Şimdi Ara

G.SARAY'DA BÜYÜK ŞOK. DAVID HAWKINS'TE DOPİNG ÇIKTI (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
159
Cevap
1
Favori
4.221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Turbulencia

quote:

Orijinalden alıntı: 8888LİVERPOOL8888

quote:

Orijinalden alıntı: garcy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

quote:

Bir sey olmaz cemal nalga formasiyla devam eder

yada hiç bir şey olmamış gibi devam eder, yargıtay onaylayasıya kadar

olabilir gs cemal nalga olayında küme düşmesi gerekirken devam etmişti

Nasıl bir düşünce yapısıdır bu ya.Bu affedilemez Küme düşme dahil her türlü cezaya razıyız denilmedimi.Bütün sorumluların görevine son verilmedi mi.Puanı düşürülmedi mi....Puanı düşürülünce keşke küme düşürselerdi zaten bu saatten sonra toplanamazlar arayı kapatamazlar dedi herkes...Aynı şeyi fenerbahçe açısından düşün siz ne yaptınız...Veya başınızdakiler ne yaptı siz sessiz kaldınız...

küme düşelim falan demedi kimse ayrıca puan silinme olayı 5 maç 0 puan olmalıydı ama o maçları yenik gibi 1 puan verdiler

Arkadaş bir kerede atlamayın balıklama, performans arttırıcı bir şey almamış olabilir, o maçta hastaydı. Belki almaması gereken bir ilaç aldı ya da başka bir şey var. Bekleyelim...
    Cemal Nalga demişler birde, neymiş hazırlık maçında cezalı olduğu halde oynadı, off şikeye bakın. Ayrıca gidin bakın bakalım o olaydan sonra neler oldu. Kulüp erkek basketbol takımı teknik ve idari heyetinin görevine son verdi. Kulübe de 5 maç hükmen yenilgi verildi, cezalı oyuncu oynatmak ile küme mi düşürülür? Oynadığı maçları hükmen yenik sayarlar.

5 maç niye 0 puan olsun kafan mı güzel arkadaşım, futbol mu bu? Ligde maçı kaybedince 1 puan almıyor musun?

puan silme cezası mağlubiyet cezası değil arkadaşım, ayrıca kural açık küme düşürülmeliydi puan silme cezasını uydurdular

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Turbulencia

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: garcy

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

quote:

Bir sey olmaz cemal nalga formasiyla devam eder

yada hiç bir şey olmamış gibi devam eder, yargıtay onaylayasıya kadar

olabilir gs cemal nalga olayında küme düşmesi gerekirken devam etmişti

Nasıl bir düşünce yapısıdır bu ya.Bu affedilemez Küme düşme dahil her türlü cezaya razıyız denilmedimi.Bütün sorumluların görevine son verilmedi mi.Puanı düşürülmedi mi....Puanı düşürülünce keşke küme düşürselerdi zaten bu saatten sonra toplanamazlar arayı kapatamazlar dedi herkes...Aynı şeyi fenerbahçe açısından düşün siz ne yaptınız...Veya başınızdakiler ne yaptı siz sessiz kaldınız...

küme düşelim falan demedi kimse ayrıca puan silinme olayı 5 maç 0 puan olmalıydı ama o maçları yenik gibi 1 puan verdiler

Arkadaş bir kerede atlamayın balıklama, performans arttırıcı bir şey almamış olabilir, o maçta hastaydı. Belki almaması gereken bir ilaç aldı ya da başka bir şey var. Bekleyelim...
    Cemal Nalga demişler birde, neymiş hazırlık maçında cezalı olduğu halde oynadı, off şikeye bakın. Ayrıca gidin bakın bakalım o olaydan sonra neler oldu. Kulüp erkek basketbol takımı teknik ve idari heyetinin görevine son verdi. Kulübe de 5 maç hükmen yenilgi verildi, cezalı oyuncu oynatmak ile küme mi düşürülür? Oynadığı maçları hükmen yenik sayarlar.

5 maç niye 0 puan olsun kafan mı güzel arkadaşım, futbol mu bu? Ligde maçı kaybedince 1 puan almıyor musun?

puan silme cezası mağlubiyet cezası değil arkadaşım, ayrıca kural açık küme düşürülmeliydi puan silme cezasını uydurdular

O kuralı rica etsem gösterebilir misin ben aradım taradım bulamadım. Cezalı oyuncu oynatma kuralı küme düşürmek mi? Hemde hazırlık maçında?

• Doping ya da keyif verici madde, direk sporcunun ahlak anlayışı ile ilgili. Buna rağmen gs'nin ilişiğini keseceğini sanmıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yav zaten son zamanlarda birşey oynamıyordu .................böle maddeye
  • quote:

Orijinalden alıntı: BJK

Doping ya da keyif verici madde, direk sporcunun ahlak anlayışı ile ilgili. Buna rağmen gs'nin ilişiğini keseceğini sanmıyorum.

biz sizin gibi değiliz sen rahat ol şike yapıpda üstünü örtmeyiz

• Kokain kullandım demiş doğruysa
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

quote:

quote:

quote:

quote:

Yerimizi alalim buralar karisir

Aman eksik olmayın :) yaw arkadaş böyle konu oldumu daha 1. mesaj başka takımdan geliyor.

Ne diyorsun allah askina ? Provake mi ediyorum milleti ? Konuyu mu baltaliyorum ? Ayrica istedigim bolume yazarim kimseyi provake etmedigim surece ve konuyu baltalamadigim surece.sacma sapan konusmanin manasi yok.bunun takimla alakasi falan yok.

Arkadaşım , gülen surat koymuşum sinirleneceğin bir durum var ise bunu klavyeden yapmana lüzum yok PM at.Burayı dağıtmana gerek yok.

Ve evet senin gibi adamlar GS bölümünün başında bekleyip böyle konular çıkınca , "Yerimizi alalım" tarzı mesaj atanlar için söylüyorum. Senin söylediğin nedir? Konu ile ilgili bilgi mi paylaşacaksın yoksa GS 'lısı FB'lesi birbirine girince bunu izlemek hoşuna mı gidiyor?

Yerini al , evet buralar karışın sanada meşgale olur.

Laf yapti bal kabaga , koy tabaga ye sabaha..burayi dagitan biri varsa o da sensin.baya zoruna gitmis anlasilan o mesajim.hayirdir niye gerildin bu kadar ? Niye dert ettin o mesajimi ? Halbu ki hicte kafaya takilack bir mesaj degildi.Sen her normal mesaji kafana takacaksan isin zor.ayrica ben gs bolumunjn basinda falan beklemiyorum.taraftar ozel bolumune girdigin zaman ana sayfa olarak 5 takimin da konulari ayni anda gozukuyor.ozellikle secmiyorum.bunu bilmedigin icin soyluyrum.ha biliptr bu mesaji yaZdiysan vah senin haline.

Benim ugrasacam yeteri kadar onemli mesgalem var simma canini sen.arada foruma girip egleniyorum.forum sadece bilgi paylasimi yeri degildir bunun farkina var.varsan su mesaji yazmazdin.ufacik seyleri kafana takma bu kadar.canini sikmaya degmez

sana buradan son kez yazıyorum ben hiç sinirlenmedim , bunun haricinde sana yazdığımın cevabınıda vermedin. Sıkıntı yok. Neyse soru basit olduğu için dediğimi anladığını umuyorum.
    Sane forumda iyi keyif yapmalar diliyorum

Sana sinirlendin demedim , kafanı takma böyle şeylere , canını sıkma ufak şeylere dedim.YAzdığın şeye neden cevap vereyim ki ? Cevap vermem için önce mantıklı şeyler sorman lazım.Burada bilgide paylaşırım , '' yerimizi aldım beklemedeyim '' de derim.İlla bilgi paylaşılcak diye bir kaide yok.Forum ne demek önce bunun farkına varmak gerekiyor.

Bi oyuncu için , bi takım için birbirine girenlerii seyretmek inan çok güzel oluyor.MEsajlar yeri geliyor komedi oluyor , yeri geliyor sinir edici oluyor bende şikayet edip geçiyorum.Olması gereken de bu zaten.Şu forumu(bütün forumlardan bahsediyorum) okul olarak görmeyin.Bilgi paylaşın , eğlenin , gülün yapın birşeyler.Bu kadar ciddiye almayın allah aşkına forumu.Gittin alakasız şekilde o mesajıma kafanı taktın.Takma arkadaşım kafanı ufacık şeylere.Gül geç ya da rahatsız olduysan şikayet et silinsin mesajım olsun bitsin.Burda laf sokmaya çalışmana gerek yok.

Sana da iyi forumlar.

• Hawkins 2007'de Roma'da oynarken de keyif verici yasaklı maddeden 3 ay ceza almıştı.
  • Taurasi gibi olmaz heralde

• quote:

Orijinalden alıntı: Mélih_1905

quote:

Doping ya da keyif verici madde, direk sporcunun ahlak anlayışı ile ilgili. Buna rağmen gs'nin ilişiğini keseceğini sanmıyorum.

Biz zamanında Pascal Nouma gibi adamı göndermişiz. Siz Melo ve Eboue şovuna seyirci kaldınız. Başarı için her şey mübah sizin için

• Arkadaşlar kulübe maddi olarak ne zararı olur?
  • quote:

http://www.haberhakki.com/genel/ibrahim-akina-sike-karsiliginda-at-hediye-edildi.html
  • Cemal Nalgaya gün doğdu
  • quote:

quote:

Cemal nalga ne oluyor acaba?

Hawkins zaten romada da alemciydi buraya kariyerini toplamak için gelip iyi bir kontrat almıştı yazık etti kendine

• quote:

quote:

quote:

Biz zamanında Pascal Nouma gibi adamı göndermişiz. Siz Melo ve Eboue şovuna seyirci kaldınız. Başarı için her şey mübah sizin için

ne varmis melo ile eboue de.ayrica sakin ol daha ne kullandigi belloi degil sakatliltan dolayi igne de diyolar

• Nasıl bi konu la bu. Dopingden girildi keyif verici madde, kokain, morfin ee şimdi son durum ne
  • Diğer testleri yapıp olay tam olarak kanıtlandığı zaman sözleşmesi fesh edilir gönderilir, bizim camianın en büyük özelliği bu gibi durumlarda hiçkimsenin gözünün yaşına bakmıyoruz. emal Nalga olayında olduğu gibi, ama bazıları konuşuyor maalesef. Eski defterleri açmayalım. Yoksa yine buralar karışır.
  • sözleşmesi feshedildi resmi açıklamayı bekleyin
  • quote:

quote:

quote:

ali dürüstte gayet normal büyütmeyin demişti eboue melo hareketlerine

• quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

bi de maç boyunca sadece 2 sayı atmışş

Artık sen düşün kafası ne kadar iyiymiş

Bu arada erken konuşmamak lazım Taurasi'nin başına gelenleri herkes biliyor.
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.