Bildirim
G3 'Gizli gönderen adresi' Sorunu
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
o ney öyle ya ilk defa görüyorum -
Enteresan bir şey cidden çözemedim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kara listeye alinan kullanicilar var ondan sanirim. Bende de oluyor cozemedim
Ayarlar bölümünden genel ayarlara gidin. Varsayılan mesaj uygulamasına tıklayın. Hangouts u seçin.Ardından hangouts mesaj uygulamasını açın. Sürekli olarak bildirim çubuğuna çıkan mesajı göreceksiniz. Mesajın içine girin. Basılı tutup silin. Bu kadar. İsterseniz varsayılan mesaj uygulaması olarak tekrar sms i seçebilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: mehmetharman
Ayarlar bölümünden genel ayarlara gidin. Varsayılan mesaj uygulamasına tıklayın. Hangouts u seçin.Ardından hangouts mesaj uygulamasını açın. Sürekli olarak bildirim çubuğuna çıkan mesajı göreceksiniz. Mesajın içine girin. Basılı tutup silin. Bu kadar. İsterseniz varsayılan mesaj uygulaması olarak tekrar sms i seçebilirsiniz.
teşekkürler -
O zaman kullandığım lolipop sürümüyle alakalı bir sorunmuş ya da rom yüklenirken böyle hatalar çıkabiliyor. Romu tekrar yükleyin ya da başka sürüme geçin düzelir. Mesela şu an kullandığım V30C marshmallow sürümünde birkaç defa formatlamama rağmen sd kart bildirimi geliyor ilk açılışta -
Hocam, çok teşekkür ederim. Lenovo p70 kullanıcısı olarak yaşadığım bu sorunu bir türlü çözememiştim. Lenovo p70 ANA KONUya yazmama rağmen bile. Ancak yine forumdan cevabın çıkması çok güzel. Tekrar teşekkür ederim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X