Şimdi Ara

G-Shock Topluluğu. (139. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.828
Cevap
95
Favori
263.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 6 yıl önce hepsiburada'dan 1000 liraya almışım G-Shock Topluluğu. :

G-Shock Topluluğu.
  • hocam akıllı saat derken bence apple watchların bilhassa ultraların ömrü daha fazladır.

• AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt
    G shock kadar ömrü uzun degil en kötü kulanımda 10 yıl gider iyi kullanırsan 20 yıl apple watch ultra o ömrü veremez

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynı zamanda g shock gg 1000 direnç testlerini izledim cekiç ile camını kıramadılar cam günlük kullanımda her türlü darbeye dayanır akıllı saatlerde ne kadar safir cam olanlar olsada aynı dirençe dayanmaz

• hocam g shock daha doğrusu casio ayrı bir kulvar , casio ömürlük bence, made in japonlar made in swiss ler bence ömürlük, ben öyle düşünüyorum hatta evladına miras bırakırsın,

• ama safir camda da kalite farkları oluyor, her safir cam aynı kalitede olmuyor, mesela apple watch ultra testlerde safir camı geride kalmıştı, casio safir camla kıyaslamam bile ultrayı

• kemomando kullanıcısına yanıt
    Çok yüksek dirençe dayanıklı yapıyorlar

• Merhabalar,

Şu modele nette dolaşırken tesadüfen denk geldim ve aşık oldum fakat fiyatı görünce şok oldum.

G shock saatleri uygun aldığınız bir site veya yöntem var mıdır

Görsel ersaat sitesinden

G-Shock Topluluğu.
  • tidus kullanıcısına yanıt

Bu modelin normal kauçuk olanından alın ve yurtdışından kasa getirip kendiniz modlayın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpEeDy! kullanıcısına yanıt

Bunun bir de mor olanını keşfettim onu daha çok istiyorum aslında hepsine hayran kalıyor insan :)

G-Shock Topluluğu.
  • @tidus kırmızı olanı mordan daha çok beğendim ben. sizin gibi bileğim küçük olsaydı böyle bir saat tercih edebilirdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 11 Temmuz 2024; 11:37:17 >
  • casio saçmalamaya başladı G-Shock Topluluğu.  ama küçük bilekli olan arkadaşlar için ideal iyiki küçük saatler zaten yanına yaklaşamazdım fiyattan dolayı ama en azından saat büyük olmadığından iç geçirmem.

149.819,00 tl bu saat:

Bu da 211.119,00 ₺:

G-Shock Topluluğu.www.ersasaat.com.tr
    Casio G-SHOCK MRG-BF1000B-1ADR Kol Saati
    https://www.ersasaat.com.tr/casio-mrg-bf1000b-1adr-kol-saati-d36

G-Shock Topluluğu.Watch Once-overyoutube
    Available At: https://azfinetime.com/collections/new-arrivals/products/g-shock-mrgbf1000b-1a-mr-g-frogman-armor-clad-titanium-red
    https://www.youtube.com/watch?v=jVtZpZ5lPcI

• bu premium saatlere bakınca şu soru da doğuyor karbon mu titanyum mu?

• titanyum olmayan çelik ucuz versiyonu da varmış arkadaşlar bu büyük bileklilere daha da hitap eder biraz daha büyük, ama benim bileğime hala küçük bence,

G-Shock Topluluğu.www.ersasaat.com.tr
    Casio G-SHOCK GWF-A1000XC-1ADR Kol Saati
    https://www.ersasaat.com.tr/casio-g-shock-gwf-a1000xc-1adr-kol-saati-d36

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 11 Temmuz 2024; 23:33:3 >
  • Gayet güzel bir çeşitmiş bu gshock'lar her saat severde bir tane olmalı. Zengin olsam herhalde 15 çeşit alırdım renkleri çok güzel.

• AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt
    Ucuz olsa biraz alırdım güzelmiş

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Merhabalar arkadaşlar bende Yeni bir Casio MTG-B2000 -1A2 modeli ile aranıza katıldım.Bu saatin pil seviyesini nasıl öğrenebilirim bilgisi olan var mı ?

• burakay27 kullanıcısına yanıt
    Özel mesaj atılamıyor sana, kapatmışsın, bana yazmışsın özelden ama cevap veremiyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • merhaba arkadaşlar, benim g-shock saatimin analog göstergesi digitale göre 2 dakika ilerde, ne yapmam gerekir, resetlemeyi düşündüm yapamadım, yeni pil taktırdım, ondan kaynaklı olabilir mi , saatçi saatin analoğunu hareket ettirmek için altına bir elektrik akımlı bir alet koydu ve öyle hareket ettirdi, pili yenilemeden önce böyle değildi.

• 
Sayfa: önceki 137138139140141
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.