Şimdi Ara

FX 8320 Sıcaklık Değerleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
1.768
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

FX 8320 yi 4.6 gHz de kullaniyorum fakat masaüstünde sıcaklık 7 dereceye kadar düşebiliyor , BF3 te falan en fazla 35-40 derece normalmidir risklimidir ?

Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galaxix -- 6 Şubat 2013; 0:53:17 >

• Hocam şaka mı bu yoksa farklı bir birim mi geliştirdiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Galaxix

Selamlar ,

FX 8320 yi 4.6 gHz de kullaniyorum fakat masaüstünde sıcaklık 7 dereceye kadar düşebiliyor , BF3 te falan en fazla 35-40 derece normalmidir risklimidir ?

Teşekkürler.

işlemcilerde 65 70 dereceye kadar normal sıcaklıklardır
  • hava soğutma da 7 derece ,yükte 35-40 derece nasıl olabiliyor şaşırdım gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: YasiKa

Hocam şaka mı bu yoksa farklı bir birim mi geliştirdiniz?

Hocam resim bile atabilirim , belki yanliş yere bakıyorum fakat şurasi değilmi ;

Skype da açık.
  • oda sicakligi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkancc

oda sicakligi ?

Normal oda sıcaklığı hocam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 SOĞUTUCU ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    AMD-FX 8350 Sıcaklık Problemi !
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

oda sicakligi ?

core temp şaşırtıcı olabiliyor aida 64 en garantili ısı değerlerini vermekte aida64 ü indir bi bak bakalım kaç derece hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: DaRk_BeeR

quote:

quote:

oda sicakligi ?

core temp şaşırtıcı olabiliyor aida 64 en garantili ısı değerlerini vermekte aida64 ü indir bi bak bakalım kaç derece hocam

Nerden bakiyoruz aida64 te.
  • Buldum hocam ,

Skype falan açıkken youtube şu şekilde ;

Arada 10* falan oluyor.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DaRk_BeeR

quote:

quote:

oda sicakligi ?

Nerden bakiyoruz aida64 te.

system stability test bölümünden bakıyosunuz programı açtığınızda görev yöneticisi gibi bi icon vardır orası tıkladığınızda statistik bölümüne gelin sizin dediğiniz o 7 derece
    işlemcinin sadece tek çekirdeğin ısısıdır bu dediğim programda işlemcinin genel ısısını göstermektedir neyse resimi paylaşayım zaten önemli yerleri işaretledim

• sensör tam olarak entegre olamamış yazılıma bu dereceler normal değil bana göre ama emin değilim.
  • Bence ısı değerleri yanlış.Bir işlemci bu ghzlerde bu sıcaklık değerlerinde olamaz.Örneğin oda sıcaklığı 25 derece olsun işlemci asla 25 dereceden az bir sıcaklıkla çalışamaz.(Hava soğutma için geçerli)Biosa bir göz atmakta fayda var.Eğer ordada aynı değerler varsa ısı sensörleri problemli.
  • quote:

Selamlar ,

Teşekkürler.

Hava soğutma mı su soğutma mı ?

Eğer su ise bence normal.
  • kesinlikle bir hata vardır.. oda sıcaklığında bu kadar düşük olması imkansız.. eğer oda sıcaklığı eksi 10 felan değilse

Birde Galiba Sıvı Soğutmada Değil Aida'da fan dönüş hızı 1400 rpm'lerde.. su pompa moturu için bu devir çok yavaş kalır diye düşünüyorum. bende H100 2800 ksürlerde dönüyor çünkü.. diğerleride buna yakın değerlerdir..

ayrıca sıvı bile olsa 25-30 derecelik bi oda sıcaklığında 7 dereceye kadar soğutabilir mi ??? heleki fanlar tam devir dönmüyor iken.. yane 7 dereceye kadar düştüyse fanlar'da minimumda dönüyordur daha : ))

çook garip

• konu hortladı fakat kimsebilmiyorki çekirdek sıcaklıkları daha düşüktür amdlerde. yoksa sensörmü bozuk diyceksiniz ? "sıfır işlemci aldım sensörü bozukmuş" hadi ordan. asıl sıcaklık "CPU" yazandır. "cpu1-2" vs bakmayın. ve sıcaklıklar normal.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.