Şimdi Ara

G-Shock Topluluğu. (140. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2.828
Cevap
95
Favori
263.377
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AlbatrosD.IIIFazılBey kullanıcısına yanıt

Adjusta uzun basılı tut h.set gelince saniye dakika saat ayar çekebiliyorsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SpEeDy! kullanıcısına yanıt

hocam bu ondan değil saniye dakika ayar yapsam da saati kaça getirirsem getiriyim analog digitalden 2 dakika önde oluyor,

acaba saatin altında bir cihaz tutup analoğu otomatik ayarlamıştı , ondan mı bozul du acaba bir ara saatçiye geri götürüyüm sorayım diyorum, ya da bozuldu saat.

• Arkadaşlar Casio G shock Rangeman saatimin iç mekanizması değişmesi lazım. Yedek parçası bulunurmu acaba.

• Arkadaşlar çok temiz G Shock GR B200 model saatimi satıyorum. İlgilenen arkadaşlar varsa ilan linkini paylaşıyorum. Saat sıfır ayarında diyebilirim.

https://www.sahibinden.com/s/qvBDmhMK

G-Shock Topluluğu.

G-Shock Topluluğu.

G-Shock Topluluğu.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Kalibrasyonda sende 2 dakika geriye çekersen dijital ile aynı olur.

• Arkadaşlar merhaba, GShock dünyasına GGB-100 ile girmeyi planlıyorum fakat bir Pro Trek modeli de çok hoşuma gitti. Pil değişimi konusu kafama takıldığı için PRW-6900Y daha cazip geliyor. Öneri ve yorumlarınız varsa yardımcı olabilir misiniz?

1) Pro Trek PRW-6900Y-1
    https://www.casio.com/content/dam/casio/product-info/locales/tr/tr/timepiece/product/watch/P/PR/PRW/prw-6900y-1/assets/PRW-6900Y-1.png.transform/main-visual-sp/image.png

2) G-Shock GG-B100-1A3

https://www.casio.com/tr/watches/gshock/product.GG-B100-1A3/

G-Shock Topluluğu.

G-Shock Topluluğu.

• SpEeDy! kullanıcısına yanıt

oldu valla hocam , çok teşekkür ederim :)

• arkadaşlar eskiden analoğu ayarlayınca motor sesi gibi bir ses çıkıyordu o ses gitmiş neden olabilir. G-Shock Topluluğu. 

• Sparrowjackk S kullanıcısına yanıt
    Kıssa süre deneyimledim çok güzel saat Bluetooth bağlantısı özelliğide vardı çok fonksiyonel değil ama pil bence 2 yıl gider

• Edifice nın üst modellerine göz gezdirin malzeme kalitesi ve bilekte verdiği kalite hissi çok başka arkadaşlar

• Casio bir e sim özellikli olan akıllı saat yapamadı çok geriden geliyorlar

• Yorumunuz için teşekkürler hocam. Haftasonu GShock mağazasına gidip iki modeli de inceledim:

1)Pro Trek prw-6900 fotoğraflarda daha albenisi yüksek görünüyor, canlısı 18.000₺ etiketine göre biraz basit geldi…

2)GGB-100’ün de Bluetooth yüzünden pilinin hızlı biteceğini düşünüyordum, çalışan arkadaş sağolsun Cumartesi gününe özel GG-1000 modelinde kampanya var dedi (altimetre harici aynı saat sayılır), fiyat da çok cazip gelince GG-1000 (9.000₺) ile aranıza katılmış oldum 🙂

• Sparrowjackk S kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun

• İyi fiyat
    shopcasio.ersasaat.com.tr
    G-SHOCK CARBON GA-2200SKL-8ADR Kol Saati
    https://shopcasio.ersasaat.com.tr/g-shock-carbon-ga-2200skl-8adr-kol-saati-d2?ref=akakce&v=1.57.8

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sefaMseven -- 22 Ağustos 2024; 11:7:14 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

•  G-Shock Topluluğu.
    Dostlar analog saati ayarlayamıyorum
    Pil degistirmistim saat sıfırlandı
    Yardımcı olur musunuz ?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Aynısı bende de oldu telefonada bağlıyorum düzelmiyor işin garibi ben pil değiştirmediğim halde böyle oldu aynı model bendekide.

• Anakartında pil değişimi sonrası resetleme noktaları olmalı oradan resetleyip programlamak gerekebilir.

G-Shock Topluluğu.SolimBDyoutube
    **How to AC Reset a G-Shock GA-110 Watch After Battery Replacement** If the display on your digital watch is not working or not showing the correct display, it is likely that the watch needs to be reset. To AC reset your G-Shock GA-110 watch after a battery replacement, follow these steps: 1. Remove the back of the watch using a watchmaker's screwdriver. 2. Locate the reset hole on the watch's movement. It is usually marked with the letters "AC" (All Clear). 3. Insert a small screwdriver or other pointed object into the reset hole and press gently. 4. The watch will beep and the display will reset to zero. 5. Replace the back of the watch and tighten the screws. **Note:** The battery type for the G-Shock GA-110 watch is SR927SW, 395. You can use two batteries made by Renata, Sony, Maxell, etc. **Here are some additional tips for AC resetting your G-Shock GA-110 watch:** * Make sure that the watch is turned off before you begin the reset process. * Be careful not to damage the watch's movement when you are inserting the screwdriver or other pointed object into the reset hole. * If you are not comfortable performing the AC reset yourself, you can take your watch to a qualified watchmaker. **By following these steps, you can easily AC reset your G-Shock GA-110 watch after a battery replacement.**
    https://www.youtube.com/watch?v=fO-3KiTW5SQ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sasuta -- 26 Ağustos 2024; 12:50:2 >
  • sasuta kullanıcısına yanıt
     G-Shock Topluluğu.
    Sıkıntı şu ki benim pil değişmeden bu duruma geldi herkes saatin durmuş yanlış gösteriyor diyo 😁

• agelbal kullanıcısına yanıt

Pil zayıflamış olabilir.

• 50 li yaşlara yaklaştım. Bu yaşa kadar hiç saat kullanmadım. Sürekli telefona bakmamak için sudan etkilenmeyen, denizde yüzerken kullanabileceğim, uyurken bile kolumdan çıkarmayacağım bir saat arıyorum. Konuyu hemen hemen baştan sona okudum. Sanat eseri denilen gshock modelini bile hiç beğenmedim. Birçok model çok büyük ve estetik olarak hiç hoş değil.Kocaman saati koluma takıp gezmem. Hem günlük hem de takım elbiseyle kolda sırıtmayacak bir g-shock modeli var mı? Yoksa başka serilere mi bakayım?

• 
Sayfa: önceki 138139140141142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.