Şimdi Ara

G3'lüler bi fikir verin! (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
    hocam keşke o serilerle kalsaymış, 412 serilerinde bile varmış bu çatlama olayı. Halen devam ediyormuş yani.LG den de konuyla alakalı herhangi bir açıklama da gelmemiş.can sıkıcı bir durum. Şimdi ucuz diye paralel ithalat alıcam, sonra çatlama olayı olunca uğraş dur.kullanıcı hatası diye bizlere kitliyolarmış çoğu.iyice soğudum lg den. Şuanki fikrim z2den yana.bakalım biraz daha bekleyip, biraz daha araştırmayı düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G3 alma diyen adamlar neye dayanarak bunu diyor bilmiyorum ama telefon herseyiyle kusursuza yakın. Samsungun dandik makinelerinin sonynin kumanda tasariminin herseyiyle cok cok uzerinde. Suan kendimde kullaniyorum. Ilk serilerde bazi sorunlar vardi fakat artik oyle bir durum yok kaldi ki 2014un en iyi telefonu odulunu almis bir telefondan bahsediyoruz. Bunu ben degil dunya demis zaten.

• kaptansharp K kullanıcısına yanıt
    Hocam yapma Allah'ını seversen. Bak en iyi telefon G3. Kim diyor devam ediyor diye. Ben 411k kullanıyor. Çok şükür bir sorun yok. Ayrıca tr garantili aldım. 32 gb modelini.

• +1907

• Ben başka bi g3 serisimi kullanıyorum herkeste sorun var galiba. Telefonumdan çok memnunum hiçbir sıkıntısı vs yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SadiceOyun

Neye yalan diyosun onuda yazda bilelim. 1 yıl g2 kullandım. Gecmisime bakarsanız görürsünüz. bence sana yazık cok acizsin.

lol cry some more ben de 1 yıl iphone 6 1 yıl note 4 kullandım(yerse)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen neyin kafasındasın arkadaşım lg g2 anakonusunda mesajlarım var. 1 2 hafta önce g2 imzasını sildim. Cocuklarla ugrasıyom vallaha git işine.

• G3 kullanicisiyim. Catlak olayi her seride cikiyor(501k cok yeni herhangi bir catlama olayi var mi yok mu daha bilinmiyor) Garantiye gonderdik catlak yuzunden 412k serisi ile degistirdiler 412 k serisinde bile catlama oldugu soyleniyor buna karsilik 407 serisinde veya baska bir seride catlak olmadan kullanan bircok kullanici var kisaca catlak olayi tamamen ŞANS ! Simdi 412k serisinde de catlama olursa tekrar gonder bisuru ugras senin yerinde olsam Lg ye hic bulasmazdim dostum( marka mi yok catlakti sarjdi islemci grafik birimi uyumsuzlugu 2k ekranin hayvan gibi sarj yemesi vs. Hic bulasma hic git note 3 al bana gore g3 e karsilik saglamlik acisindan daş gibi telefon)

Edit:Note 3 almadigima pismanim ikisi arasinda kalip g3 un 2k ekranina kandik bi naneye yaramiyo 2k ekran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NekrotikAdam -- 4 Şubat 2015; 22:40:06 >
  • Anladım. teşekkür ederim hocam cevap için. Bakalım, araştırıp karar vericem artık.ama lg g3den soğudum.dün bi arkadaşta vardı; aldığıma alacağıma pişman etti dedikten sonra g3 ü seğenekler arasından çıkardım

• Rica ederim hocam bu catlak olayi çoğu kişiyi G3'ten soğuttu en azindan pişman olmazsin iyi forumlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NekrotikAdam -- 6 Şubat 2015; 21:03:19 >
  • Öncelikle hiçbir yorumu okumadan cevap veriyorum bilginiz olsun :)

2 ay önce bende bir g3 aldım ekran koruyucusu ve spada kılıf aldım ne çatlama ne açıklık var ve bayağı bi yere düştü cihaz.

G2 kullandıktan sonra g3 kullanırsanız size biraz telefon özellikleri kısıtlanmış gibi görünebilir fakat zamanla g3 ün daha iyi olduğunu anlarsınız.

Şarj sorunu derseniz ben ekranı hıc 100 ün altına indirmiyorum bi dahamı gelicez dünyaya diye :) oyun oynar isem 3 saate bitiyor fakat normal bir kullanım facebook whatsapp flen kullanırsam 1 gün gidiyor zaten sarj hızı cok iyi bir durumda telefonun misal %10 şarjda iken telefon 15 dakıka sarja koysam %50 civari bir şarjı oluyor buda benim için şarj sorununu ortadan kaldırıyor .

Telefon ses kalitesi kamera kalitesi malzeme kalitesi olarak bence g2 den ustun bunu g2 de kullanmış birisi olarak söylüyorum :)

Telefonda beğenmediğim bir unsur var 5.0 güncellemesinden sonra klavyede kasmalar oluştu lg yı aradım yedekleme alın bız hallederiz dediler ama ugraşmadım açıkcası :)
    Birde root konusunda en kısır telefon herhalde oyun ıcın root atıcam bır türlü root bulamıyorum :)

Bir sorunuz olursa görünce cevaplarım :)

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptansharp

donma, kasma tarzından daha çok mikrofon yerindeki çatlama olayı canımı sıkıyor. Bi ton insan bu durumdan madur olmuş durumda.onları okudukça insan alternatifleri de düşünüyor tabi.

Bende 3 ay sonra çatlak oluştu, g3 alacaksanda yeni serilerden almanı tavsiye ederim.
    Çatlak dışında söylenen olumsuz şeylerin hepsi hayal ürünüdur, kulak asma.
  • sahmat_78 kullanıcısına yanıt
    Daha ne olsun hocam.çatlak başlı başına bi hata, bi vazgeçiş sebebi.o kadar para vericez sonra çatlıcak.var mu böyle bişey.bi ton insan madur olmuş, halen lg den konuyla alakalı herhangi bir açıklama yapılmamış.lg den soğudum hocam.kimseye de tavsiye etmiyorum zaten.başka alternatiflere yöneldim.telefon alacaklara da tavsiyem bu yöndedir.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.