Arkadaşlar selam bugün kinguin den operation-malmoe ve 1 tl lik 4 tane kasa aldım. ödemeyi paymentwall üzerinden kredi kartımla yaptım(kinguin oraya yönlendiriyor) ve kredi kartım kopyalanmış 180 tl civarı kartımdan işlem yapmışlar saat 6 da. şimdi farkettim kartı iptal ettirdim. herkes dikkatli olsun
Hocam kinguine penguene falan güvenme sakat bu işler.
Geçmiş olsun
quote:
Orijinalden alıntı: ozan1212
Hocam kinguine penguene falan güvenme sakat bu işler.
Geçmiş olsun
Aynen öyle. Bilgisayarda orjinal kaspersky total security, malwarebytes antimalware ve norton power eraser var 0 virüs zaten bilgisayardan az çok anlıyorum olası aksi bir durumda gereken cevap belli. Bugün kinguin'den aldım ve aynı gün bilgiler gitti. 180 lira gibi bir kayıpla farkettim ama siz dikkatli olun paymentwall falan güvenilir değil ben bkm'den de silicem kartımı
aylar önce bir sürü kasa aldım kinguinden, 2 gün öncede black desert online aldım paymentwall ile başıma daha bişey gelmedi
sen yetkili bi abiye benziyorsun neye güvenelim
quote:
Orijinalden alıntı: -Eren-
aylar önce bir sürü kasa aldım kinguinden, 2 gün öncede black desert online aldım paymentwall ile başıma daha bişey gelmedi
Dikkatli ol hocam. Başına bişey değil belki senin kartının sırası daha gelmemiştir. Ben de kinguin'den ilk kez alışveriş yapmıyorum ama böyle oldu kart oraya buraya yazılan bir kart değil. Bundan sonra alacaksan da sanal kartla al
Enpara kullanın, alışveriş yaparken uygulamadan "internetten alışveriş" butonunu açın ve alışveriş bitince kapatın.
Enpara kullanın, alışveriş yaparken uygulamadan "internetten alışveriş" butonunu açın ve alışveriş bitince kapatın.
Mantıklı tabiki
Abi hala sanal kart kullanmayan vatandaşlar görüyorum sanal karta limit tanımlayın 1 saatlik işinizi görün kalan zaten 1 saate hesabınıza iade ediliyor yada direk iadede edebiliyorsunuz isterseniz her alışverişinize yeni sanal kartta tanımlıyorsunuz direk kart bilgilerinizi vermeyin.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme