Oyuna giriş şifremi değiştirmek istiyorum.. g1 den gizli sorumu yanıtlıyorum ama cevap yanlış :S.. Doğru oldugundan eminim çünkü kağıda yazmıştım.. 3 gizli sorum var ama değiştirirken sadece birini soruyor..
Diğer Sorularımı sorması için ne yapabilirim? Ticket atmayı düşünüyorum, konuyu araştırdım son 6 ayda aldıgımz Kesn ler gerekiyormuş ama ben alışveriş yapmadım son 6 ayda.. yarın pre alsam onun kesn kodunu yollasam olur mu??
yalnız bir bilgi daha: gizli soru kısmına Knight ın gizli sorusunu yazacaksak eğer onda alt tire "_" var bu yüzden kabul etmiyor olabilir mi?
beyler lütfen çok acil yarın sabah gitcem pre almaya.. Kesin biri yaşamıştır bu sorunu bi el atsın pre almadan çözülüor mu ??...
Premium Aldım G1 Gizli sorumu değiştirmek için göndermem gereken ticket hakkında bilgi verebilecek olan var mı ?
Bari biri şu boşluklara sırayla ne yazmam gerektiğini söylesin :S Question and Answer kısmına gizli sorumu mu yazcam?? Az çok ingilizcem var sadece nereye ne gelmesi gerektiğini söyleseniz yeterli...
oraya kesn kodunu yazacan ticket kısmında yeni gizli sorunu felan belirleyecen işte
question and answer kısmına mı belirleyecem yoksa description kısmında mı açıklayacam?
Az çok ingilizcem var diyorsun orda 1 yerde senden kesn kodu istiyor bi yerde de gizli sorun ne olsun ve cevabı ne olsun diyor altınada fazladan bi açıklaman varsa onu yazacan.
tmm saol
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme