Şimdi Ara

G3258 DARBOĞAZ MI VAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dostlar g3258 işlemciyi 4.4 ghzde kullanmaktayım.R7 265 ekran kartım var.

Oyunlarda işlemci %100 olmasa bile ekran kartı bazen %70e kadar düşüyor.
    Örnek vereyim ets 2 oynarken işlemci %70lerde olmasına rağmen ekran kartı bazen %70 lerde geziyor dolayısıyla fps düşüyor sizce sebebi ne darboğaz mı var?ekran kartı sıcaklığı 66-67 bu arada

Skyrimde de benzer sıkıntı var onda fps düşmüyor ama ekran kartı kullanımı düşüyor.

Gta 5te ise araba kullanırken işlemci %95lerde olmasına rağmen ekran kartı hep %50lerde

Witcher 3te ekran kartı tam kullanılıyor hep ama onda da fps düşük gibi sanki 33-43 arası geziniyor. high ayarlarda

anakart h81m p33
    4 gb gskill ripjaws ram
    500w supply.

• evet darbogaz var maakesef hele gta 5 saglam kullaniyo islemciyi cift cekirdekli bile istediginiz kadar oc yapin o islemciye günümüz oyunlarinda cift cekirdek yetersiz bu arada hangi cozunurlukte oynuyorsunuz
  • 1920*1080.

GTA 5DEN çok umudum yoktu zaten de internette izlediğim vidyolarda daha iyi işlemcilere bile darboğaz yapıyordu.

ama bu euro truck simulator 2deki durumdan şüpheliyim işlemci %70deyken nasıl darboğaz olur?

sorun ram olabilir mi 4gb biraz düşük. ona göre ram alcam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Philae -- 5 Temmuz 2015; 17:09:13 >
  • Olabilir standartı 8 ' dir artık bu işin ama şu işlemciye bel bağlamayın diye bas bas bağırıyorduk zamanında.
  • quote:

Orijinalden alıntı: MühendisMurat

Olabilir standartı 8 ' dir artık bu işin ama şu işlemciye bel bağlamayın diye bas bas bağırıyorduk zamanında.

alabildiğim en ucuz parçaları aldım sıkıntı yok o yüzden süper bişey beklemiyodum zaten parasına göre iyi ;)

işlemci darboğazı %70 kullanımda bile oluyor mu yani öğrenmek istediğim o.
  • recep baltaş iyi gaz vermiş intelin ödüllendirmesi lazım
  • 4460 ile değiştirme imkanı falan varsa süper olur aslında. Onun dışında GTA 5'te Population ayarları ne seviyede? Biraz kısarak yükü azaltabiliriz diye düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ets 2 bildiğim kadarıyla sorunlu bir oyun ben de ekran kartının %100 olduğunu görmüyordum oyunda, halbuki darboğaz gibi bir sorunum yok genel olarak (i7 3610qm - gt650m) yani sadece ets 2 ye bakıp ta darboğaz olduğunu düşünme. Ancak bana kalırsa işlemci o ekran kartı için yetersiz, benim i5 4460 lı ve r9 270 li sistemde işlemci mesela gta 5 de %70 civarında çalışıyordu, burdan yola çıkarak g3258 in darboğaz yaptığını söyleyebilirim. Bir de 4gb ram yeni nesil oyunlarda sıkıntı yaratabilir ama takılma olarak tabi yani gpu nun %100 ü görmemesinin ram ile alakası yoktur sanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cos37

Ets 2 bildiğim kadarıyla sorunlu bir oyun ben de ekran kartının %100 olduğunu görmüyordum oyunda, halbuki darboğaz gibi bir sorunum yok genel olarak (i7 3610qm - gt650m) yani sadece ets 2 ye bakıp ta darboğaz olduğunu düşünme. Ancak bana kalırsa işlemci o ekran kartı için yetersiz, benim i5 4460 lı ve r9 270 li sistemde işlemci mesela gta 5 de %70 civarında çalışıyordu, burdan yola çıkarak g3258 in darboğaz yaptığını söyleyebilirim. Bir de 4gb ram yeni nesil oyunlarda sıkıntı yaratabilir ama takılma olarak tabi yani gpu nun %100 ü görmemesinin ram ile alakası yoktur sanıyorum.

benim ekran kartı o kadar iyi mi ya? orta seviye bi ekran kartı

o zaman zaten idareten aldım işlemciyi 6 7 aya bi çarpan kilidi açık i5 alacağım. rahat ederim tekrar ekran kartına para yatırmam.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.