yada hiç bir şey olmamış gibi devam eder, yargıtay onaylayasıya kadar
olabilir gs cemal nalga olayında küme düşmesi gerekirken devam etmişti
Nasıl bir düşünce yapısıdır bu ya.Bu affedilemez Küme düşme dahil her türlü cezaya razıyız denilmedimi.Bütün sorumluların görevine son verilmedi mi.Puanı düşürülmedi mi....Puanı düşürülünce keşke küme düşürselerdi zaten bu saatten sonra toplanamazlar arayı kapatamazlar dedi herkes...Aynı şeyi fenerbahçe açısından düşün siz ne yaptınız...Veya başınızdakiler ne yaptı siz sessiz kaldınız...
küme düşelim falan demedi kimse ayrıca puan silinme olayı 5 maç 0 puan olmalıydı ama o maçları yenik gibi 1 puan verdiler
Arkadaş bir kerede atlamayın balıklama, performans arttırıcı bir şey almamış olabilir, o maçta hastaydı. Belki almaması gereken bir ilaç aldı ya da başka bir şey var. Bekleyelim... Cemal Nalga demişler birde, neymiş hazırlık maçında cezalı olduğu halde oynadı, off şikeye bakın. Ayrıca gidin bakın bakalım o olaydan sonra neler oldu. Kulüp erkek basketbol takımı teknik ve idari heyetinin görevine son verdi. Kulübe de 5 maç hükmen yenilgi verildi, cezalı oyuncu oynatmak ile küme mi düşürülür? Oynadığı maçları hükmen yenik sayarlar.
5 maç niye 0 puan olsun kafan mı güzel arkadaşım, futbol mu bu? Ligde maçı kaybedince 1 puan almıyor musun?
@8888LİVERPOOL8888 çok ağır troll.tek yaptığı saçma sapan mesajlar yazmak.buna ne dersen de anlamaz.blockla kurtul bence.
Ya kardeşim basketin messi'si gibi adamsın ne gerek var böyle saçma sapan şeylere. Ne vardıda içtin o keyif verici maddeyi. Sen profesyonel adamsın bilmiyo musun böyle bişey olacağını
antep varsa işin içinde beşiktaşta vardı yazık etti kendine
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
quote:
Orijinalden alıntı: Mélih_1905
quote:
Orijinalden alıntı: BJK
Doping ya da keyif verici madde, direk sporcunun ahlak anlayışı ile ilgili. Buna rağmen gs'nin ilişiğini keseceğini sanmıyorum.
biz sizin gibi değiliz sen rahat ol şike yapıpda üstünü örtmeyiz
Biz zamanında Pascal Nouma gibi adamı göndermişiz. Siz Melo ve Eboue şovuna seyirci kaldınız. Başarı için her şey mübah sizin için
Bu aralar fenerlilerden çok bjkliler laf atıyor bize hayırlısı.
Oha insanlar kokain eroinden girmiş, marijuana içmiştir en fazla
quote:
Orijinalden alıntı: cuoresportivo
quote:
Orijinalden alıntı: pasuedxzbl
Herhangi bir şekilde yasaklı bir madde kullandıysa çok yazık. Derhal ilişiği kesilmeli. Doping veya keyif verici madde farketmez. Bildiği halde bu maddeyi kullanmış olması yeter. Umarım B numunesi temiz çıkar.
%100 katılıyorum , ben sporcunun sigara içenine bile çok karşıyım ve anlam veremiyorum.
Arkadaş böyle işten daha güzel bir dünya var mı ya? Ben hergün sabahın kör ayazında işe geliyorum , ctesileri çalışıyorum yılda 1 hafta tatil yapıyorum yapabilirsem. Ülke değiştirmekten kusuyorum.
Sporcu , dünyada en çok sevdiği işi yapıyor , üzerine dünya kadar para alıyor , herkez adamların hayranı , çıkıp sigara , alkol uyuşturucu , bu ne lan.
messide sigara içiyor, sneijder de alkol alıyor o zaman bunlar kötü futbolcumu ? onlarda insan sabah akşam antrenman yapacak değiller bu yorumun kıskançlık seviyesinde.
quote:
Orijinalden alıntı: 8888LİVERPOOL8888
quote:
Orijinalden alıntı: Turbulencia
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: garcy
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan
quote:
Bir sey olmaz cemal nalga formasiyla devam eder
Nasıl bir düşünce yapısıdır bu ya.Bu affedilemez Küme düşme dahil her türlü cezaya razıyız denilmedimi.Bütün sorumluların görevine son verilmedi mi.Puanı düşürülmedi mi....Puanı düşürülünce keşke küme düşürselerdi zaten bu saatten sonra toplanamazlar arayı kapatamazlar dedi herkes...Aynı şeyi fenerbahçe açısından düşün siz ne yaptınız...Veya başınızdakiler ne yaptı siz sessiz kaldınız...
küme düşelim falan demedi kimse ayrıca puan silinme olayı 5 maç 0 puan olmalıydı ama o maçları yenik gibi 1 puan verdiler
Arkadaş bir kerede atlamayın balıklama, performans arttırıcı bir şey almamış olabilir, o maçta hastaydı. Belki almaması gereken bir ilaç aldı ya da başka bir şey var. Bekleyelim... Cemal Nalga demişler birde, neymiş hazırlık maçında cezalı olduğu halde oynadı, off şikeye bakın. Ayrıca gidin bakın bakalım o olaydan sonra neler oldu. Kulüp erkek basketbol takımı teknik ve idari heyetinin görevine son verdi. Kulübe de 5 maç hükmen yenilgi verildi, cezalı oyuncu oynatmak ile küme mi düşürülür? Oynadığı maçları hükmen yenik sayarlar.
5 maç niye 0 puan olsun kafan mı güzel arkadaşım, futbol mu bu? Ligde maçı kaybedince 1 puan almıyor musun?
puan silme cezası mağlubiyet cezası değil arkadaşım, ayrıca kural açık küme düşürülmeliydi puan silme cezasını uydurdular
Kardeş bilgilerinde yanlışlık var Galatasaray 5 maçtan hükmen yenik ve + olarakta -5 puan cezası almıştır.Hükmen yenik sayılan maçlardan 0 puan verilmiştir6. haftada -4 ouandaydı.İptal edilen hükmen yenik sayılan maşlardan 0 puan verilemeyecegidir.O yüzden 5 puan iade edilmiştir.Altını çiziyorum mevcut kurallar çerçevesinde mağlup sayılan maçtan 0 puan verilemez.Yani mevcut kurallara göre bi ceva verilmiştir Galatasara için kural ve kaidelerde herhangi bir değişiklik yağılmamıştır.
Böyle bir durum varsa takımdan kesinlikle gönderilmesi gerek. Ne kadar iyi oyuncu olursa olsun böyle şeylerle bizim adımızın anılması hiç hoş bir durum değil.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: garcy
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan
quote:
Bir sey olmaz cemal nalga formasiyla devam eder
www.google.com bak bi araştır.Sırf çamur atmak derdin.Cemal nalganın oynadığı maçlarda hükmen yenik sayıldı.Adnan Polat kendi ağzıyla söyledi ntvsporda her cezaya razıyız.Tüm sorumluların görevine son verildimi verildi.Resmi siteden bunun bir utanç olduğu yazıldımı yazılmadımı.Kimse Galatasarayın adını lekeleyemez.Yanlış yapan cezalandırılır gönderilir.Bilmem anlatabildim mi?Kime ne anlatıyorum bende nasıl olsa bunada verecek bir cevabın vardır...Maksat çamur olsunda nasıl olursa olsun.Allah kötülük düşünenleri ıslah etsin...
2-3 Troll yine toplanmis konuya.
Adam kokain cektiyse GS nin sucu ne?
Sporcunun bireysel ahlakidir. Sozlesmesi 100% fesh edilir.
doping değil kokain mış. hemen sözleşmesi feshedilsin.
Doping değildir, herhangi bir esrar maddesidir demeye gelmiştim ama gün yüzüne çıktı sanırım. Bu adam bunu hep yapıyor. Halbuki kariyerini güzel yerlere getirebilirdi. Kullanır-kullanmaz kendi bileceği iş ama maç öncesi kullanmak kendinden başkalarını da bağlar. Zaten bu bağlamanın sonucunda veda edecek sanırım.
doping değil keyif verici madde bulunmuş. ismail şenol açıkladı ntvsporda.
Uğur Türker @ugrturker Galatasaray MP, David Hawkins'in sozlesmesini feshetti. Hawkins dunku antrenmanlara da cikmamisti
Uğur Türker @ugrturker Bu arada Hawkins'in uzun suredir bu maddeyi kullandigi ve takimdan bazi kisilerin bunu bildigi halde konunun yonetime gitmedigi son bilgi.
olabilir fb şike sürecinde 5-6 küme düşmesi gerekirken devam etmişti.
yok şike ispatlanamadı çünkü ortada para yok cemaat zorlamasıyla yargıtaydan dönecek bir ceza verildi sadece, sizin cemal nalga baya video resimli kayıtlıydı ama küme düşmedi gs, ben şaşırmadım zaten bu habere gsde çok oluyordur böyle olaylar
quote:
Orijinalden alıntı: zotacing
Galatasaray'da kurallar bellidir, böyle birşey varsa oyuncu derhal kovulur.
Bazıları gibi yasa dışı işler yapıp ödüllendirilen bir takım ve camia değiliz.
Savunan da olmayacağız.
quote:
Orijinalden alıntı: canus
antep maçı için doping mi yapılır.ot mot kafayı çekmiş çıkmış işte maça.
Belli ki adam Antep'i sallamamış, kafam kıyakken bile yeneriz demiş. (Şaka)
quote:
Orijinalden alıntı: Eagle Claw
Şimdi Ergin Ataman düşünsün.
Bir tüpe feda ettiler Beşiktaşı,Allahın sopası yok
belli olmaz Türkiyede mi test yapılmış? Taurasi olayı var.