Şimdi Ara

G3'lüler bi fikir verin! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
73
Cevap
0
Favori
1.215
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ağır oyunlar oynamayacaksan alabilirsin. Batarya çok da iyi değil ama günü çıkarır merak etme.
    Tabi çok bağlanmadıysan sony tarafına bak derim.
  • diegogodin D kullanıcısına yanıt
    Ben pili cok daha iyi gittigi icin z2yi sectim. Yanında bonus stereo hoporlorde geldi. Pek benim icin artı degil (g2 cok tozlanıyordu son zamanlarda hoporloru toz dolmuştu günlük kullanımda)z2 suya toza dayanıklı. Bence en önce pil gelir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Isininca suya tuttugunuzda isinmada azalma oluyor mu ?

• diegogodin D kullanıcısına yanıt
    Öyle bişi denemedim denemeyide düşünmüyorum. Telefon normal kullanımda hafiften ısındıgı dogrudur. Isınmayan telefonda yoktur. G2ye kıyasla az daha cok ısınır.

• ben ilk çıktığından beri kullanıyorum. kesinlikle tavsiye ederim. en azından lg nin samsunga göre avantajı malının arkasında durması ve gerekli yerde müşteriye gerekli yardımı yapmasıdır.
    bende ki tek problem rehbere girdiğimde sekmeler arası geçişte 1-2 sn geç açması.
    hele birde rootlarsan dahada harika oluyor.

edit: bendeki 406 serisiydi. çatlama yüzünden gönderdim 409 serisi sıfırı geldi ve maşallah herhangi bir sorun yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nexus7 -- 27 Ocak 2015; 22:46:06 >
  • 64 bit platforma oturunca 2K oyunlar yayildikca,Birde G3 2K da oyun acmaya calisirsa bakin artik siz telefona

• g3 ün tek dezavantajı 2k ekranı ama tasarımı falan gayet güzel kulaklık çıkışında da z2 ye göre sesler daha dengeli, farkı anlamak çok güç ama
  • konyada yıl başında g3 16 beyaz aldım sıfır son zamanlarda takılmaya başladı bazı tuşlarıda basmıyordu kargoyla ist servise verecektim yurtiçi kargoya gidince 3 tane adres var dediler hangisien gönderelim dedi bende bilemedim faturasına baktım avea cihazı aradım konyada yetkili servisi varmış oraya verebliirsiniz dedi yetkili servisi aradım ekran deişecek dediler ellerinde yokmuş getirtelim dediler 1 haftadan geldi gittim ekran deiştirmek için baya ilgilendiler telefonu içeri götürdü test için ekran sol allta kararma var dedi biraz daha kurcaladı tuşları basmıyordu onuda söyledim bazen dokunmatik sapıtıyordu gördük beraber sana bi güzelik yapayım dedi deişim cihazı ısteyecem dedi kutu sarj aletini getir kapalı kutu verecez 10 günden gelir dedi telefon sende kalsın dedi gelince deiştiririz dedi süper dedim valla servise sonra 1 gün sonrada cihazı lavoboya düşürdüm su doldu eyvah dedim tel gitti hemen çıkardım kapak la bataryayi çıkardım hemen kuruladım havluyla 1 2 dakka bekleyip açtım ekran sapıttı gelmedi çok ılık yanan kalorifere 3 parça seklinde serdim sabah baktığımda telefon sorunsuz şekilde çalışıyor suya dayanıklı yazmıyo ama harbiden dayanıklı cihaz bu benim tecrüblelerim sizlerle paşlayayım dedim :)

• quote:

Orijinalden alıntı: leyla281

konyada yıl başında g3 16 beyaz aldım sıfır son zamanlarda takılmaya başladı bazı tuşlarıda basmıyordu kargoyla ist servise verecektim yurtiçi kargoya gidince 3 tane adres var dediler hangisien gönderelim dedi bende bilemedim faturasına baktım avea cihazı aradım konyada yetkili servisi varmış oraya verebliirsiniz dedi yetkili servisi aradım ekran deişecek dediler ellerinde yokmuş getirtelim dediler 1 haftadan geldi gittim ekran deiştirmek için baya ilgilendiler telefonu içeri götürdü test için ekran sol allta kararma var dedi biraz daha kurcaladı tuşları basmıyordu onuda söyledim bazen dokunmatik sapıtıyordu gördük beraber sana bi güzelik yapayım dedi deişim cihazı ısteyecem dedi kutu sarj aletini getir kapalı kutu verecez 10 günden gelir dedi telefon sende kalsın dedi gelince deiştiririz dedi süper dedim valla servise sonra 1 gün sonrada cihazı lavoboya düşürdüm su doldu eyvah dedim tel gitti hemen çıkardım kapak la bataryayi çıkardım hemen kuruladım havluyla 1 2 dakka bekleyip açtım ekran sapıttı gelmedi çok ılık yanan kalorifere 3 parça seklinde serdim sabah baktığımda telefon sorunsuz şekilde çalışıyor suya dayanıklı yazmıyo ama harbiden dayanıklı cihaz bu benim tecrüblelerim sizlerle paşlayayım dedim :)

Telefondaki sıkintilar gitti mi? :)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: EphiaLteS.

Bende g3 almayi dusunen biri olarak bi soru sorayim.G2 mi g3 mu alirdiniz siz olsaniz? G3 te birtakim sorunlardan bahsediliyor.

en buyuk sorun g2 de . sd destegi cikan bataryasi berbat kamerasi . hala g2 mi alinir. g3 32 gb 1200 tlye alinabilinirken

• quote:

Orijinalden alıntı: emre4335

64 bit platforma oturunca 2K oyunlar yayildikca,Birde G3 2K da oyun acmaya calisirsa bakin artik siz telefona

en az 5 yil sonradan bahsediyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptansharp

herkes g2 diyor ama zaman geçiyor ilerde güncelleme alır mı ve beni ne kadar süreyle götürür sd 800?

İlle lg olacak diye bi durum yok aslında z2 ne dersiniz?

1200 tlye lg g3 varken kamera cikan batarya sd destegi varken neden g2 veya z2. note 4 alicaksan eyvallah ama diger telefonlarla kkıyaslama yaparsan g3 galip gelir. oynamadigim oyun yok g3 de yuklemedigim program kalmadi. most wanted. fifa 14, fifa 15, gt racing2, real racing 3, asphalt 8, mc 4, mc 5, dead tiggers 2, nova 3, strike team, nba2k14, nba2k15, got s1, got s2, max payne, robocop, the escape, gta san andreas gibi oyunlari rahatlikla oynuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: berkagul

Bu fiyata 3gb ram li 801 islemcili 2k ekranli pasalar gibi bir telefon var adi da G3 1 haftayi gecti kullaniyorum kamerasi harika muzik kalitesi ust hiz desen hizli isiniyor mu evet ama rahatsiz ediyor mu hayir .. Ben memnunum tavsiye ederim ...

kesinlikle katiliyorum hic bir sorunu yok canavar gibi telefon

• quote:

Orijinalden alıntı: yukselg

quote:

herkes g2 diyor ama zaman geçiyor ilerde güncelleme alır mı ve beni ne kadar süreyle götürür sd 800?

1200 tlye lg g3 varken kamera cikan batarya sd destegi varken neden g2 veya z2. note 4 alicaksan eyvallah ama diger telefonlarla kkıyaslama yaparsan g3 galip gelir. oynamadigim oyun yok g3 de yuklemedigim program kalmadi. most wanted. fifa 14, fifa 15, gt racing2, real racing 3, asphalt 8, mc 4, mc 5, dead tiggers 2, nova 3, strike team, nba2k14, nba2k15, got s1, got s2, max payne, robocop, the escape, gta san andreas gibi oyunlari rahatlikla oynuyorum.

Hocam oyunlari apk mi oynuyorsunuz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• z3 al müthiş telefon

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • torata90 kullanıcısına yanıt
    Cihaz gelmedi bekliyor um daha :)

• Babamda g3 bende z2 var z2 derim

• quote:

Orijinalden alıntı: torata90

quote:

Orijinalden alıntı: yukselg

quote:

Hocam oyunlari apk mi oynuyorsunuz?

torrentten indirip kurdum. oyunlari hic bir sıkıntı yasamadan oynuyorum.

• Ben olsam G3 alırdım ama kumar gibi bişey çatlayanmı gelicek patlayanmı acaba
  • Burada bie güruh var ve g3 alarak ne büyük aptallık ettiklerini iddia edip duruyorlar. Ben 32gb 407k serisi kullanıyorum. Şarj diğer amirallere görece olarak az gidiyor bu doğru (tabi benim gibi aşırı şekilde kullanıyorsanız telefonu aksi halde 1günü çok çok çok rahat götürüyor) Tüm bunların yanı sıra 5.0f ye güncelledim ve artık telefonun ısınma ve arayüz kasılması gibi bir sorunu da kalmadı. Ya ben bu cemaatle aynı telefonu kullanmıyorum ya dasını biliyorsunuz zaten. Kolay gelsin.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.