Şimdi Ara

G.SARAY'DA BÜYÜK ŞOK. DAVID HAWKINS'TE DOPİNG ÇIKTI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
4.217
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    SON DAKİKA...G.SARAY'DA BÜYÜK ŞOK. DAVID HAWKINS'TE DOPİNG ÇIKTI.

• Yerimizi alalim buralar karisir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Amkspor ‏@Amkspor

22 Aralık 2012 tarihinde oynanan G.Saray MP-G.Antep BŞB maçında David Hawkins'in doping yaptığı tespit edildi.
  • Sözleşmesi fesh ediliyor. Yazık etti kendisine.
  • quote:

Orijinalden alıntı: !sTaNbLuE

Yerimizi alalim buralar karisir

Aman eksik olmayın :) yaw arkadaş böyle konu oldumu daha 1. mesaj başka takımdan geliyor.
  • Eyüp Yıldız ‏@eyupyildizz
    Arkadaşlar D.Hawkins'de doping çıkmış haberler dogru sözleşmesi feshediliyor.

Caglar Torun ‏@caglartorun
    Maddenin performans amaçlı mı yoksa ot mu olduğu bilgisi yok henüz. TBL'de oynanan Antep maçı.

*

Ulan bi b.k yapacan Gaziantep BŞB doping mi yapılır, beynine
  • quote:

Orijinalden alıntı: cuoresportivo

quote:

Aman eksik olmayın :) yaw arkadaş böyle konu oldumu daha 1. mesaj başka takımdan geliyor.

Sanki bizde olunca sizden gelmiyormuş gibi konuşmayın Allah aşkına.
  • quote:

quote:

Ne diyorsun allah askina ? Provake mi ediyorum milleti ? Konuyu mu baltaliyorum ? Ayrica istedigim bolume yazarim kimseyi provake etmedigim surece ve konuyu baltalamadigim surece.sacma sapan konusmanin manasi yok.bunun takimla alakasi falan yok.

• derdi neymiş salağın
  • Hawkins zu FB diyorlar bir de, katliyam çıkar...

• kimse kusura bakmasın da gram üzülmedim yapmasaydı
  • quote:

quote:

quote:

Ne diyorsun allah askina ? Provake mi ediyorum milleti ? Konuyu mu baltaliyorum ? Ayrica istedigim bolume yazarim kimseyi provake etmedigim surece ve konuyu baltalamadigim surece.sacma sapan konusmanin manasi yok.bunun takimla alakasi falan yok.

Arkadaşım , gülen surat koymuşum sinirleneceğin bir durum var ise bunu klavyeden yapmana lüzum yok PM at.Burayı dağıtmana gerek yok.

Ve evet senin gibi adamlar GS bölümünün başında bekleyip böyle konular çıkınca , "Yerimizi alalım" tarzı mesaj atanlar için söylüyorum. Senin söylediğin nedir? Konu ile ilgili bilgi mi paylaşacaksın yoksa GS 'lısı FB'lesi birbirine girince bunu izlemek hoşuna mı gidiyor?

Yerini al , evet buralar karışın sanada meşgale olur.

• Dopingli çıktığı maç hasta hasta oynadığı maç. Aldığı ilaçlar yasaklı olabilir. Yazık etti kendisine. Ergin Ataman bunu affedecek tarzda bir hoca değil doğruysa.
  • Amkspor ‏@Amkspor
    G.Saray Kulübü, Basketbol Federasyonu'na Hawkins'in 2.numunesinin açılması için başvurdu. Numune Köln doping kontrol merkezine yollanacak.
  • Erken konuşmamak lazım. Daha önceki olayı hatırlayın test sonuçları yanlış olmuştu. Burada da böyle bir olay olmuş olabilir. Bence önce herşey netleşmeli...
  • Şimdi Ergin Ataman düşünsün.
  • Çok iyi bir oyuncuydu.Bizde oynarken şampiyonluklarda katkısı çoktu.Yazık etmiş kendine.
  • A numunesinde Keyif verici bir maddeye rastlanmış NtvSpor
  • Kokainmiş. En azından performans arttırıcı birşey olmadığına sevindim ama yine de sözleşmesi feshedilecektir büyük ihtimalle.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThunderVoid

quote:

quote:

Sanki bizde olunca sizden gelmiyormuş gibi konuşmayın Allah aşkına.

Hocam bu nasıl bir bakış açısı allah aşkına , ben FB , GS, BJK demiyorum başka takım diyorum , FB bölümünde bunu yapan GS'lısınada söylüyorum.

Sonrada provake mi etmişim diyor? Yok etmedin ama edilmesi için yerini aldın , bir edilsede izlesem demek kadar mantık dışı birşey var mı?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.