Şimdi Ara

g2 kulaklık girişi hk.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar gecen hafta pazartesi aldim telefonu Fonotel gatantili 32 GB G2
    Kulaklik taktigim zaman oturmuyor ve oynadikca bildirim panelindeki işaret gidip geliyor temassizlik var galiba telefon düsmedi darbe falan almadi nasil bir yol izlemeliyim tesekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardim

• Geri yollayabilirsin.
  • Kulaklık takamayan g2 kullanıcıları için video çekmek belgesel falan hazırlamak lazım... Telefon çıkalı iki sene oldu hâlâ aynı şeyler... Tüm gücün ile ittir jakı tok bi tık sesi gelsin tamamdır...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Led Zeppelin

Kulaklık takamayan g2 kullanıcıları için video çekmek belgesel falan hazırlamak lazım... Telefon çıkalı iki sene oldu hâlâ aynı şeyler... Tüm gücün ile ittir jakı tok bi tık sesi gelsin tamamdır...

Hocam çokta ellemek istemiyorum iyice bozarim diye

• Köküne kadar ittir bisey olmaz.

• benim kulaklık girişi bozulmuştu telefonu kıracak kadar ittirdiğim halde tam oturmuyodu. Bigün İstanbul/Mecidiyeköy deki vintek servisine götürdüm.Gözünün önünde yapıyolar cihazı orda.herif söktü orayı içinde bi parmak büyüklüğünde pamuk ve tüy karışımı bişey çıkardı. Belki sende de böle bi durum vardır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kulaklık girişini sonuna kadar hafif vurarak ittirin öyle oluyor ancak

• Cihaz paralel arkadaslar sonuna kadar ittiriyorum ama olmuyor bilmiyorum paralel oldugu icin göndermek istemiyorum

• Cihaz ayıplı malsa zaten bunu kabul edip değiştirmek zorundalar o yüzden garantisi varda garantiye yollayıp eğer kusurunu kabul etmezlerse mahkemeye vereceğim sizi diye korkutun umarım sonuç alırsınız

• Benim cihazim da fonotel garantili 32 gb. Ilk başta aynı durumda kaldım fakat sert ittirmek gerekiyormuş. Korkma, bastır

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.