Bildirim
Fx 8350 anakart tavisye
Selpak Tuvalet Kağıdı, 3 Katlı, 32'li, 1 Paket (1 x 32 Adet) : Amazon.com.tr
https://www.amazon.com.tr/dp/B07KCZF96P
3 yıl önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Yok mu bi fikri olan -
Zaten anakart değişecekse ben işlemciyi de satar Ryzen 1200 ile bir sistem toplardım. Fx serisi hakkında teknik olarak bilgim yok, ilgimi de çeken bir seri değil ama Ryzen 1200 bile ondan çok daha iyi bir işlemci seçimi olur. Sistemin değişmesi için bir bahane de var sonuçta. -
Yeniden bu sisteme yatırım yapman mantıklı olmaz yukarda arkadaşın dediği gibi.
Ses çipi nasıl sıkıntı yaşatıyor bilmiyorum ama ses kartı alarak sorunu çözebiliyorsan öyle bir yol izlemeni tavsiye ederim tabi maliyet ve driver konusunda çok bilgi sahibi değilim -
Onboard tan ses alamıyorum ses kartıyla halloluyor ama arkadan hoparlör sök kulaklık tak işi canımı sıkıyor. -
Hocam USB ses kartları var ,harici ses kartları var en azından böyle harici bir şey alırsanız elinizde harici bir ses kartı olur eski sisteme yeni anakart almaya altarnetif olur. -
Ryzen 1200 le sistem toplamaya kalsam 1600 lira civarı bir para gidecek gibi. Anakart işlemci ram -
ses kartı alsanız uzatma kablosunu kulaklığınıza uygun yere sabitleyip işinizi halledebirsiniz -
Hocam asus un ses kartları 200 tl. Dediğim anakartı 1 yıl garantili 300 tl ye buldum. Sanki ses kartından daha mantıklı gibi geldi bana. Ve kulaklık hoparlör için sürekli sök tak işini var. -
990 yongasından 970 yongasına geçmek pek iyi bir fikir olmasa'da o.c filan uğraşmıyorsanız değiştirebilirsiniz, Ses kartından daha mantıklı olur. -
Gaming ve daha yebi bir anakart olduğu için performans daha iyi olur diye düşünüyorum 970 olsada. Ama ses kartı almayacağım 200 tl ses kartı yerine 300 tl 1 yıl garantili anakart daha mantıklı. -
Gaming yazısı pazarlama taktiği hocam daha ilgi çekici olduğu için kullanılıyor, Ses kartı yerine anakart almak daha mantıklı bencede önceki mesajda belirttiğim gibi.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X