< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
G29 vs t248

-
-
direkiyon seti, "bi kere al; ama düzgün bi şey al" tipi bi donanımdır. g29 çok eski bi teknoloji artık. direkt drive piyasası çok zengin, ha türkiye'de seçenek pek yok ya neyse.
gelbura'da moza r3 var, 3nm; yanına aliexpresten vites kolu alırsın mis gibi olur.
ilgini çekerse ben de ekstraya çıkan moza r5, 5nm, servo motor ve ES direksiyon var. SRP pedallar da var da, onlar benim kokpitte takılı. onları da sökebilirim duruma göre. bi düşün... pm atarsın.
benimkini satın al diye demiyorum, ben g29 da kullanmadım hiç. bi süre moza r5 kullandım, sonra r12 aldım, r12 almasam da olurmuş açıkçası; ama aldık bi kere.
bunları karşılaştırıp da g29 öneren ben hiç görmedim. g29 takır-tukur ses yapıyor, keza t248 de o kadar olmasa da gene sesli biraz. direct drive servolar tamamen sessiz, gücü direkt verdiğinden ötürü kayıpsız ve gecikmesiz.
"ben keyif alayım" diyorsan direct drive pahalı olsa da, rekabetçi oynamasan bile değer bence.
sarı sitede fanatec'ler falan da var; ama ona türkiye'de destek bulamazsın. moza ile simagic'i gelbura getiriyor, garanti veriyor.
ha, hali hazırda aldığın hiç mi iş görmez? tabi ki görür, keyif de alırsın. bi çok alien logitech g direksiyonlarla oynuyor hala.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 24 Mart 2025; 13:23:48 >
-
Senin kullanım senaryon için G29 kötü bir opsiyon değil. Asetto hariç düzgün geri bildirim sunan bir oyun oynamıyorsun, onda da yanlıyormuşsun. Geri kalan konular için de G29 yeterli. Üstteki arkadaşın dediği setup'ı kursan 3-4 katı para ödersin, bunlar maddi durumla ve insanın bir şeyi ne kadar istediğiyle alakalı seçimler, ben mesela o kadar masrafa girmem. Daha önce denedim ve o kadar keyif almadığımı farkettim. T248 mevzusuna gelince, pist yarışları oynuyor olsan düşünülür çünkü geri bildirim konusunda daha başarılı ama şu durumda gereksiz macera olur. G29'dan keyif almaya bak bence.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X