Şimdi Ara

Fx 8350 ısınma sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
586
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bilgisayarımın fanından gelen ses nedeniyle vatana gittim. Fanı değiştirecektim. Ordaki çocuk bilgisayarı açtı temizledi, fana baktı tekrar termal macunla yapıştırdı. Kirden böyle olabileceğini söyledi. Ben speedfan kurduğumda cpu sıcaklığının 65-70 lere çıktığını gördüm evde. Bu işlemden sonra pek bi yük altında olmadan vatanda cpu sesi pek gelmedi.
    Eve geldim torrent indirdim, youtube internet vs cpu ısısı yükseldi ve bilgisayar kapandı. Şimdi öyle oyun vs oynamıyodum, bi süre bakıp yeni fan mı bakayım benim cpuda mı var acep sıkıntı nasıl anlarım?

• .....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkhandemirci -- 15 Ocak 2020; 3:2:44 >
  • 8320 var ikinci sistemde kapatır 70 küsür görürse.iyi bir fan değil demek ki takılı olan o kadar ısındığına göre.bütçene göre bir fan ayarlayabilirsin işlemci bozuk olmaz kapanıyor diye.korumaya alıyor kendini.kasa soğutman da iyi olmayabilir vatanda ısınmaz klimalıdır sizin ev sıcaktır bu tip şeyler olabilir.
  • malesef 8350 ısınan bir işlemci kullandığım için biliyorum, ama stok fanın yeterli olması lazım ucu ucuna
    yapabilirsen bir kasayı aç macuna bak, çünkü vatan bilgisayar çalışanlarının bazen saçmaladığı oluyor, macunu gereğinden fazla\az sürmüş olabilirler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BooMANx -- 13 Ağustos 2018; 13:59:6 >
  • Şimdilik çakılma olmuyor ama boeing sesi geliyor. Cooler masterın 120 mm'lik bir fanı var sanırım onu takıp yoluma devam edeceğim.
  • Bendede aynı sorun vardı işlemci soğutucuyu değiştirdim şimdi turbocore açık 60 ı geçmiyor. noctua nhd 15 sorunumu çözdü.
  • Hocam 8320 vardı bende 75 dereceyi görüyordu ki çok aşırı problem yapmıyordu ama bence başka bir problem var sende powerda mesela
  • Ben bi ara 80 derece kullandım işlemciyi, sıvı soğutma fayda etmiyordu Arctic macunla. Sonra 0.2 ghz OC yapıp çalıştırdım en zor zamanında 61 dereceyi gördü.Çok garip bir işlemci kendisi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.