< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Headlong Into Carnage -- 22 Mayıs 2024; 16:29:42 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
G.O.R.A. yirmi yıl sonra geri dönüyor (2. sayfa)
-
-
Gelsin severiz.
-
Bende severim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Son zamanlarda ortalama işlere imza atsa da bana göre ülkenin en orijinal fikirli adamlarından.
-
hokkabazdan sonra biten şahıs bir zamanların hababam sınıfı misali . aç eskilerini izle yenileri çekilmiyor :)
-
herşey çok güzel olacak ve goradan sonra cem yılmaz filmlerini hiç izlemedim veya biraz izleyip kapattım..
sarmıyor beni, ben filmlerini sevemedim bi türlü, oyunculuğunuda keza öyle
ama stand up showlarina lafım yok Türkiye de 1 numara ve büyük keyifle izliyorum
bilet alma şansım olsa gidip yerinde izlerim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gael -- 22 Mayıs 2024; 22:33:51 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Para tükendi herhalde gene Cem abimizin. Afişi de Midjourney'e yaptırmış..
-
Netflix tarihi ne zaman
-
yoklukta gider :)
-
Özkan abisiz gora yı da düşünemiyorum be çok geç kaldılar özkan abisiz olmaz ya
-
Ersan Kuneri dizisini ben cok begendim
-
Senaryoya biraz eğilmeleri lazım, ya her zaman okuruz ederiz adam müziğine 8 ay çalışmış şu rol için 6 ay şöyle yapmış yada hikayesini şu kadar sene üzerinde çalışarak yapmışlar gibi şeyler hep elin gavurundan okuyuruz, ne yaparsan yap hakkını vermek için olgunlaştırmak için zaman gerekiyor ama değiyor. alel acele bir iş yapmasın da , misal erşan kuneri'de +16'da durabilseydi iyi iş becerirdi ama kolaya kaçıp hemen yapıştırla geçince olan bu.
-
4. film çıksa n'olur(?), Bob Marley Faruk'u, Garavel Usta'yı bir daha izleyemeyeceğiz.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X