Şimdi Ara

fx 8350 işlemciye soğutu takabilirmiyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fx 8350 işlemcim var stok fan ses performans olarak bilindiği üzerine başarılı değil soğutucu alıcam ama bunu takmak konusunda hiçbir bilgim yok vidioları izledim pek zor gibi değil sizce riske girmeye değermi diye kararsız kaldım şimdiye kadar kasaya ramdan başka hiçbirşey takmadığım için tecrübem yok tavsiyeleriniz nelerdir teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: fiky

arkadaşlar fx 8350 işlemcim var stok fan ses performans olarak bilindiği üzerine başarılı değil soğutucu alıcam ama bunu takmak konusunda hiçbir bilgim yok vidioları izledim pek zor gibi değil sizce riske girmeye değermi diye kararsız kaldım şimdiye kadar kasaya ramdan başka hiçbirşey takmadığım için tecrübem yok tavsiyeleriniz nelerdir teşekkürler

Bütçeniz ne kadar

• bütçem 150 tl ye kadar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiky -- 10 Aralık 2014; 3:35:44 >
  • peki bu macun soğutucuylamı geliyor?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fiky -- 10 Aralık 2014; 3:36:59 >
  • Evet, kutudan tek kullanımlık macun çıkıyor.
    Ben piyasada amd sisteme en kolay takılan soğutucu olduğu için önerdim.
    Yok bütçemi sonuna kadar kullanayım + montajla uğraşabilirim derseniz
    Bunlar da çok iyidir.

Cooler Master TPC 812V2
    http://www.vatanbilgisayar.com/tpc-812-v2-lga-775_1156_1155_1366_2011-am3_fm1_fm2-islemci-sogutucusu.html

Xigmatek Aegir
    http://www.vatanbilgisayar.com/aegir-intel-lga775_1155_1156_1366_2011--amd-am2_am3_fm1-islemci-sogutucu.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Iron Mask -- 10 Aralık 2014; 3:45:52 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AMD FX 8150 SOĞUTUCU ÖNERİSİ
    12 yıl önce açıldı
    işlemci soğutucu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Iron Mask kullanıcısına yanıt
    peki teşekkürler birşey daha sorucam işlemciyi çıkarmama gerek varmı ve macun temizleme kiti almalımıyım?

• İşlemciyi yerinden çıkarmanıza gerek yok
    Macun temizleme kitine de gerek yok
    Bir pamuğa birkaç damla saf alkol veya o yoksa kolonya damlatarak eski macunu temizleyebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fiky

bütçem 150 tl ye kadar

Kasanız darda seidon 120 alınabilir, yada 2. El noctua veya thermalright Silver arrow sb-e extreme alabilirsiniz, ben Silver arrow ile 5.1 de stabil tutuabillyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.