Bildirim
G3(32gb)-HTC One M8-Xperia Z2 ayni fiyatsa?
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
lg g3 önermem. sorunu çok. diğer ikisi arasında her ne kadar kağıt üzerinde z2 özellikleri daha iyi olsa da sağlamlığı ve arayüz rahatlığıyla HTC One M8 öneririm. -
quote:
Orijinalden alıntı: torkema61
lg g3 önermem. sorunu çok. diğer ikisi arasında her ne kadar kağıt üzerinde z2 özellikleri daha iyi olsa da sağlamlığı ve arayüz rahatlığıyla HTC One M8 öneririm.
Lg g3 kullanıyorum ne sorunu var merak ediyorum.Kullandığım ve gördüğüm kadarı ile bir sorunu yok. Daha önce Xperia ion ve z kullandım.Htc nin bir çok modelini kullandım.Ama hiçbir telefon bana g2 yada g3 (bütçeme göre) kadar iyi gelmedi.Değiştirecek olsam ilk tercihim note4 yada lg g4 olurdu.Kişisel görüşümdür. -
M8 Tavsiye ederim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: GateFLY
quote:
lg g3 önermem. sorunu çok. diğer ikisi arasında her ne kadar kağıt üzerinde z2 özellikleri daha iyi olsa da sağlamlığı ve arayüz rahatlığıyla HTC One M8 öneririm.
Lg g3 kullanıyorum ne sorunu var merak ediyorum.Kullandığım ve gördüğüm kadarı ile bir sorunu yok. Daha önce Xperia ion ve z kullandım.Htc nin bir çok modelini kullandım.Ama hiçbir telefon bana g2 yada g3 (bütçeme göre) kadar iyi gelmedi.Değiştirecek olsam ilk tercihim note4 yada lg g4 olurdu.Kişisel görüşümdür.
lg g3 ün kullanıcı şikayeti çok. forumlara kullanıcı yorumlarına bir bak. telefondan telefona tabii değişir ama risk alıp o kadar para vermeye değmez. ultra hd ekranı ve yüksek işlemci hızı, şarjı çabuk tüketiyor. ayrıca ısınıyor telefon. ısınmıyor demeyin şimdi lütfen. ısınması sizin için sorun olmayabilir ama çoğu kullanıcı için sorun. ayrıca tasarımından kaynaklanan alt tarafta çatlama da mevcut bi serisinde.http://www.webtekno.com/mobil/lg-g3-un-catlama-problemi-tasarimindan-kaynaklaniyor-h10391.html bunu da duymuşsundur diye umut ediyorum. lg g4te de kullanıcılardan okuduğum kadarıyla sorunlar mevcut. ben de samsung sevmem arayüzünden işlemcisinden gereksiz uygulamalarından vs. ama samsung bu tip sorunları en minimum olan telefondur.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: GateFLY
quote:
Lg g3 kullanıyorum ne sorunu var merak ediyorum.Kullandığım ve gördüğüm kadarı ile bir sorunu yok. Daha önce Xperia ion ve z kullandım.Htc nin bir çok modelini kullandım.Ama hiçbir telefon bana g2 yada g3 (bütçeme göre) kadar iyi gelmedi.Değiştirecek olsam ilk tercihim note4 yada lg g4 olurdu.Kişisel görüşümdür.
lg g3 ün kullanıcı şikayeti çok. forumlara kullanıcı yorumlarına bir bak. telefondan telefona tabii değişir ama risk alıp o kadar para vermeye değmez. ultra hd ekranı ve yüksek işlemci hızı, şarjı çabuk tüketiyor. ayrıca ısınıyor telefon. ısınmıyor demeyin şimdi lütfen. ısınması sizin için sorun olmayabilir ama çoğu kullanıcı için sorun. ayrıca tasarımından kaynaklanan alt tarafta çatlama da mevcut bi serisinde.http://www.webtekno.com/mobil/lg-g3-un-catlama-problemi-tasarimindan-kaynaklaniyor-h10391.html bunu da duymuşsundur diye umut ediyorum. lg g4te de kullanıcılardan okuduğum kadarıyla sorunlar mevcut. ben de samsung sevmem arayüzünden işlemcisinden gereksiz uygulamalarından vs. ama samsung bu tip sorunları en minimum olan telefondur.
Öncelikle cevabınız için teşekkür ederim.Her telefonun hataları,her cihazın iyi yada kötü yanları vardır.Doğru cihaz ısınıyor.Yüksek işlemci gücü gerektiren,ekranı zamanında ki birçok modelde bulunmayan çözünürlüğü ile ısınması elbette normal.Önemli olan aşırı ısınıp arıza vermemesi.Isınmayan bir cihaz var mıdır?Sizin verdiğiniz linkte cihazın çatlama ile ilgili kısım alıntısı;
**Eğer ilk partiden sonra üretilmiş bir G3 satın alacaksanız bu sorunla karşılaşma ihtimaliniz çok düşük**; ancak eğer ikinci el ya da ilk seri üretimden kalan bir G3’e sahip olacaksanız bu şekilde bir problemle karşılaşma ihtimaliniz çok yüksek. Dikkat edin.
Gösterilen bir diğer neden ise G3’ün gövde tasarımı.
İfade edilene göre LG G3’ün gövdesinde bulunan plastik kasa, düşme anında darbeyi dağıtarak darbe şiddetini telefonun farklı noktalarına iletiyor ve telefon zayıf olduğu noktadan çatlıyor. Bu çatlama genellikle metal yüzeylerin eklem yerlerinde, köşelerinde ve birleşim noktalarında görülür ki kulaklık girişi gibi noktalar da bu bölgelerden biridir.
******Bu durumu aslında telefonun lehine işleyen bir durum olarak da algılamak mümkün; zira eğer bu darbe farklı bir yere yönelseydi telefonun ekranı ya da hayati işlev gören farklı yerlerinde daha ciddi sorunlar yaşanabilirdi.**********
Fiyatına göre alınabilecek en iyi telefon diye düşünüyorum.Yeni çıkan birçok cihazda OLMAYAN 32 gb hafıza,3 gb ram,qhd çözünürlük,değişebilen batarya. ÇOK DAHA ÖNEMLİSİ DÜŞÜK SAR DEĞERİ.
Cevap veren-yazan arkadaşlara teşekkür ederim.Hatalarım varsa lütfen düzeltilsin.Birlikte daha iyi sonuçlar elde edelim.İyi FORMLAR.
-
Arkadaslar zaman ayirip cevap verdiginiz icin tesekkürler. Esime 5-6 ay önce G3 16gb almistim. Gerci o cok telefon meraklisi degil,pek sikayet ettigini görmedim
ama kendim telefonu kurcaladigimda,oyun oynadigimda isinmadigini söyleyemem ama arkadasin dedigi gibi isinmayan cihaz var mi?
yine de deigisiklik olsun diye baska bi cihaz mi alsam diye düsündüm. M8 in turkiye fiyati 1600-1700 tl.. burda 750tl ye görünce bi an, dedim baya iyi fiyat..
ama baslikta da belirttigim gibi g3 32 gb da ayni fiyat...Kardesime alirken kendime de bi tane alabilirim..benim 5S in ekran komple kirik. -
hocam allah aşkına ısınmayan cihaz mı olur ? burada "ısınmayan cihaz var mı" sorusu sorulmamalı, "bu kadar ısınan bir cihaz var mı" diye sorulmalı bence. 5 yıldır samsung kullanıyorum ve kullandığım 3 modelde de 1-2 saatlik kullanımda öyle aşırı derecede ısınma yaşamadım. ısınması rahatsız edici değildi hiçbirinin. staj yaptığım şirkette arkadaş lg g3 aldı. biraz inceleyeyim derken elim yandı. daha yeni aldığı telefonu sabah ful şarj getirip saat öğleden sonra 2-3 gibi tekrar şarja takıyodu. birsürü sitede binlerce yorumları okudum kullanıcıların yazdığı, hepsi de ısınma diyor şarj diyor. isterseniz açıp okuyun. performansına lafım yok kaliteli telefondur. eğer ısınması şarjı sizi rahatsız etmeyecekse siz bilirsiniz, 2014 yılı üretimi telefon. o kadar da eski değil. alınabilir. -
Eski Z2 kullanıcısı olarak Z2 öneririm, M8 tavsiye ederim G3 etmem.
Bende eski bir m8 kullanicisi olarak z2 derim.
quote:
hocam allah aşkına ısınmayan cihaz mı olur ? burada "ısınmayan cihaz var mı" sorusu sorulmamalı, "bu kadar ısınan bir cihaz var mı" diye sorulmalı bence. 5 yıldır samsung kullanıyorum ve kullandığım 3 modelde de 1-2 saatlik kullanımda öyle aşırı derecede ısınma yaşamadım. ısınması rahatsız edici değildi hiçbirinin. staj yaptığım şirkette arkadaş lg g3 aldı. biraz inceleyeyim derken elim yandı. daha yeni aldığı telefonu sabah ful şarj getirip saat öğleden sonra 2-3 gibi tekrar şarja takıyodu. birsürü sitede binlerce yorumları okudum kullanıcıların yazdığı, hepsi de ısınma diyor şarj diyor. isterseniz açıp okuyun. performansına lafım yok kaliteli telefondur. eğer ısınması şarjı sizi rahatsız etmeyecekse siz bilirsiniz, 2014 yılı üretimi telefon. o kadar da eski değil. alınabilir.
hocam isinmayan cihaz var derken sözde soru soruyordum. isinmayan cihaz yok elbeete gibi :D
cevabin icin tesekkür ederim. Z3 de 50lira fazla.. Z2 den cok bir farki bilmiyorum ama..
G3 ün isinma sorununu esimden de biliyorum..kimisini rahatsiz eder,kimisini etmez.
Sonyleri hic incelemedim,HTC de öyle..sadece fiyati bariz ucuz görünce acaba dedim...
Eski M8 kullanici arkadas, sikinti neydi acaba? Genelde stabil alet,takilma sorunu yok,yag gibi akiyor diye okuyorum incelemelerde.
-
Sony hic kullanmadim ama arayuzu hosuma gitmedigi icin almayi dusunmuyorum, ama performansi cok iyi. Xperia sp vardi arkadasimda. Zamaninda cok iyi performans veriyodu. Bi arkadas da 4 yildir htc one x kullaniyor ve telefon hala ilk gunku gibi calisiyor. O yuzden htc onerdim. M8 ozellikleri de guzel, ben de merak ettim acikcasi neden m8 kullandigi halde z2 onerdigini, boyle arkadaslarin yorumuna ihtiyacimiz var.. Benim de insallah bir sonraki telefon htc olacak.
sormanız,sebebınız merak etmenız cok cok haklı kısısel almaın,fakatbu soru sadece ımzamdan dolayı ıle 9384839589385 sorulup bende forumda cevap yazdıgım ıcın artık tövbe ettım,sıze cok asırı özet olarak sunu soyleyeyım,2 adet m8 0 kutusunda kullandım,yanı kullanmaya calıstım toplam 9 ayda ısyan ettırdı ve sattım.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X