Şimdi Ara

G2A ile Opskinse Bakiye Yükleme.

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.493
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • G2A Aracılığıyla opskince bakiye yüklerken hata aldım. Canlı destekten güvenlik nedeniyle iptal edildiğini söylediler. Ama para hesabımdan çekildi. İptal olan ödemelerin ayda 1 kez yatırıldığı söyleniyor. Belirli bir günü felan var mı ? Ayın 10'u 15'i gibi mesela yoksa her ay rastgele felan mı ? Yada parayı geri alabilmek için birşey mi yapmam lazım ? Bilen aydınlatırsa sevinirim.

• Hiç birşey yapmasanda geri gelir, benim 1 tane geri ödeme rahat 1 ay sürmüştü .
  • Anladım teşekkürler. Bakiye biraz yüksek o yüzden endişeleniyorum. Birazda erken yatsa fena olmaz aslında ama tarih vermiyolar.
  • Zaten sıkıntı yüksek bakiyelerde oluyor. Opskin 50 dolara kadar sıkıntısız çekim yapıyor. 50 dolar üzeri çekimde evrak istiyorlar bildiğim kadarıyla. Misal 150 dolar atacaksan 3 parti 50 dolar atman lazım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen bilgilerinizi doldurun felan dedi. Bakıyorum boş bişey yok ama anlamadım. Bundan sonra öyle yaparımda şuan için tekrar ödenmesini beklemekten başka yapacak bişey yok sanırım. Teşekkürler
  • itok38 İ kullanıcısına yanıt
    Canlı desteğe başvur istersen çözebilirler. Kinguin de bir kaç defa başıma geldi. Canlı destekten ehliyet veya nüfus cüzdanı ile sipariş numarasının yazılı olduğu bir kağıdın resmini istediler. Gönderdim hemen linki resim sitesine yükleyip. Anında çözdüler. Belki öyle bir destekleri vardır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kredi kartı ile ödediysen 3-7 günde geliyor, banka kartı ile ödediysen 28-30 gün sonra geliyor.
  • Banka kartıydı. Desteklede konusmuştum öyle bişey istemediler. Beklemedeyim şimdilik.
  • Aynı durum başına gelenlere yardımı olacağını düşündüğüm için son durumu yazacağım. Canlı destekte bahsettikleri 28 iş günü dolunca g2a üzerinden ticket açtım. 30.07.2016 tarihinden itibaren yaptığım işlemlerin dekontunu istediler incelediler ve paranın hesabıma aktarılmadığını haklı olduğumu söylediler. Şuan işlem iptal edildi para hesabınıza yatırıldı ne kadar süreceği bankanıza bağlı diye cevap aldım ve sonunda para bugün yani işlemden tam 2 ay sonra hesabıma geldi. Bu süreç içinde bankayı(ziraat) ne zaman arasam hiçbir şekilde bilgi alamadım. Sonuç olarak para hesabıma geldi ama 2 ay dile kolay.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi itok38 -- 30 Eylül 2016; 18:06:33 >
  • Hayırlı olsun hocam geç olmuş biraz ama almışınız. Küçük miktarlarda yüklemek en iyisi,protokolü çok uzun bu tarz sitelerin.
  • tarif: 01.08.2017
    G2A 'dan geçen hafta 10 Euro 'luk bir alışveriş yaptım fakat işlem sırasında bir aksilik oldu yarım kaldı.
    daha sonra mobil bankacılıktan hesabımı kontrol ettim param hala çekilmemiş öylece duruyordu.
    size basit olsun diye ücreti yuvarlayarak anlatacağım.
    İş bankası hesabımda 100 lira vardı. "normal bankamatik maaş kartı" hemen en yakın atm'ye gidip kullanıla bilir bakiyeme baktım
    10 euro'yu çekmişler atm'nin başında mobil bankacalıktan hesabımı tekrar teyit ettim 100 lira hala duruyor çekilmemiş görünüyor.
    hemen bankayı arayıp yurt dışı alışveriş yaptım fakat iptal ettim hesabımda kullanıla bilir limit 60 TL görünüyor mobilde ise 100 TL dedim müşteri temsilcisi de bana yurtdışı alışverişler güvenlik nedeniyle 72 saat hesabınız bloke altında kalıyor. G2A şirketi ödeme iptal talimatı vermeden biz blokeyi kaldıramayız dedi. Daha sonra G2A 'ya canlı destekten durumu anlattım. tamam kontrollerimizi yapıp işlemi iptal edeceğiz dedi ve 48 saat sonra iş bankasındaki bloke iptal edilerek 100 TL bakiyem geri yüklendi.

bunu neden uzun uzun anlatıyorum yüksek mevlalarda canınız yanmasın diye arkadaşlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sowyet59 -- 8 Aralık 2017; 1:24:39 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.