Şimdi Ara

G3'lüler bi fikir verin! (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    5 yili alacagini sanmiyorum.2K ekranlar tum telefonlarin ust modellerinde sabitlendi.Yeni cikan islemcilerde bi o kadar guclu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cyberemrecan

Burada bie güruh var ve g3 alarak ne büyük aptallık ettiklerini iddia edip duruyorlar. Ben 32gb 407k serisi kullanıyorum. Şarj diğer amirallere görece olarak az gidiyor bu doğru (tabi benim gibi aşırı şekilde kullanıyorsanız telefonu aksi halde 1günü çok çok çok rahat götürüyor) Tüm bunların yanı sıra 5.0f ye güncelledim ve artık telefonun ısınma ve arayüz kasılması gibi bir sorunu da kalmadı. Ya ben bu cemaatle aynı telefonu kullanmıyorum ya dasını biliyorsunuz zaten. Kolay gelsin.

arkadasim kesinlikle katiliyorum. biz lg g3 kullaniyorsak onlar ne kullaniyor acaba cok merak ediyorum. guzelim telefona nasil iskence ediyorlar cok merak ediyorum. batarya min 1 gün max 1.5-2 gun gidiyor. isinma kesinlikle yok. kasma donma ikinma kesinlikle yok. lg g3 32 gb kullaniyorum hic bir sikintisi yok. android 5 var. g3 kullanan arkadaslar sacma sapan virus programlari yukledilerse kasar. android telefona virus kesinlikle girmez. kim virus guriyor derse yalan soyler. indirmedigim oyun program kalmadi. torrent mi kullanmadim . adult sitelere mi girmedim hepsini yaptim kesinlikle telefonlara virus girmez. telefonlari kasan arkadaşlar tele bir reset atin sonra sacma sapan virus programlarini yüklemeyin sonra telefona sadece clean master gibi bir artikleri silen bir program yukleyin. istediginuz yerden program mi indirceniz torrentten oyunlara mi yuklenceksemiz ne yaparsaniz yapın lg g3 32 gb telefon kesinlikle kasma donma ikinma yapmaz. 64 gb glass 10 sd var . dahilide kalan hafiza 850 mb. toplam hafiza 54 gb. ortalama bos ram 1.6 gb. telefon sorunsuz bir sekilde calisiyor. sorun telefonda degil siz telefon kullanmayi bilmeyen kullanicilarda. hidden menude ayarlari mi degistirmedim, gelistiricide 4x masa , 2D gpu kullanimi mi isaretlemedim. sorun tamamiyle sizde.

• kemaloztin kullanıcısına yanıt
    peki sence neden z2 hocam? Yani babanın telefonuna nazaran seninkinin artısı nedir sence?

• quote:

Orijinalden alıntı: SadiceOyun

Ben g2den z2ye gecenlerdenim. G2nin tek artısı tuşların arkada olmasaydı. Diger herşeyde z2 cok daha iyi ses olsun kasa kalitesi olsun kamera olsun en önemlisi pil g2de 3 4 saat ekran süresi alirken z2de 6 7 saat alıyorum. G3 daha hızlı pili bitiyor deniyor kullanmadım ama. Z3 compact ada bakabilirsiniz. Pil daha cok gidiyor kamera daha iyi işlemci daha iyi eksileri ram 2 bide ekran 4.6 meizuda bakabilirsiniz ama yerinizde olsam ilk yorumları beklerim millet ne gibi tepkiler vercek.

3 sene g2 kullanamyı düşünüyordum, z2'yi ilk defa inceledim yorumundan sonra.

Cidden geçilicek bir telefon mu ? Kamerası daha iyidir, ama benim merak ettiğim arayüz. Kasıcakmış gibi duruyor
  • Sarj konusunda sorun yok su an 2 saat 27 dakika ekran suresi aldim şarjim halaa %54 ve ekran parlakligi hep %50 ayrica bu degerler 3g kullanarak alinmistir ve wifide bu degerler biraz daha artar.Kullanim olarak youtube de video ve internette chrome kullanarak gezinti yaptim.Bence gayet iyi ortalama 5 saat rahat goruyorum ekran suresi.Bunu 6 saat yapmak da pek zor degil wifi ve ekran parlakligini kisarak.

• Sorunsuzluk diye bir şey yok.
    Hepsinin eksikliği var.

Başımdan geçenler:
    *Dünyanın parasını verip Z3 aldım. Pespembe bir kamera ile karşılaştım geri iade ettim.
    *Son üretimler sorunsuz olduğu için Z2 aldım (37. hafta) ahizesinde sorun var.
    *Arkadaşım note 4 aldı siyah leke var telefonda ayrıca kasa açıklığıda mevcut.
    *Aynı şekilde 43. hafta üretimi z3c cihazında da pembe kamera sorunu var. Ayrıca z3c modelinde kapak kapanmama sorunuda var.

*Galaxy s5 modelininde tercihen kasası beğenilmeyebiliyor.
    *iPhone 6 16gb versiyonda hafıza kartı desteği yok hafıza yetersiz kalabiliyor. 64 lük versiyonda oldukça pahalı.

Bende sonunda pes ettim ve ne kadar ucuz o kadar iyi mantığı ile g3 alacağım. Sorunsuz cihaz yok bütçeniz yoksa zorlamayın da bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptansharp

peki sence neden z2 hocam? Yani babanın telefonuna nazaran seninkinin artısı nedir sence?

Hocam g3 menu gecislerinde bazen takiliyor ve rami gercekten z2 ye gore fazla kullaniyor ayrica tasarim ve hissiyat olarak z2 cok cok onde ayrica z2 nin pili daha uzun gidiyor fakat g3 z2 yi ekran kalitesi konusunda geciyor diyebilirim

• G3 kullanıcısıyım ve çok memnunum. Z2 den g3 geçtim sayılır arkadaşımın cihazıydı ve 2 hafta kadar kullandım. Pil ve arayüz stabiletesi hariçinde z2 hiçbir şekilde g3 den iyi değil. G3 ekranı - kamerası - dış sesi muhteşem. Andorid 5.0 yüklü ve sarjı bana yaklaşık 10 saat kadar yetiyor. Ayrıca ısınma problem kesinlikle yaşamadım. Antutu skorum 41-43 bin arasında değişiyor.

• quote:

Ben g2den z2ye gecenlerdenim. G2nin tek artısı tuşların arkada olmasaydı. Diger herşeyde z2 cok daha iyi ses olsun kasa kalitesi olsun kamera olsun en önemlisi pil g2de 3 4 saat ekran süresi alirken z2de 6 7 saat alıyorum. G3 daha hızlı pili bitiyor deniyor kullanmadım ama. Z3 compact ada bakabilirsiniz. Pil daha cok gidiyor kamera daha iyi işlemci daha iyi eksileri ram 2 bide ekran 4.6 meizuda bakabilirsiniz ama yerinizde olsam ilk yorumları beklerim millet ne gibi tepkiler vercek.

yalan gördüm de bu kadarını görmedim yazık sana

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum 2aydir g3 kullaniyorum 2gb lik model. Abartildigi gibi kasma olmuyor. G2nin tek artisi sarji daha iyi gidiyor.g2 sarj disinda g3 le kiyaslanamaz bile.Ben cihazi yogun kullanirim bana bile 1gunu cikartiyor. En sorunlu diye bahsedilen 406 serisinden kullaniyorum forumda benim gibi 406 407 serisi kullanan var catlamaya denk gelen olmamis nedense. Ilerde problem yasamamak icin lg tr garantili al kafan rahat olsun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Neye yalan diyosun onuda yazda bilelim. 1 yıl g2 kullandım. Gecmisime bakarsanız görürsünüz. bence sana yazık cok acizsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kevin De Bruyne -- 28 Ocak 2015; 20:36:28 >
  • arkadaşlar 1 yıla yakındır g2 kullanıcısıyım şuan düzeltildi mi bilmiyorum ama kronik sorun ekran sararması vardır g3 ne ne halde acaba böyle ya da başka kronik sorun var mı? başka bir sorunuda maalesef ısınma problemi var internette şöyle bir 15 dk kadar dolaşsan ısınıyor hatta bazı oynadığım oyundalrda bile tel fazla ısındı diye ışık yükseltmez video da aynı ısınmayı pek görmedim. Bu ısınma benim tele özelmi bilmem bunlar eksiileri artıları zaten biliniyor sağlamlık,bataryanın 1 gün rahat gitmesi, internet hızlı(tukcell) menü geçişler iyi,dokunmatik iyi. oyunlarda kasma yapmıyor asphalt gibi oyunlarda vs ama ısınma yapar.
    bence gayet foto çekimleri tatminkar neye göre diyorum s5 göre çok öyle bir fark göremedim. maddi durumun varsa g3 yada z2-z3 sıkıntıya girmeyeyim diyorsan g2 alınabilir kanaati acizanemce
  • quote:

Öyle bişi denemedim denemeyide düşünmüyorum. Telefon normal kullanımda hafiften ısındıgı dogrudur. Isınmayan telefonda yoktur. G2ye kıyasla az daha cok ısınır.

Hocam her şey tamam da bataryanızda sıkıntı varmış sizin G2'de bana göre. Ben de yoğun kullanımda şöyle 7 saat ekran süresi aldım mesela.

G3'lüler bi fikir verin!

• KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt
    Kullanım şekliniz nedir? Forumlarda cogu kişi 4 saat diyincr normal oldugunu anlamıstım. Bende sabah elime alırım pil bitene kadar bırakmam elımden.

• quote:

Kullanım şekliniz nedir? Forumlarda cogu kişi 4 saat diyincr normal oldugunu anlamıstım. Bende sabah elime alırım pil bitene kadar bırakmam elımden.

Parlaklık otomatikte olur hocam.Genelde wifi+3g hep açık. Yoğun olarak web, whatsapp , günde ortalama 30 dakika görüşme ve 15 dakika da oyun oynarım.

• KediTartaklayanBodyciFare K kullanıcısına yanıt
    Bilemiyom forumda cogu kişi 5 saati gecemiyom diyor. Sizde bir anormallik var galiba

• quote:

Bilemiyom forumda cogu kişi 5 saati gecemiyom diyor. Sizde bir anormallik var galiba

Ne anormalliği hocam.

• kaptansharp K kullanıcısına yanıt
    Telefonda herhangi bir sıkıntı yok. Donmadır kasmadır ısınmadır, almadan önce bende bu sorunlara takılmıştım ancak şuanda herhangi bir sorunla karşılaşmadım.
  • 4007 kullanıcısına yanıt
    donma, kasma tarzından daha çok mikrofon yerindeki çatlama olayı canımı sıkıyor. Bi ton insan bu durumdan madur olmuş durumda.onları okudukça insan alternatifleri de düşünüyor tabi.

• kaptansharp K kullanıcısına yanıt
    Sadece 406 407 seriler için geçerli bir durum o hocam. Zaten en son seri ile değiştirildi telefonlar. Ayrıca 16 gb olan modeller 32 ile değiştirildi. Bu sezonda 406k bulmanız zor zaten.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.