Şimdi Ara

g kasa acil yardım ltf

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar.opel astra g kasa enjoy paket almayı düşünüyorum.araç hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.Ayrıca 2004 model 1,6 opel astra g kasa enjoy temiz 65000 de benzinli 22,000TL istiyor. bu fiyat nasıl sizce.piyasasına göre fiyatı nasıl

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safak5757 -- 20 Mart 2010; 7:36:52 >

• az küçük yaz o ne dana gibi
  • ben 62binde 2004 enjoy u klasik kasa tabi 19150 e aldım
  • hayırlı olsun. internete göre çok aşırı ucuz almışsınız. değişeni var mı? ve ne renk
  • Araç Bu. Değişeni yok. sol iki kapıda motor surtmesinden biraz boya var. önundede 10 cm çizik. acayip ısındım arabaya.

g kasa acil yardım ltf

g kasa acil yardım ltf

g kasa acil yardım ltf

• Eğer sedansa , en az 1000 tl indirip alın derim.

Bu şekilde pahalı..
  • sevgili durank araban gerçekten temiz duruyor.fakat benim araba sedan oradan biraz fark olabilir.ayrıca ben beyaz hastasıyım 1000 tl fazla olsun beyaz olsun.bu arada aracı 21.500tl ye aldım.arabalarımızı güzel günlerde kullanmamız dileğiyle. daha fazla indirmeyi başaramadımm.hayırlısı olsun

g kasa acil yardım ltf

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi safak5757 -- 8 Nisan 2010; 11:00:48 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu da başka bir resmi

g kasa acil yardım ltf
  • hepimize kazasız belasız sürüşler diliyorum bende :) Allah uzak tutsun.

ama ustad araban sedansa biraz daha ucuz olması gerekirdi. piyasa şartları oyle. ama sen arabana bindiginde için huzurlu ise gerisini boşver. keyif alıyorsan bitmiştir. :) hayırlı olsun
  • Astra G sedan olanlar hb lere göre biraz daha yüksek fiyata gider.

Bilginize..
  • quote:

Orijinalden alıntı: safak5757

merhabalar.opel astra g kasa enjoy paket almayı düşünüyorum.araç hakkında bilgisi olanlar paylaşırsa çok sevinirim.Ayrıca 2004 model 1,6 opel astra g kasa enjoy temiz 65000 de benzinli 22,000TL istiyor. bu fiyat nasıl sizce.piyasasına göre fiyatı nasıl

Arabayı nerden alacaksın ankaraysa fıyat normal ankara pıyasası boyle ama istanbulsa fazla istanbulda o fıyata satamazsın bı plaka arabayı 2-3bin yukseltıor 34olunca 19bın 06 olunca 22 bin oluyor :=) ve araba acılır tavanlı +4hava yastıklı +yol bılgısayarlımı ?
  • quote:

bu da başka bir resmi

g kasa acil yardım ltf

PARDON ARABAYI ALMISSINIZ DIKKAT ETMEDIM HAYIRLI OLSUN GULE GULE KULLANIN :)
  • sevgili fırat ilgin için tşk.araba 2 hava yastığı açılır tavanı yok yol bilgisayarı var.
  • quote:

sevgili fırat ilgin için tşk.araba 2 hava yastığı açılır tavanı yok yol bilgisayarı var.

Zaten Acılır Tavan Yapılabılır o kadarda önemli degil o değilde Enjoyun Ön Farlaar Hastayım içi siyah olduğu için bıde araba beyazsa arabayı daha farklı gösteriyor Tekrardan Güle Güle Kullan Allah Kaza Bela Vermesin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fıraty -- 16 Nisan 2010; 19:02:55 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.