Şimdi Ara

G3'lüler bi fikir verin!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 1 aya kadar telefon almak istiyorum. Baya bi araştırdım ve aradığım standartlara en uygun telefonun LG G3 olduğuna karar verdim.Fakat yine bu araştırmalarda 2K ekranın şarja ve güce etkisini, çatlak sorunlarını da gördüm. 5.0 ile şarj sorunu halen devam ediyor mu? Çatlak sorunu iyice kronik bir sorun mu oldu? Yeni serilerde Düzeltilmedi mi?

Her ne kadar lg almak istesem de başka tavsiyelere de açığım.Bunca sıkıntıya rağmen başka telefonlara yönelmek mantıklı tabiki de.Fakat herkesin bildiği gibi teknoloji şans işi.

Şimdi dostlar,romalılar bu kardeşiniz G3 almalı mı, yoksa başka bir telefon mu almalı? Almalı ise ne almalı? Şimdiden cevaplarıınız için teşekkür eder, iyi forumlar dilerim.

• G2
  • 2 k olmasına rağmen hızlı oluyor cihaz ama ısınınca baya yavaşlar..
  • Bende g3 almayi dusunen biri olarak bi soru sorayim.G2 mi g3 mu alirdiniz siz olsaniz? G3 te birtakim sorunlardan bahsediliyor.
  • herkes g2 diyor ama zaman geçiyor ilerde güncelleme alır mı ve beni ne kadar süreyle götürür sd 800?

İlle lg olacak diye bi durum yok aslında z2 ne dersiniz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptansharp

herkes g2 diyor ama zaman geçiyor ilerde güncelleme alır mı ve beni ne kadar süreyle götürür sd 800?

İlle lg olacak diye bi durum yok aslında z2 ne dersiniz?
    z2 al kafan rahat olsun
  • kaptansharp K kullanıcısına yanıt
    Ben g2den z2ye gecenlerdenim. G2nin tek artısı tuşların arkada olmasaydı. Diger herşeyde z2 cok daha iyi ses olsun kasa kalitesi olsun kamera olsun en önemlisi pil g2de 3 4 saat ekran süresi alirken z2de 6 7 saat alıyorum. G3 daha hızlı pili bitiyor deniyor kullanmadım ama. Z3 compact ada bakabilirsiniz. Pil daha cok gidiyor kamera daha iyi işlemci daha iyi eksileri ram 2 bide ekran 4.6 meizuda bakabilirsiniz ama yerinizde olsam ilk yorumları beklerim millet ne gibi tepkiler vercek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kevin De Bruyne

Ben g2den z2ye gecenlerdenim. G2nin tek artısı tuşların arkada olmasaydı. Diger herşeyde z2 cok daha iyi ses olsun kasa kalitesi olsun kamera olsun en önemlisi pil g2de 3 4 saat ekran süresi alirken z2de 6 7 saat alıyorum. G3 daha hızlı pili bitiyor deniyor kullanmadım ama. Z3 compact ada bakabilirsiniz. Pil daha cok gidiyor kamera daha iyi işlemci daha iyi eksileri ram 2 bide ekran 4.6 meizuda bakabilirsiniz ama yerinizde olsam ilk yorumları beklerim millet ne gibi tepkiler vercek.
    Sakın alma.. Ciddiyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: anilcanmutlu

Sakın alma.. Ciddiyim.

neden dostum bi sebebini diyeydin bari
  • g3:pil+çatlama sorunu olduğunu, bundan bir çok kullanıcının şikayetçi olduğunu okudum.
    g2:kamera diğerlerine nazaran daha kötü olduğu söyleniyor.ayrıca hafıza arttırılmıyor.bana göre bu bi dezavantaj.

Z2 veya S5 düşünüyorum şuan için. Gerçi samsungda durmadan tel. çıkarıyor. Biraz daha para atabilirsem kenara, Note4 veya iphone6 da seçenekler arasına girebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaptansharp

quote:

Sakın alma.. Ciddiyim.

neden dostum bi sebebini diyeydin bari

Donuyor, ısınıyor, ÇATLIYOR abi ÇATLIYOR ! Daha ne diyeyim ki Nacizane teklifim iPhone 6, Note 3 - 4, Samsung S5'ten birini seçmen yönünde olacaktır.
    Yeni seri G3'ler ne alemde bilmiyorum donmuyor diyorlar ancak benim 406 serisi G3 donuyordu, ısınıyordu ve mikrofon girişinden çatladı. Servise verdim. Jelatinini açmadan gelecek sıfır telefonu satacam. Çok güzel görüntüsü var diye kullanıyordum biraz daha stabil bir telefona geçiş yapacam.

Eğer olurda almak istersen 1200 liradan satarım sana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anilcanmutlu -- 27 Ocak 2015; 20:39:56 >

• g3 alma.
  • Bu fiyata 3gb ram li 801 islemcili 2k ekranli pasalar gibi bir telefon var adi da G3 1 haftayi gecti kullaniyorum kamerasi harika muzik kalitesi ust hiz desen hizli isiniyor mu evet ama rahatsiz ediyor mu hayir .. Ben memnunum tavsiye ederim ...
  • Elimdeki G3 ile yaziyorum yazıyorum bu y orumu; herhangi şarj ve çatlak sorunum yok. Çok fazla oyun oynarım ve kaldırmadığı oyun yok. Kasma yok.yaklasik 4 aydir kullaniyorum.Lollipop ile daha da güzel oldu. Tavsiye ederim.
  • Dipnot: 1440 liraya aldim 32 gb n11den.
  • quote:

Orijinalden alıntı: egesell

Elimdeki G3 ile yaziyorum yazıyorum bu y orumu; herhangi şarj ve çatlak sorunum yok. Çok fazla oyun oynarım ve kaldırmadığı oyun yok. Kasma yok.yaklasik 4 aydir kullaniyorum.Lollipop ile daha da güzel oldu. Tavsiye ederim.

Adam resmen bunu yazmak için kaydolmuş
  • Ben alali yarin bir hafta olacak bir sıkintisini görmedim.
  • quote:

Elimdeki G3 ile yaziyorum yazıyorum bu y orumu; herhangi şarj ve çatlak sorunum yok. Çok fazla oyun oynarım ve kaldırmadığı oyun yok. Kasma yok.yaklasik 4 aydir kullaniyorum.Lollipop ile daha da güzel oldu. Tavsiye ederim.

+1
  • quote:

quote:

Adam resmen bunu yazmak için kaydolmuş

yok be
  • Z2 ye ne dersiniz arkadaslar ? Note 3 u satip alcam cunku kasmalardan cok sıkıldim. G3 d855 mi z2 d6503 mu ?
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.