Uyurken bile kolunuzda duracaksa hem hafif , hem de ince ve kucuk bir saat bakmalisiniz.Surekli kolunuzda duracaginizi dusunursek alerji ihtimaline karsi Titan veya Seramik kasali saatleride listenize ekleyebilirsiniz. |
G-Shock Topluluğu. (141. sayfa)
-
-
Hiç bir ürünü alırken bu kadar zorlanmamıştım. Açıklamanızdan g shock modellerinin bana uygun olmadığını anlıyorum. Ömrümün 4 te 3 ünü saatsiz geçirdim. Az daha sabretsem hiç ihtiyacım kalmıyacak sanırım :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ALLAH saglikli ve mutlu uzun omurler versin.Bu devirde cok ihtiyaciniz yoksa , telefonda yetiyorsa saat almayi erteleyebilirsiniz.
-
Hocam takım elbise ve gshock birbirine çoooooook uzak kelimeler, bilginiz olsun. En ince en minimal gshock bile yine hatrı sayılır bir kalınlık ve genişlikte. Bence sizin ilacınız çelik bilezikli diver bir saat. Safir camlı da olursa uzuuun yıllar kullanırsınız. Eğer dalış yapmıyorsanız 100m su geçirmez özelliği olan saat işinizi görür. Çelik bileziğin avantajı hem spor hem de takım giyime uyması. Bütçeniz nedir bilmiyorum ama otomatik versiyonları genel itibariyle 13mm kalınlıktan başlar, quartz yani pilli olursa 7-8 mm kalınlıkta olan saatler bile var. Saat ne kadar ince olursa o kadar dress watch dediğimiz takım elbise saati gibi oluyor.
Mekanik mi olsun quartz mı olsun ona karar vermelisiniz bence. Sonrasında da bütçeye göre seçeneklere bakabilirsiniz. Ama benim önerim sürekli kullanım için çelik bilezikli bir diver.
-
Kadınlar için üretilen BABY-G serisine bakabilirsiniz. Kadınlar için olsa da birçok modeli unisex.
-
Casio metal serisi sizin işinizi görür.
Bunlar biraz tuzlu derseniz Analog Casio GA2100 veya dijital Casio DW5600 negatif ekranlar beklentilerinizi karşılar. Özellikle ga2100 normal boyutlarda kibar bir saattir.
İlla metal kasa/kordon derseniz arkadaşların önerdiği diver saatler işinizi görür. F/P olarak otomatik mekanizma Invicta pro diver önerebilirim. Biraz daha fiyat arttırabilirim derseniz Seiko 5 yada Orient modellerinden öneride bulunabilirim. Sadece suya girerken tepeyi vidalamayı unutmayın.
Plase Casio Edifice serisi saatler. Envai çeşit saat var.
Önerdiklerim kullandığım saatlerdir.
-
G-SHOCK GM-5600B-1DR model saatim var ikinci el almıştım sıfır temizlikte satmak istiyordum ortalama olarak 4750TL-5000TL gibi bir rakama lakin sıfır fiyatları 10Küstü en düşük olarak, Birde tasarım olarak çok iyi bir model sanki satmaya değmez gibi hissetmeye başladım bu fiyatlara kalması daha iyi gibi ne dersiniz.
-
-
arkadaşlar yeni g shock ların pil ömrünü 10 yıla çıkarmışlar :
www.ersasaat.com.trCasio G-SHOCK GA-010-5ADR Kol Saatihttps://www.ersasaat.com.tr/casio-g-shock-ga-010-5adr-kol-saati-d36peki kararlı güneş enerjili versiyonun pilleri 20 yıl gider mi değiştirmeden. tabi o kadar ömrümüz olursa çünkü gitmezse güneş enerjili almak için hiçbir sebep yok.
-
bu saat güzelmiş arkadaşlar, yeni serilerde karbon kasa kullanıyorlar güneş enerjili ve pil göstergeli gshockum yok, şu an CASIO GG-1000 kullanıyorum, hem de güneş enerjili olduğundan şu anki g shock saatime göre pili daha çok gider gibi geliyor.
www.n11.comCasio Gw-9500-3dr Erkek Kol Saati Fiyatları ve Özelliklerihttps://www.n11.com/urun/casio-gw-9500-3dr-erkek-kol-saati-45930695?magaza=gurbuz-saat&utm_source=comp_cimri&utm_medium=cpc&utm_campaign=cimri_genelyeşil rengini beğendim arkadaşlar, hem mavi,beyaz hem siyah hem de lacivert kotla gider mi?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AlbatrosD.IIIFazılBey -- 5 Ekim 2024; 20:13:39 >
-
ince kibar, casio bayağı mesafe kat etmiş, son ötv düzenlemesinden önce almak gerekiyordu
-
G Steel serisinden hoşunuza giden çıkacaktır bence
Kolumdaki G Shock gst s110 modeli,
Merhaba nasipse ilk defa g shock alacağım ama hangisini almalıyım bilmiyorum yardımcı olursanız sevinirim
5k alti butce (cok beğenirsem artirabilirim), sadece el yıkarken su geçirmesin yeter denizde havuzda vs takmam ama is geregi çok sık el yıkarım, sadece dijital olmaması (analog mutlaka olsun ama analog dijital birlikte olabilir)
Bu 3 kriter dışında da kriterim yok yardımcı olursaniz sevinirim
Bir de g shock modelleri neye göre gidiyor anlayamadım isimler çok karışık hangi model daha yeni hangisi çok eski vs bilgi veren olursa şimdiden teşekkür ederim
Hoşunuza giden modeli seçin takın. Sene pek önemli değil. Adamlar 2010da çıkarttığı modelin rengini değiştirip piyasaya zaten sürüyor. Modül hep aynı kalıyor.
Tüm modellere buradan bakabilirsin
shockbase.orgThe database for all G-Shock lovers. Thousands of G-Shocks. Manuals, Prices, Videos, Replacement parts ... and much more.https://shockbase.org/watches/releases.php
Teşekkür ederim
GA-B2100-3AER saatimin soldaki göstergeleri ters yönde gösteriyor. mesela bt bağlanınca tam simetrik yeri gösteriyor.
bozulmuş mu ne dersiniz.
amazon germany'den almıştım daha yeni
bir de bunun hep şarjı az bir türlü güncelleyemedim
-
Bende de aynı saat var bozuk değil hocam ibrelerin kalibrasyonunu yapın YouTubeda videosu var, pil konusu da hemen fullenmiyor 1-2 ay güneşli ortamlarda da kolunuzda olsun High seviyeye gelir
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Sol üst köşedeki düğmeye uzun süre basılı tutun ve ekranda h.set yazısı çıktığında bırakın, akrep ve yelkovan tam 12 üzerine hareket etmeye başlayacak.
Mode tuşu ile geçiş yaparak sizin gösterdiğiniz alanın ayarlarına gelin ve sağ taraftaki tuşları kullanarak kalibre edin.
Bir ayı aşkın süredir konuda hareketlilik yok. Yeni seri ile bozalım bakalım bu sessizliği :) Favoriniz hangisi oldu arkadaşlar? Benim kesinlikle turuncu. Nasipse alıcam bir tane.
-
Bu tasarıma hiç ısınamadım. Zevk meselesi tabi.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X