Arkadaşlar şu günlerde notebook araştırıyorum, yaptığım işten dolayı ekrana önem verdiğimden , dell xps 1530'dan cayarak sony'e yöneldim fiyata rağmen. Sony fz11z modeli f/p olarak ve t7300 (4mb önbellek) artı 8400gt ekran kartı ile gayet makul geldi. üstelik bazı sitelerde çift lamba kullanıyor da diyor fakat yine de bir araştırmak lazım. Sorun şu ki hiçbir forumda bulamadım fz11z ile ilgili birşey, özellikle kullanıcı yorumlarını merak ediyorum. Kullanan veya bilen var mı bu notebooku sizin görüşlerinizi nelerdir?
Bu modelin ustune 21 serisi geldi gecti. simdi 31 serileri satiliyor. Hatta 300 serileri var. FZ11Z nin 4 GB Ram destegi bile yok. Mesela FZ340 diye bir model var. 3GB ram ile satiliyor. Sanirim ekran karti da guclu
haklısın bilge ram'in 3 GB olması haricinde (NVIDIA® GeForce® 8400M GT Chipset Max. 1535 MB Graphic Card) erkan kartı olması dikkatimi çekti. işlemcide '2.0', konfirgasyonuna göre fiyatta cazip. Daha ne olsun
Eski biliriz derim.FZ21 ve FZ31 ler satılırken.Ama bilgeolun güzel bir öneri yapmış çok mantıklı değerlendirebilirsiniz.
Kusura bakmayın tatilde olduğumdan uğrayamadım foruma. öncelikle cevaplarınız için teşekkürler, genelde "eski bir model " şeklinde yorumlar gelmiş fakat modelin eskiliğine değil kullandığı işlemci ve grafik kartına göre baktım ben. Hatta çok ilginç model eski ama çoğu 31x 21x serilerinden daha iyi işlemciye sahip nasıl iş anlamadım. Zaten o yüzden dikkatimi çekti. Birde bilgeolun teşekkür ederim sadecenotebookta 4gb destek var diyordu hatırlatman iyi oldu.
Aslında sony vaio Yu ekranından dolayı çok istememe rağmen performansın daha büyük ağırlığı olduğuna karar verdim(bilgisayar adobe flash ve cinema 4d yi kaldırabilmeli özellikle flashta rahat çalışabilmem lazım.) ve şimdi de Asus M51 ve fz31 serilerinden ucuz olan bir tanesi arasında kaldım . Yani şimdi soru performans kaybına ve bu kadar paraya değer mi? Sizin Asus m51 segmentinde bir öneriniz var mı? Birde sony vaio'nun ucuz modellerinin ekranları(darty vb de incelediklerimin) da bahsedildiği kadar iyi olmadığını gördüm Her ne kadar diğer notebooklarınkinden farklı olsa da. Vaiocular olarak Siz ne dersiniz?