Şimdi Ara

Fx 8320 OC (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
75
Cevap
1
Favori
4.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Tentani

İşlemci ve ekran kartına yapılan en düşük O.C bile garantiyi devre dışı kılar mı?

Hayır,onu anlıyacak babayiğit bizde çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metin abi 52

quote:

İşlemci ve ekran kartına yapılan en düşük O.C bile garantiyi devre dışı kılar mı?

Hayır,onu anlıyacak babayiğit bizde çıkmaz.

Yani işlemcimi ve ekran kartımı voltaj vermeden yükseltsem ve bozulsalar bunu garantiye yolladığımda anlamazlar mı diyorsun :D
  • Hayır,anlaşılmaz.
  • quote:

Hayır,anlaşılmaz.

Ooo çok güzel, teşekkür ederim değerli bilgilerin için usta :D Şimdi forumda voltaj vermeden nasıl 4ghz'ye yükseltmişler işlemciyi araştırayım:D
  • quote:

quote:

Hayır,anlaşılmaz.

Ooo çok güzel, teşekkür ederim değerli bilgilerin için usta :D Şimdi forumda voltaj vermeden nasıl 4ghz'ye yükseltmişler işlemciyi araştırayım:D

Ne araştırıyon bea,
    Metin abi var iken. cpu ratio 20.
    C1E ,Cool'n quiet, turbo boost core . APM mode. disabled.

HPC mode enabled.

Çek tetiği.

• quote:

quote:

quote:

Hayır,anlaşılmaz.

Ne araştırıyon bea,
    Metin abi var iken. cpu ratio 20.
    C1E ,Cool'n quiet, turbo boost core . APM mode. disabled.

HPC mode enabled.

Çek tetiği.

Hahaha adamsın abi sen :D şuanda O.C siz prime 95 testine soktum saat 18:24'de başladım bi 5-10dk sonra kapıtıcam sıcaklıkların SS'i alacağım karşılaştırma için. Bios'dan dediklerini yapınca direkt 4ghz mi olacak?

• O.C'siz değerler. (odam soğuktur) Bu arada anakartın biosa girdim ama sadece CPU raito'yu görebildim. Cpu raito 2 tane var birisi 20 diğer 17,5 falan.
     Fx 8320 OC
  • şu linke bak. cpu clock ratio yazan yer.
    diğer yerleride gösteriyor.

http://forum.donanimhaber.com/m_83598512/tm.htm
  • quote:

şu linke bak. cpu clock ratio yazan yer.

APM ve turbo bost yok. Turbo bost yerine, Core performance boost kısmını disabled yaptım doğrumudur? APM mode göremedim :D
     Fx 8320 OC

• quote:

Ses abi ordamısın :D Şimdi 4ghz yaptım 30dakika boyunca prime95 testinde sıcaklık bunlar. Ve ayrıca ''Core Performans Boost''u Disabld yaptım doğrumu? APM MODE ile Turbo boost core u bulamadım. Bir sorun olur mu?
    Ayarlar bunlar:
     Fx 8320 OC
     Fx 8320 OC Fx 8320 OC

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tentani -- 24 Aralık 2013; 20:06:45 >

• quote:

quote:

Ses abi ordamısın :D Şimdi 4ghz yaptım 30dakika boyunca prime95 testinde sıcaklık bunlar. Ve ayrıca ''Core Performans Boost''u Disabld yaptım doğrumu? APM MODE ile Turbo boost core u bulamadım. Bir sorun olur mu?
    Ayarlar bunlar:
     Fx 8320 OC
     Fx 8320 OC Fx 8320 OC

Çok güzel. turbo core değil,core boost olacaktı zaten.yanlış yazmışım.
    Sıcaklıklar mükemmel.
    APM mode her anakartta olamıyabiliyor.
    çarpanı 21 yap.

• Sapphire HD7870 Ghz edition var şuan elimde ilerisi performans artışı sağlar mı? Ve ben şuanda voltaj vermeden mi yapmış oluyorum O.C'yi? 21 yapınca kaç olacak?
  • quote:

Sapphire HD7870 Ghz edition var şuan elimde ilerisi performans artışı sağlar mı? Ve ben şuanda voltaj vermeden mi yapmış oluyorum O.C'yi? 21 yapınca kaç olacak?

7870 gözümden kaçmış. 4.0 ' ın üstü ,bu ekran kartı için pek bi şey getirmez.
    Şu an voltajsız görünüyor. 1.3 civarı bi voltaj var.
    Böle kullanabilirsin.

21 yapınca 4.2 Ghz olur. Yani 200 olan işlemci frekansıx21= 4200 mhz. Bilgi olarak söyledim.
  • quote:

quote:

Sapphire HD7870 Ghz edition var şuan elimde ilerisi performans artışı sağlar mı? Ve ben şuanda voltaj vermeden mi yapmış oluyorum O.C'yi? 21 yapınca kaç olacak?

7870 gözümden kaçmış. 4.0 ' ın üstü ,bu ekran kartı için pek bi şey getirmez.
    Şu an voltajsız görünüyor. 1.3 civarı bi voltaj var.
    Böle kullanabilirsin.

21 yapınca 4.2 Ghz olur. Yani 200 olan işlemci frekansıx21= 4200 mhz. Bilgi olarak söyledim.

Tamam çok sağol Metin abi değerli bilgilerin için. :) İleride ekran kartını değiştirince biraz daha arttırırım. Yazın falanda max 62 falan görür sanırım işlemci. Ekran kartı Crysis 3'te 30dkye 65 dereceyi gördü yazın ALLAH yardımcısı olsun diyelim. :D

• Ocak ayinda bende alacam bu islemciyi. Woltajsiz ov yapip 4ün üstüne cikariz verdiginiz bilgilerle. Simdiden tskler:)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.