.c yapim bi kaç oyunda fark yaratırmı onu merak etmiştim ram yetersiz ama -
aynen şimdi orda anlatmış arkadaşlar iyice bi araştırıp yapacam -
Bir sorun olursa sormaya çekinme. Ve voltaj değerlerini de aida 64 ya da cpu z ile kontrol et verdiğin değerin aynısı gitmiyor olabilir
tamam tşkler verdiğin linkte en alltta stabil stok fanla 4.2 voltaj auto olanı deneyim diyorum şimdilik en iyisi o görünüyor sağutucuda yetersiz kalmasın -
Soğutucun ne? Bu arada ben onu denediğimde yapamamıştım bir şeyleri eksik yaptım sanırım
colar master bilizzard t2 43 liramı ne t4 al dedilerde gerek duymamıştım keşke alsaydım t4 ün kardeşi buda :D -
Belki biraz yetersiz kalabilir stres test yapmayı unutma sakın
şu an yaptım 4.2 görüyor şu an düzgün oldu sanırım bide bu stres test diyorlar onu yapim bakim orda ne olursa olmamıştır ? -
Prime 95 sistemi en fazla ısıtan hatta cpu'nun canına okuyan programdır. Onu 2 saat kadar açık bırakın, çekirdeklerden herhangi biri uyarı verirse veya sıcaklık 70e varırsa testi iptal edin.
Not: Test-Stop yolu ile yapın ben ilk çarpıda çıktığımda bir süre daha çalışmış ve 75 dereceleri bulmuştu
ben şimdi bunla yaptım CINEBENCH_R15 kendi başladı kendi bitirdi resim atacam ama yine göremiceksin i7 3840 işlemciyle aynı seviye olduğunu gösterdi 5-6 işelmci daha var öyle herneyse sıcaklık 73 ü gördü ama core temp programıyla alttan açtım gerçek dğerleri nasıl alcam bilmiyorum
Benzer içerikler
- cfm nedir
- ses geçirmeyen duvar kağıdı kullananlar
- cpu opt nedir
- kaporta macunu yerine ne kullanılır
- plastik neyle boyanır
- termal macun önerisi
- overclock nasıl yapılır
- undervolt nedir
- sıvı metal macun
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X