Şimdi Ara

fx 8150 4 ghz r9 380 veya gtx970 darboğaz olurmu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • r9 380 msi 4 gb alınmıştır arkadaşlar ilginiz için teşekkürler gta 5 de darboğaz yok sanırım yuzde yuza ulaşıyor kullanım
  • Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    Üstat öncelikle hayırlı olsun.
    Dar boğaz yapmaz demeye gelmiştim ama %100e ulaşıyor kullanım demişsin.
    Bu darboğaz demektir.
  • realthing kullanıcısına yanıt
    eyvallah teşekkür ederim bu darboğaz olayından anlamıyorum işlemci 4.1 ghz de msi afterburnerden takip ediyorum gpu kullanımı ara ara yüzde yüze ulaşıyor sıcaklıklar 60 derece civarı normal darboğaz kullanması mı kullanamaması mı hala tam anlamış değilim
    Ah pardon ben yanlış anladım. İşlemci %100 görüyor dedin sandım.
    Ekran kartı %100 görüyorsa sıkıntı yok. Her şey yolunda demekki.
    tamamını kullanıyor görünüyor zaten işlemci de ocli evdeki soğuk odaya koydum pc yi sıcaklıklar da düştü şaşırdım baya yakında sıvı soğutmaya yinede geçecem.shadow of mordor da görüntüde arada da olsa karelenme oluyor ekranın belli bölümlerinde neden yapar anlamadım r7 265 de de yapıyordu bunu sanırım oyunun sıkıntısı steamdan aldım başka oyunlarda bu sıkıntı yok :)
    İşlemcin %100e ulaşıyorsa (bildiğim kadarıyla) darboğaz yapıyor demektir bu. İşlemcinin darboğaz yapması görüntü bozulacak yada oyun kasacak anlamına gelmez. Shadow Of Mordor daki mevzu herhangi bir update ile alakalı olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realthing -- 9 Ocak 2016; 15:37:59 >
    işlemci yüzde yüze ulaşmıyor oyunlarda hocam prime 95 de ulaşıyor sadece gene kullanımda daha serin ekran kartı gpu su yüzde yüze oyunlarda ara ara ulaşıyor bencede update ile alakalıdır
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.