Şimdi Ara

fx 6300 tam verimde kullanma (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
66
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: HardToBeAGod

quote:

Orijinalden alıntı: Blackankas

Oynadığın oyunlar 6 çekirdeği etkin kullanmıyor aionda cpu0 : %81 ken cpu3 : %0 da kalmış işlemciyi 4.5 ghz oc edersen darboğaz azalır.

Darboğaza neden olan ne olabilirki fx 6300 hd 7850 birbirine uyumlu darboğaz oluşturacak bir neden yok şeklinde yorumları cok okudum sistem toplamadan önce sizce nedir bu darbogazın nedeni?

Hocam mmorpg lar genelde iyi optimize edilmemiş oluyor ve 1-2 çekirdeğe yükleniyor amd fx serisinin de tek çekirdek performansı kötü.
  • Oromë kullanıcısına yanıt
    ney bendede işlemciyle anakart aynı ekrankartını r9270 sadece ram 4 gb 1600 mhz lowa düşürsem ultra çıkarsam kasıyor anlık takılmalar sürekli :(
  •  fx 6300 tam verimde kullanma

msi g43 yada 46 tam hatırlayamadım fx6300 arkadaşın ile aynı bu değerler normalmı boşta
  • Fx 6300 kullanıyorum cs go, hardline gibi oyunlarda max ısıyı görüp kapanıyordu ve performans kaybıda oluyordu,termal macunu değiştirdim fanlarıda bi güzel temizledim sorun çözüldü

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EgoluAdc -- 29 Haziran 2015; 10:23:01 >
  • Aion da çok normal FPS düşüşleri. mmorpg tarzı ve sunucuları genelde yoğun oluyor. Ayrıca oyun 60(+2 /-2 ) fps ye sabitlenmiş durumda.. Haritalarda 40-60 arası , şehirde ise 10-30 fps alırsın. Savaşlarda ise 0 ile 10 arası alırsın ve donma takılma haliyle hat safhada olur. Eğer F12 + Shift tuşlarına basarsan oyucuların (kendi ırkın ve düşman ırkı dahil) sadece isimlerini görürsün ,zaten savaşlarda herkes böyle yapıyor (bunu yapmana rağmen yine de deli gibi kasmalar olur bazen) Amd fx6300 malesef Aion da yetersiz kalıyor bana göre.
  • batuqwert7878 B kullanıcısına yanıt
    Boşta 55 derece pek normal bir değer değil tabi kasanın hava akışı nasıl buda önemli.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.