Şimdi Ara

G.SARAY'DA BÜYÜK ŞOK. DAVID HAWKINS'TE DOPİNG ÇIKTI (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
159
Cevap
1
Favori
4.218
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Kokain Olduğunu Söylüyorlar . Yazık Etti Kendini Bitirdi. Galatasaray İlişkisini Direk Keser David'le
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeFJaM_

quote:

Orijinalden alıntı: Obsession

Tribun Dergi ‏@tribundergi
    Hawkins'in kaninda rastlanan yasakli madde keyif verici madde iceriginde. (Performans artirici bir madde degil) / (NTVSpor, Ismail Senol)

Hadi yine iyisiniz.

O da yasak. 2-3 ay cezası var. Bunu kabul edemez büyük takımlar.

Niye o kadar çok cezası var ki?Bu sadece basketbola özel mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Dj_Gençkan

quote:

Orijinalden alıntı: 8888LİVERPOOL8888

quote:

quote:

Bir sey olmaz cemal nalga formasiyla devam eder

yada hiç bir şey olmamış gibi devam eder, yargıtay onaylayasıya kadar

olabilir gs cemal nalga olayında küme düşmesi gerekirken devam etmişti

olabilir fb şike sürecinde 5-6 küme düşmesi gerekirken devam etmişti.

yok şike ispatlanamadı çünkü ortada para yok cemaat zorlamasıyla yargıtaydan dönecek bir ceza verildi sadece, sizin cemal nalga baya video resimli kayıtlıydı ama küme düşmedi gs, ben şaşırmadım zaten bu habere gsde çok oluyordur böyle olaylar

• Valla ben Beşiktaşlı taraftarlardan şüpheleniyorum.
  • Kokoin değil, omzu için vurulan morfin olduğu iddia ediliyor. Kulüp itiraz edecek...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uyusturucu devil allahtan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

olabilir fb şike sürecinde 5-6 küme düşmesi gerekirken devam etmişti.

yok şike ispatlanamadı çünkü ortada para yok cemaat zorlamasıyla yargıtaydan dönecek bir ceza verildi sadece, sizin cemal nalga baya video resimli kayıtlıydı ama küme düşmedi gs, ben şaşırmadım zaten bu habere gsde çok oluyordur böyle olaylar

evet haklsın, doğru söylüyorsun. Güldüm neyse gerçekleri inkar eden birisine cvp vermeyeceğim bundan sonra. tırmalamaya devam et bakalım.

• antep maçı için doping mi yapılır.ot mot kafayı çekmiş çıkmış işte maça.
  • Yine bilgi kirliliği var o maçta hastaydı.Omzuna vurulan iğnelerden dolayı çıkmış itiraz edilecek deniyor.Morfinden dolayı

Kimisi de Hawkins kokain aldığını itiraf etmiş diyor

Beklemek lazm
  • oyuncunun ifadesi daha mühim.
    zira adam doping yapacaksa antep maçındamı yapar.. saçma.
  • yasaklı madde almış.doping gibi değil .medya hemen olay çıksın diye doping yazmış.az ceza alırsa dopingli adama az veriliyor diye laf edecekler zemin hazırlıyorlar.morfin diyorlar çıkan şey.
  • quote:

quote:

quote:

Nasıl bir düşünce yapısıdır bu ya.Bu affedilemez Küme düşme dahil her türlü cezaya razıyız denilmedimi.Bütün sorumluların görevine son verilmedi mi.Puanı düşürülmedi mi....Puanı düşürülünce keşke küme düşürselerdi zaten bu saatten sonra toplanamazlar arayı kapatamazlar dedi herkes...Aynı şeyi fenerbahçe açısından düşün siz ne yaptınız...Veya başınızdakiler ne yaptı siz sessiz kaldınız...

• quote:

Orijinalden alıntı: garcy

quote:

quote:

quote:

Nasıl bir düşünce yapısıdır bu ya.Bu affedilemez Küme düşme dahil her türlü cezaya razıyız denilmedimi.Bütün sorumluların görevine son verilmedi mi.Puanı düşürülmedi mi....Puanı düşürülünce keşke küme düşürselerdi zaten bu saatten sonra toplanamazlar arayı kapatamazlar dedi herkes...Aynı şeyi fenerbahçe açısından düşün siz ne yaptınız...Veya başınızdakiler ne yaptı siz sessiz kaldınız...

küme düşelim falan demedi kimse ayrıca puan silinme olayı 5 maç 0 puan olmalıydı ama o maçları yenik gibi 1 puan verdiler

• Herhangi bir şekilde yasaklı bir madde kullandıysa çok yazık. Derhal ilişiği kesilmeli. Doping veya keyif verici madde farketmez. Bildiği halde bu maddeyi kullanmış olması yeter. Umarım B numunesi temiz çıkar.
  • bi de maç boyunca sadece 2 sayı atmışş
  • quote:

Orijinalden alıntı: rockerboy-h

bi de maç boyunca sadece 2 sayı atmışş

Potayı kaç tane görüyordu kim bilir?Kimsede dememiş ki,ortadakine atacaksın diye
  • millet belki kafası güzel oynuyor ne var diye bunda komedi yorumlar yapmış

kafası güzel daha iyi oynuyorsa rakiplerinin önüne geçiyor demektir ve buda doping yasaklı madde kullanımına girer
  • quote:

Orijinalden alıntı: pasuedxzbl

Herhangi bir şekilde yasaklı bir madde kullandıysa çok yazık. Derhal ilişiği kesilmeli. Doping veya keyif verici madde farketmez. Bildiği halde bu maddeyi kullanmış olması yeter. Umarım B numunesi temiz çıkar.

%100 katılıyorum , ben sporcunun sigara içenine bile çok karşıyım ve anlam veremiyorum.

Arkadaş böyle işten daha güzel bir dünya var mı ya? Ben hergün sabahın kör ayazında işe geliyorum , ctesileri çalışıyorum yılda 1 hafta tatil yapıyorum yapabilirsem. Ülke değiştirmekten kusuyorum.

Sporcu , dünyada en çok sevdiği işi yapıyor , üzerine dünya kadar para alıyor , herkez adamların hayranı , çıkıp sigara , alkol uyuşturucu , bu ne lan.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: garcy

quote:

quote:

quote:

küme düşelim falan demedi kimse ayrıca puan silinme olayı 5 maç 0 puan olmalıydı ama o maçları yenik gibi 1 puan verdiler

Arkadaş bir kerede atlamayın balıklama, performans arttırıcı bir şey almamış olabilir, o maçta hastaydı. Belki almaması gereken bir ilaç aldı ya da başka bir şey var. Bekleyelim...
    Cemal Nalga demişler birde, neymiş hazırlık maçında cezalı olduğu halde oynadı, off şikeye bakın. Ayrıca gidin bakın bakalım o olaydan sonra neler oldu. Kulüp erkek basketbol takımı teknik ve idari heyetinin görevine son verdi. Kulübe de 5 maç hükmen yenilgi verildi, cezalı oyuncu oynatmak ile küme mi düşürülür? Oynadığı maçları hükmen yenik sayarlar.

5 maç niye 0 puan olsun kafan mı güzel arkadaşım, futbol mu bu? Ligde maçı kaybedince 1 puan almıyor musun?

• Allah cezanı vermesin çok lazımda bu adam bize. Kokainli maça çıkmış birde 2 sayı atmış

Neyse sağlık olsun başka adam bulcaz artık
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.