Bildirim
G2A Cd-Key ?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Soruyu tam anlamadım ama Hangi oyun servisinden aldıysan (Steam,Uplay,Battle.net) gibi oradan aktive ediyorsun. Korsan falan yok. Hala bulamazsanız Internete nereden aktive edecekseniz araştırın Steam'den nasıl oyun aktive ederim gibi.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
@Theared Benim hatam ilkkez internet üzerinden oyun satın alacağım Yani mesela G2A yı ele alalım key i satın alıyorsun ya o seni biryere mi yönlendiriyor oyunu ordanmı indiriyorsun yoksa Senin başka bir yerden indirdiğin oyunu açtığında key istiyor ya sen sadece o key imi satın alıyorsun Yani daha basit olarak Sana Oyun+Key mi veriyor Yoksa Sadece Key mi ? -
Sadece Key'i satın alıyorsun. Ve gidip Steamden aktive ediyorsun.G2A keyi verdikten sonra bir şey yapmıyor. -
Madde madde yazayım en kolay böyle anlaşılır..
Oyun almaya niyetlendik..
Girdik G2A sitesine
Üye olduk siteye kullandığımız mail adresini vererek
Oyunu seçtik.. (Steam-Orgin-Uplay ne uyumlu olduğuna baktık. Hangisi ise oyunu o platformun oyun ekleme kısmından anca aktif eder ve oynarız. Mesela STEAM yazan keyi UPLAY'e yazarsak işe yaramaz)
Sepete koyduk..
Gerekli işlemleri yaptık (kart bilgisi vs vs)
Mail adresimizi açtık
Max 5 dakika içinde bize 15-20 haneli key gelecek.
Onu gördük kopyaladık..
Steam'den oyun aldıysak Steam'deyken sol alttaki oyun ekle kısmına kopyaladığımız key i girdik.
Tamam dedik ve oyunu gördük.
Artık oyun bizim hayırlı olsun.. -
Teşekkürler Cevaplar İçin Dün Batman Arkham Knight ı aldım G2A üzerinden Bu arada çok güzel oyun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Süperdir ama optimize özürlüdür kendileri. Bende sene başı almıştım Premium Edition olanı
İyi oyunlar, %100 sona ulaşman dileği ile
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ustanak -- 15 Haziran 2016; 4:51:38 > -
Teşekkürler Umarım bir gün olur 😁
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X