Şimdi Ara

fx 8150 4 ghz r9 380 veya gtx970 darboğaz olurmu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    990 fx de bir sorun mu yaşadın m5a97 r2.0 direk bu model ise LE modeli değilse overclock açısından kötü kart değil çok da iyi de değilhttp://www.overclock.net/t/946407/amd-motherboards-vrm-info-database

Stok hali ile böyle kullanıp daha sonra daha iyi bir sisteme geçiş yapabilirsin bana kalırsa seidona da yatırım yapmaya gerek yok.

Bak olayın özeti burda yatıyor aslında
     fx 8150 4 ghz r9 380 veya gtx970 darboğaz olurmu
     fx 8150 4 ghz r9 380 veya gtx970 darboğaz olurmu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 24 Aralık 2015; 21:04:00 >

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    anladığım kadarıyla çekirdek performansları hemen hemen aynı bu iki işlemcinin işlemcim 76 dereceleri görüyor oyunlarda o yüzden seıdon düşünüyorum ilerde düşüncem şu r9 380 beni 1920 de idare etsin iyi şekilde güzel bi anakart ve oc ye uygun bi işlemciyle yola devam etmek sistemin diğer parçaları fena sayılmaz çünkü. 4.1 e bi türlü çıkartamadım oc de forumdan okuduğum kadarıyla yaptım prime 95 le stabil tutabildim 4 ghz de üstünü yapamadım.Yorumlarından yola çıkarak 380 alayımda en azından tam performans kullanayım diye düşünüyorum artık
    sorun yaşamak değilde mahalle arası pc cilerin kurbanı oldum.sistemi komple yenilemek zorunda kaldım ssd ve hardiskimi bozdular. sonrada vatana gittim ekran kartı görüntü vermedi denedik ssd hd hepsi çöp olmuş anakartıda belki okumuyodur diyerekten değiştirmiş bulunduk kutudan çıkartınca ondan şüphelendik ilk o yüzden yoksa anakartla ilgili bi sıkıntım olmadı
  • Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    Dostum Sen Bu Allahin intelci'ler Hic Dinleme AMD'yi Kotuledikleri Yeter Ama Gercekten FX-8150 Ve FX-8350 Catir Catir Besliyor .

https://youtu.be/20QPpIqo-YY

https://youtu.be/QeDo1h4ADZI

https://youtu.be/dL0zut5LkPU

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 26 Aralık 2015; 0:40:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

çok geçmiş olsun Her önüne gelen bir şey biliyorum sanıyor bir ileri gidip para da varsa dükkan açıyor sonuç vahim malesef.

Asrock güzel anakart üretir hala duruyor mu çöpe mi gitti
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-masaustu-anakart990fx-e.karti-7850-700w-psu-arizali-supheli-248517528/detay/
    ilana koydum ne yazıkki kaldıki ekran kartının soğutması hariç ondan da memnundum çokta farkı olmayan bi sisteme birsürü masrafım oldu malesef sonuçta üzerindeki ekran kartı da 7850 dengi bi kart diye biliyorum r7 265. adamlar çok pişkin 13 yıllık bilgisayarcıymış beyefendi bozdu attı resmen ekrana görüntü gelmiyordu biosta donuyordu pc ne yazıkki mahvettiler 2 tb hard disk binlerce fotoğraf oyun hepsi gitti kurtarmaya vereceğim onuda mecburen olabiliyosa.son olarakda işlemciyi 4.1 de stabil tuttum ama soğutucu yetmiyor sanırım oyunda 77 dereceyi görüyor gta 5 de seidon 120 alacağım satıştan gelen paraylada bakalım

• http://www.vatanbilgisayar.com/msi-r9-380-gaming-4gb-gddr5-256bit-amd-radeon-dx12-ekran-karti.html
    bunu alıp geçeyim şimdilik diyorum birkaç yıl sonra kasayı satışa çıkarır sonrada intele geçerim
    Sana R9 290X Yeter Diye Dusunuyorum Zaten OC Yapicaksin Stabil Calissin Diye.

• Sorun olmaz ben 8350 ile stok 4ghz de kullanmıştım gtx970 i 780ti de kullandım 4.8ghz de sorun yok singleplayer oyunlarda pek online oyunlarla aram olmadıgından online oyunlar konusunda bişey söliyemem şimdi sırf ddr4 için intele geçtim bu konularda danışabilecegini düşündügüm @tayfn1907 kendisi fx6300 kullanıcısıdır ama sana anahtar bilgiler ve tüyolar verebilir diye düşünüyorum.

Bence uzman biri o karti test etse iyi olur onunda oc performansina bakarsin elindekinden iyi cikabilir
    r9 380 ni sapphire nitro da alabilirsin ayni servis bakiyor fiyatida daha uygun sapphire iyi kart uretir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 26 Aralık 2015; 10:07:17 >
    R9 380X Al Oda Olur Ama OC Yap GPU Stabil Calissin. ileride Zen islemciye Gecersin intel'e Gerek Yok Zen islemci Hepimize Yeter Diye Dusunuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: deathness666

Eski FX6100 kullanıcısı olarak söylüyorum. İlk çıkan FX serisi berbat abicim. Çekirdekleri tamamen çöp oyun performansı yerlerde olan seridir. Vishera ile daha iyi optimizasyon sağlandı bir çok oyunda. Ama ilk seri bildiğin çöp abicim. BF4 64 Multi 7870 ile berbat sonuçlar alıyordum. %30-%40 lara kadar gpu kullanımı düşerdi. Yakın zamanda intele geçiş yaparım derseniz 970 alınabilir. Aksi takdirde multiplayer oyun oynuyorsanız saç baş yoldurur benden söylemesi.

8150 stok hız + r9 280 ile multide gpu kullanımı gayet iyidi bende

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SwordMachine -- 26 Aralık 2015; 13:07:31 >
  • Gtx 970 i bilmemde r9 380 darboğaz olmaz.

• SwordMachine kullanıcısına yanıt
    Hic Birisi Darbogaz Yapmaz OC Yapmak Sartiyla .

• sırf darboğaz korkusuyla r9 380 i alıp geçecem.zaten kullanacağım çözünürlükte 1920 o yüzden idarelik alacağım bu kartıda.işlemciyide en son 4.1 ghz de stabil tutabildim ama sıcaklıklar coştu bu seferde gtx970 macera olarak kalmış olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sertan-57

Hic Birisi Darbogaz Yapmaz OC Yapmak Sartiyla .

Hocam bu 8150 lerde fazla OC potansiyeli yok sanırsam ve de baya ısınıyor

Evet Oda Var 4.5 Cikar Ama.

• Oyundan oyuna değişir tam olarak besleyemez diye düşünüyorum özellikle Gtx970 modelini.
  • Nereye Beslemezmis San Ki Cok Mu Kullandim Youtubeda Ki'ler Catir Catir Kullaniyorlar . Pentium'da Darbogaz Yapmaz Diyorsunuz FX'ler Darbogaz Yaparmis Laflara Bak Laflara .

aynen ne yaptıysam dahada çıkaramadım hemde çok ısınıyor işlemci cs go da 65 derece şaka gibi 4.1 ghz şuan stabil
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.