Bildirim
G-sync monitör 500-600₺
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
imkansız nvidia kartları pahalı zaten madem aldın yakınma bence bide gsync monitör al üstüne yada ucuz olan amdye baştan yönelseydin iyiydi -
Bulamazsin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
g-sync teknolojisini zaten firmalara 400-500 liraya satıyor nvidia monitorude bedavaya vermesi lazım aldığın firmanın. -
Birkaç sene önce çok daha pahalıydı ancak freesync kadar ucuzlaması epey zaman alır -
Amd Freesynci 'i normal bir standart olarak kabul etmekte iken Gsync 'in masaüstü monitörlere uygulanmaları için Nvidia 'nın Gsync modülü gerekmekte. Bu modül Nvidia tarafından tescillenmiş ve sadece onlara aittir. Üreticilerin monitörlere Gsync teklonjisini entegre etmeleri için bu modül gerekiyor deniliyor. Bu da ekstra masraf yaratıyor. Ama dizüstü bilgisayarlarda bu gerekmiyormuş. Dizüstü bilgisayarda Gsync, Freesync 'in temel aldığı teknolojiyi kullanıyormuş.
Reddit 'te Nvidia Pazarlama Uzmanı uzunca bir yorum yapmış ben kısa olarak özetleyim dedim.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Gtx 1060 lı pc topladım yakın zamanda ama monitör üm çok eski. Bu ekran kartına 75hz freesync alsam tabi freesync kullanamıycam ne gibi eksisi olur g-sync çok gerekli olduğu biyer var mı yani?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
gsync için ayrı modül gerek nvidia'da monitör üreticilerine bu modülü 200 dolar'a veriyor eee dolayısıyla fiyatta bu durumda yükseliyor.
freesync için herhangi bir modüle gerek olmadığından monitör üreticileri çok rahat bu teknolojiyi monitörlerine ekleyebiliyor amd bu teknoloji için ücret talep etmiyor bu yüzden freesync destekli monitörler ucuza bulunabiliyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X