Şimdi Ara

fx 8150 4 ghz r9 380 veya gtx970 darboğaz olurmu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi uzun uğraşlar sonucu işlemciyi 4 gz de stabil tutabildim prime 95 ile 1 saat test ettim sıkıntı yok sıcaklık çok şan cooler masterin hava soğutmasını kullanıyorum prime 95 te özellikle sıcaklık maximum 94 ü gördü biliyorum delisin diyeceksiniz neye güvendin derseniz 100 derecede işlemci kendini kapatıyor diyerekten yaptım aklımda olanı söylüyorum işlemci 4.1 yada 4.2 gibi değerleri görmüyor baya denedim.2 ekran kartı arasında kaldım r9 un darboğaz yapacağını sanmasamda 970 şüpheli kafamda ama almışkende ömürlük kart olsun diyorum 970 bana ne gibi sıkıntılar yaratır işlemciye sıvı soğutma uygulayacağım cooler masterin 120 seidon soğutucusunu alacağım

• Cooler master seidon 120m sivi sogutucuyu ben kullaniyorum cok memnunum
    Ek olarak darbogaz olacagini pek sanmiyorum gtx 970 ile

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oggy20 O kullanıcısına yanıt
    benim işlemci akranlarına göre baya sıcak hocam öyleki boştaki değerler bile sıcak bana göre 42 derece falan boşta.sizin sıcaklıklarınız ve işlemciniz nedir boşta yükte bende gtx 970 i alıcam sanırım hd çözünürlükte oynuyorum ama ilerde intele geçiş yapıcam işlemci anakart değişimiyle
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: Afacan Dennis

benim işlemci akranlarına göre baya sıcak hocam öyleki boştaki değerler bile sıcak bana göre 42 derece falan boşta.sizin sıcaklıklarınız ve işlemciniz nedir boşta yükte bende gtx 970 i alıcam sanırım hd çözünürlükte oynuyorum ama ilerde intele geçiş yapıcam işlemci anakart değişimiyle

ben i7 3770 kullanıyorum boşta 45 derece yükte max 60 - 63 arası görüyorum
  • Değerler iyi benimde öyle olur umarım

• 380 üstünü tavsiye etmem.Fx8150nin fx8350den biraz daha zayıf olduğunu da hesaba katarsak gtx 970le darboğaz kaçınılmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Oc yaptim faydası olmazmı biraz gtx 970 i alıp darbogaza katlanabilirim belki bi süre sonrada intele gececegim zaten

• Eski FX6100 kullanıcısı olarak söylüyorum. İlk çıkan FX serisi berbat abicim. Çekirdekleri tamamen çöp oyun performansı yerlerde olan seridir. Vishera ile daha iyi optimizasyon sağlandı bir çok oyunda. Ama ilk seri bildiğin çöp abicim. BF4 64 Multi 7870 ile berbat sonuçlar alıyordum. %30-%40 lara kadar gpu kullanımı düşerdi. Yakın zamanda intele geçiş yaparım derseniz 970 alınabilir. Aksi takdirde multiplayer oyun oynuyorsanız saç baş yoldurur benden söylemesi.
  • Nereye Dar Bogaz Yapiyormus i7 800 Serisi OC'la Dar Bogaz Yapmaz Diyorsunuz FX-8150 FX-8350 Serisi Darbogaz Yapar Diyorsunuz Siz Neyin Kafasini Yasiyorsunuz Anlamiyorum Nedir Bu AMD Dusmanligi Ya Seni Rencide Etmek icin Demiyorum Bir Tek Sana Demiyorum Otekilerine'de Diyorum Bunu Butun intel Kullanici'lari Diyor AMD Kullanici'lari Oyle Demiyor Yaptiginiz Cok Yanlis Soylediklerinizi Kabul Etmiyoruz insanlari Yanlis Yonlendirmeyi Birakin Boyle Olmaz Tek izlek Performansi Cok Kotu Olabilir Ama Darbogaz Yapmadiginin Anlamina Geliyor .

• Afacan Dennis kullanıcısına yanıt
    Dostum Kesinlik'le Darbogaz Yapmaz Ama Stabil Beslesin Diye OC Yap .

Bir miktar darboğaz olacaktır 8350'nin de hız aşırtılmış şekilde bir miktar darboğaz yaptığı söyleniyordu 780'e ki 780 biraz daha güçsüz bir kart Alıp kullanılabilir tabi ki Ama tam performans beklemeyin ya da o işlemcilerin karşılığı intel olan bir işlemci ile benzer performanslar beklemeyin 970'de ömürlük bir kart değil bana göre.
  • Çoğu yeni oyunda 970 ile ciddi darboğaz olur

• Bir kere 8150 ilk nesil yani asil phenomdan kotu diye yerilen seriden bu 1
    2ci seri fx 8350 ile gtx 970 den tam verim icin 4.6 4.7 lere cikilmasi a ragmen yer yer anlamsiz sorunlar olurken seninkinde hayli hayli olacak

Daha oncede cok konu actin diye hatirliyorum 970 olmaz demistik ama artik sen odaklamissin kendini ne desek kar etmez belki 1-2 konu daha acarsin ama sonucta 970 alirsin gibi geliyor bana yani alinca anlayacaksin sanirim durumu cunku yasayarak ogrenme de bir ogrenme bicimi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 24 Aralık 2015; 19:44:10 >
  • Arkadaslar r9 380 de dar bogaz yapacaksa ben bu islemciyi napayım zaten cokca da isiniyor sivi sogutmada eklicem intele gecince de kullanmaya devam ederim genel yorumlar darbogaz olacagi kanisinda bise soyle dusundum hd 1920 cozunurlukte 27 monitorle kullanacam gtx970 in hakki 2k diyenler var o yuzden r9 380 i alip gecicem moralimde bozulmadi degil beyler 3.6 ghz da takilmalar yasiyordum gta 5 de yer yer sanirim zayif dediginiz gibi 4 ghz i gorunce takilma kalkti

• Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Dostum Aynisini Sende Yapiyorsun Bir Kere i7 950'yi FX-8150 %50 Fark'la Geciyor FX-8350'yi Saymiyorum Eger i7 950 OC'la O GPU'yu Besliyorsa FX-8150 Hayla Hayla Besler Hemde OC'la FX-8350 R9 290X'i Catir Catir Besliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sertan-57 -- 24 Aralık 2015; 20:37:57 >
  • Nerd Miner kullanıcısına yanıt
    Dostum Dogruyu Soylemek Blok Olmasi Onemli Degil Sorun Olan Senin intel'in Fanboylugunu Yapman AMD'nin Fanboy'lari icinde Gecerli.

• quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

Bir kere 8150 ilk nesil yani asil phenomdan kotu diye yerilen seriden bu 1
    2ci seri fx 8350 ile gtx 970 den tam verim icin 4.6 4.7 lere cikilmasi a ragmen yer yer anlamsiz sorunlar olurken seninkinde hayli hayli olacak

Daha oncede cok konu actin diye hatirliyorum 970 olmaz demistik ama artik sen odaklamissin kendini ne desek kar etmez belki 1-2 konu daha acarsin ama sonucta 970 alirsin gibi geliyor bana yani alinca anlayacaksin sanirim durumu cunku yasayarak ogrenme de bir ogrenme bicimi

R9 380 4gb alacam artık yanina da seidon 120 islemci cosuyor

senin anakartın modeli neydi bu arada ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nerd Miner

senin anakartın modeli neydi bu arada ?

Benim anakartın model m5a97 r2.0 hocam bide ben anakarti d3gistim önceki fx990 extreme 3 tü

• 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.