Şimdi Ara

G2A kart bilgilerini çalıyor olabilir.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
382
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaklaşık 2 ay önce g2a dan birkaç alışveriş yapmıştım. Tam da o sıralar iş bankasından beni arayıp kart bilgilerimin çalındığını kart numaramın değişmesi gerektiğini söylediler. Şubeye gittim dedikleri gibi eski kartı iptal edip yeni bir kart verdiler. Bu olaydan sonra alışverişlerimde hep sanal kart kullandım. 2 gün önce sanal kart ile g2a dan 17 liralık bir oyun satın aldım. Sonra sanal kartın limitini sıfırladım. yaklaşık 1 saat sonra sanal kartımdan 3 4 adet harcama yapılmaya çalışılmış. Ürün değerlendirme anketinde durumu açıkladım. G2a nın cevabı bana biraz garip geldi. Çalınan kart bilgileri bizim sorumluluğumuzda değil diyorlar. G2a dan alışveriş yapacaksanız eğer bir daha düşünmenizi tavsiye ederim.

G2A kart bilgilerini çalıyor olabilir.

• DessoEldest kullanıcısına yanıt
    G2adan çoğu kez alışveriş yaptım ve hiç böyle bir sorunla karşılaşmadım. g2anın cevabında kastetmek istediği, kişisel güvenlik zaaflarından sorumlu olmadığı. Yani toplu bir kart bilgisi çalınma durumu olsa tabiki hesabını verirler ve bunu açıklarlar ancak burda yaşanan durumun g2a ile alakalı olduğunu sanmıyorum, bilgisayarınızda virüs olması muhtemel bu yüzden kişisel bilgisayarınızı kontrol etmenizi öneririm ve kişisel bilgisayarınız hariç başka bir bilgisayarı bu işlerde kullanmayın.
    Geçmiş olsun dileklerimi iletirken bir an önce bu önlemleri almanızı ve böyle bir durumla karşılaşmamanızı temenni ederim.
  • G2A'da öyle bir sorun olduğunu sanmıyorum rahat 4-5 seneden beri alışveriş yaptığım bir yerdir hiçbir sorun görmedim. Ama dediğin gibi alışveriş yapılmaya çalışıldıysa bunu yapan g2a değilde pc'inden birşekilde birileri bilgilerini almış olabilir bence pcni kontrol etmelisin.
  • quote:

yaklaşık 1 saat sonra sanal kartımdan 3 4 adet harcama yapılmaya çalışılmış.
    yalan bence sanal kartta böyle birşey göremezsin ki .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkay1074 -- 10 Ekim 2016; 12:59:37 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G2A kart bilgilerini çalmıyor olabilir. Yanılmış olabilirim. Ama bu benim yalancı olduğum anlamına gelmez. Telefonuma yapılan ve yapılmaya çalışılan her türlü işlem ister sanal ister normal mesaj olarak geliyor. Müşteri hizmetlerini arayınca ayrıca yapılan işlemlerin ayrıntısını da öğrenilebilir. Başlıkta da yazdığım gibi olabilir dedim. Kesin çaldı demedim. Ben konuda sadece başımdan geçen olayları anlattım. Şüpheli gördüğüm bir işlem hakkında da buraya konu açtım ki ne olur ne olmaz tedbirli olmakta fayda var diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DessoEldest -- 10 Ekim 2016; 18:07:22 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.