Şimdi Ara

G3258 İşlemci Yetermi ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, ben bilgisayarı yenileyeceğim biraz, medium high götürse yeter bütçe 1450 TL

İki seçenek arası kaldım;

1) G3258 işlemci alıp artan parayla 21'5 inç 1080p monitör alacağım
    2) i5 4460 işlemci alıp şu anki monitörle idare edeceğim

Aslında G3258 işlemci oyun performansı iyi gibi ama bir yandanda monitör var :D

Sizce hangisi daha mantıklı olur, yada şöyle sorayım G3258 multiplayer oyunlarda beni r9 270 ile akıcı götürürmü?

(Not: Hesap benim değil, abimin)

• rhntn R kullanıcısına yanıt
    bende bu işlemciyi almayı düşünüyorum bir kaç sorum vardı konu açacaktım bu konuya denk geldim
    işlemci için genelde iyi deniyor 1333mhz ddr3 desteği var deniyo yani corsair pro vengaence 1600mhz ramlarle kullanılırmı bunun işlemciyle ilgisi varmıdır?

Bütcen varsa i5 4460 al.Şuanki monitörün çok kötü değilse onla idare et çünkü bende öyle yapacağım
  • iyiki sordun 1333 mhz ramler oluyor ama 1600 mhz ramlerle kullanılmıyormuş, şimdi sen sorunca baktım intelin sitesinden yeni farkettim :D neyse zaten diğer forumlarda i5 al monitörle idare et dediler öyle yapıcam dolar yükseliyor yaza kadar değiştirememe ihtimali var :D 1600mhz rami desteklemeyen işlemciyi napıym, hadi 2 ay sonra değiştirebilsem tamamda dolar fırladı.
  • g3258 al ileride eline para geçince işlemciyi 4460 yaparsın ya da aynı şeyi monitör için yaparsın :D. Ama g3258 in yeteceğini düşünüyorum ben de aynı işlemciye r9 270 takmayı düşünüyorum ileride
  • g3258 testi bulamadım hiç, hepsi o.c'lu testler, stock test yapan yok galiba, ben o.c yapmadan kullanıcam, 4-5 ay r9 270 kart ile 1080p ekranda idare edermi beni acaba...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.