Şimdi Ara

G3 VS G2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
500
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar yakın zamanda telefon alacağım ama kararsızım G3 ün sarjı az gidiyor takılıyor falan diyorlar.
    Sizce hangisi fikirlenizi alabilirmiyim teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• G2 bir yana g3 alınmaz öncelikle. Geçiş modeliydi çünkü. 2K ekranı o çözünürlüğe göre zayıf s801 gibi bir işlemciyleyle kullandılar. Bu telefonu baştan çöp yaptı. Öyle veya böyle g2 nin lolilop da alacağını düşünürsek uzun süre götürür seni. 32 gb likten alın ama. G2 32 en iyi seçenek yani.

• Cevap için tesekkur ederim
    Bide seri falan varmış galiba eski serilerde sorunlar oluyormuş alırken nasıl bakcam veya hangi seri almamı önerirsiniz

• 32 GB G3 412K veya 501K 2 seriden birini al normal kullanımda 1 gün çıkıyor.
    Sadece şarj az gidiyo diye almamazlık yapma derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kyserirsm

Cevap için tesekkur ederim
    Bide seri falan varmış galiba eski serilerde sorunlar oluyormuş alırken nasıl bakcam veya hangi seri almamı önerirsiniz

410K veya 411k olması lazım en yeni serileri. Pek bilgim yok bu konuda. Ama şu seri sorunlu diye bir şey yok zaten g2 de. Paralel ithalat yerine başarı garantili tavsiye ederim bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: R ART

32 GB G3 412K veya 501K 2 seriden birini al normal kullanımda 1 gün çıkıyor.
    Sadece şarj az gidiyo diye almamazlık yapma derim.

Bugün arkadasim almış G3
    İnceledim biraz arayüzde takılmalar vardı sarjını sordum 1 günü cıkarmıyor dedi büyük ihtimal G2 alacagim teşekkürler

• G2 daha iyi olur. Şimdiden hayırlı olsun.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    samsung galaxy s5 kasma problemi
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: FIFA13

G2 daha iyi olur. Şimdiden hayırlı olsun.

Tesekkur ederim

• Arayuzde ki kasmalarin cozumu var. Ki zaten yeni guncellemeyle duzelecektir. Arkadasiniz yeni aldiysa sarjin 1 gun gitmemesi normal, batarya 1-2 haftada ancak kendine geliyor. Mesela ben 12 gibi sarjdan cikarip aksam 9a kadar kullanabiliyorum ve bu surenin cogunda oyun oynuyorum gta sa gibi. Gerisini sen dusun.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kyserirsm K kullanıcısına yanıt
    http://youtu.be/L7qtKl49ivs

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonu aldim bi sorunu yok cok şükür ithalat garantili aldim Almanya ithalatiymis Android 5.0 gelmemis hala bi fikriniz varmi

• Hayir g3 e neden bu kadar cop gozuyle bakiliyor.Telefon kasiyor tamam da.Onun disinda pek bir sey yok.Ayrica su an son model.G3 snapdragon 801 zayif diyorsunuz ama snapdragon 800 lu modeli daha iyi goruyorsunuz.Bu gorusleri anlayamiyorum acikcasi.

• quote:

Orijinalden alıntı: LightBloom

Hayir g3 e neden bu kadar cop gozuyle bakiliyor.Telefon kasiyor tamam da.Onun disinda pek bir sey yok.Ayrica su an son model.G3 snapdragon 801 zayif diyorsunuz ama snapdragon 800 lu modeli daha iyi goruyorsunuz.Bu gorusleri anlayamiyorum acikcasi.

G3 düşünüyordum ama 2k ekran fazla gelmiş telefona kasıyor. Neden o kadar para verip kasan telefon alalım ki? G2 G3'ten daha iyi bir tercih bence de. Ben G4 bekliyorum sırf bu yüzden.. Kasma sorunu ufak bir problem değil.

• 1 seneden fazla G2 kullandım. Yaklaşık bir aydır da G3 kullanıyorum.
    İkisi de iyidir. G3 bataryası G2'ye göre %20-30 civarı az gider.
    G3 deki takılmalar tamamen yazılımsal. G3 almadan önce tekno marketlerde incelerken bana da çok takılıyo gibi gelmişti. Ama şu an bende takılma falan yok. Lolipop biraz daha olgunlaşsın iyice stabil ve akıcı hale gelir telefon.
    G3 bataryasına gelince: 3-4 gün önce birden şarz az gitmeye başladı. Batarya ekranından baktığımda "Android IS" ekrandan bile daha çok pil tükettiğini gördüm. ıvır zıvır programları kaldırıp aşağıdaki linkte anlatılanları yaptım.
    http://forum.donanimhaber.com/m_84153536/tm.htm
    Şarz süresi normale döndü.
    G2 de program kurarken acaba şarzı çok tüketir mi falan diye hiç düşünmüyordum, şarjı her türlü bir günü deviriyordu. G3 de buna dikkat ediyorum, bir günü rahat çıkarıyor. Dikkat etmezsem 1 günü çıkaramayabilir.

G2'yi 2 defa koruma yokken asfalta düşürmüştüm. yanlarda ufaz ezikler oluşmuştu. Kenarlarında porselen benzeri bir çerçeve var. darbe yiyince hemen ezilip düştüğünü belli ediyor. artık darbeyi emme amaçlı mı yoksa kullanıcı düşürmüş mü belli olsun diye mi böyle bilemedim.

G2 kamera yazılımı odaklanırken zorlanır, geç odaklanır. XCam adında G2 için hazırlanmış farklı bir kamera programı ile bu problem aşılır. Fotoğraf kalitesi oldukça iyidir.

Ben G2 yi yetersiz bulup da G3 e geçmedim. hanım telefonunu kaybetti. Benim G2 yi ona verdim. Kendime G2 veya G3 lama konusunda araştırdım. 3GB ram ve daha yeni bir cihaz olduğu için G3 aldım.
    G3 almaya aşağıdaki şahsi fikirlerimden dolayı karar verdim.
    G2 android 5.1 den sonra güncelleme almaz. Kullanıcıları giderek azalır. Aksesuar bulmak bir sene sonra iyice zor olur. Batarya ömrünü doldurduğunda şarjı yetersiz gelmeye başlar (~2 sene sonra).
    G3 en az 1 sene boyunca güncelleme alır. 3GB ram performansı uzun süre yeterli olacaktır. ilerde batarya ömrü dolmaya yakın daha güçlü yan sanayi batarya takma şansı olabilir.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.