Şimdi Ara

G-Shock Topluluğu. (138. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
2.903
Cevap
99
Favori
266.954
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 90’ların ortasında çocukken babam resimdeki casio’ya benzer bir saat vermişti bana. Görüntü falan aynı nerdeyse sadece üstünde gshock yazmıyordu. Bir de ışığı dandik birşeydi.

30 yıl sonra aynı saatin benzerini aldım. Neredeyse 30 sene önceki saatle tıpa tıp aynı.

Çok hoşuma gitti. Aşırı sağlam ve hafif. Aydınlatması da güzel.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt
    Saati sürekli değil de, sadece dışarı çıktığınızda takarsanız sararma çok olmaz. Bende dw5600sk modeli var, 3.5 senelik. Sararma var tabi ama çok anlaşılmıyor.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • burakay27 kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam fiyatına bir bakayım da belki hala uygundur. 

• lemforder kullanıcısına yanıt

bu soruyu bende merak edıyorum adr ve aer farkı nedir hocam?

• GM-B2100PC-1ADR almayı düşünüyorum kullanan var mı acaba parasına değer mi

• Rizacan67 R kullanıcısına yanıt

bluetoothlu GA serisi alıp metal kordon alarak uyguna getirebilirsiniz belki ciddi bir fiyat farkı var

• Bu rengin b2100 olan modeli olsa keşke 3382 tl ye sipariş verdim fiyat düşmüş amazon almanya satıcı bakalım ne zaman gelicek türkiyeye göre uygun fiyatı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Alx4141 -- 29 Haziran 2024; 17:59:29 >
  • kemomando kullanıcısına yanıt

Gx-56 sahibi olduğunu kaçırmışım. Bende de ilk önce içi pozitif ekranlı olanı vardı. Sıcak ortamdan soğuk ortama geçtiğimde ekranında buğu yapıyordu. Saat 20-30° den bakınca ekranı sanki sahilde kumda bulunan camlar gibi gözüküyordu. Ersasaate gidip geldi sorun yok dediler. Bende kıllanıp satmıştım.

Ama aklımda hep ilk modeli vardı, kırmızı iç, siyah dış kasa. 2021de kadıköyde rastgele bir saatçinin vitrininde görünce direk aldım.

Aynı sorun bunda da mevcut. Sıcaktan soğuğa, soğuktan sıcağa geçince cam buğulanıyor. Ersaya bizzat gidip fotoğraflarını gösterdim. Sıcak yaz gününde 10dk konuştuktan sonra arabaya davet edip klimayı açtım ve 2 dk sonra cam yine buğu yaptı.

Gözlerimin önünde saati basınçlı kaba koyup test ettiler. Hiç sıkıntı olmadı, hava çıkmadı yüzeye. Sonra içini açıp cihazla hava üflediler kurutmak için. Ama sorun yine devam ediyor.

Siz böyle bir sıkıntıyla karşılaştınız mı?

• SpEeDy! kullanıcısına yanıt

Evet aynı sorun bende de var. Hatta içine su bile kaçtığı oldu. Ama dışını koruyan plastik hazne ile iç kısım birbirinden bağımsız olduğu için iç tarafa su girmiyor ama dediğiniz gibi ekran buğulanma ve su kaçması baya can sıkıyor. O yüzden takınca suya sokmuyorum. Daha önce kaybettiğim GX-56'te böyle bir sorun yaşamamıştım. Çok can sıkıcı.

• kemomando kullanıcısına yanıt

Mükemmel bir saat ama şu olay cidden insanı çileden çıkartıyor. Keşke ilk pozitif ekranlısını satmasaydım. Negatif ekranı zor okunuyor.

Belki bir saatçiye verip polarizeyi 90°döndürtüp pozitif hale getirtirim. Daha şık ve hoş duruyor o hali.

• Arkadaşlar merhaba, Türkiye de 37 bin lira olan Casio GWG-2000CR-1AJF G saat abd de 629 dolar yani 20500 lira kullanan var mı aldırıyım mı kuzenime abd den, şu an G-Shock Kol Saati GG-1000-1A3DR kullanıyorum, almak istediğim g shock saat bu:

Saat çok kişisel bir durum hocam imkan varsa ve gerçekten isteniyor ise alınabilir tabi, Ama ben olsam elimde kullandığın o saat olsa bu saate bu kadar para vermezdim.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

hocam bu saatin safir cam güneş enerjili olması artı tasarımını beğendim benim şu anki gshock tan farklı olarak, yoksa karbon kasa felan pek anladığım şeyler değil tabi bir de yeni teknoloji aydınlatması yazılım aracılığı ile saatin güncellenmesi vs güzel olanlar, yoksa dediğiniz gibi çok fark yok, şu anki saatim 8 bin lira, ben tabi 20 bin 500 liralık bir üst modele geçcem ,biraz da benimkisi lükse kaçmak doğru.

Tamamen zevk ve bütçe meselesi hocam, Lakin iyi düşünmek lazım sonuçta az para değil o fiyatlara harika saatler alınabilir hemen her iyi markadan, Seiko olsun Orient olsun, Citizen olsun.

Beklenti ve sevdiğin tasarımlar önemli bütçe olduktan sonra.

haklısınız hocam yalnız benim bileğim ve ellerim kalın olduğundan her marka takamıyorum, genellikle saatlerim büyük, puma var, 2 tane fossil var, bir tane söylediği gshock var, bir tane de wainer var dikkat ettiyseniz hep büyük kasa yapan markalar, onun için saat tercihlerim de kısıtlı 

Büyük kasa olarak invicta öne çıkan markalardan hocam istersen onada bir göz gezdir derim 

• Favorim g shock gg 1000

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

invicta nın bir tane altın kaplama sarı saati vardı büyük abd den almıştım, sonra sattım çünkü zenci gibi ne takıyorsun diyorlardı 

• evet ben de haki kordonlusu var , dediğin saat Türkiye'de ersa saate gir 16 bin lira, gerçi hepsiburada da 9 bin lira ama, 16 bin liraya da satıyorsa alıcı buluyor demekki bazıları yetklili satıcıdan almak istiyor olabilir, Türkiye de pahalı hocam saatler, düdüklüyorlar bizi, mesela ben aşağıdaki saati abd den almak üzereyim vergilerle tax diyor abd liler bu vergiye 20500 liraya denk geliyor, saat bu premium serisi:

Bir zamanlar 1300 liraydı hepsiburada kumrular saat satıyordu yinede fiyata deger bazı akıllı saatlerden ucuz akıllı saatin ömrü 2-3 sene bana göre

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 136137138139140
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.