Bildirim
g3258 overclock (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
Evet herhangi bi sorun yok lakin işlemci soğutucusu almayı planlıyorum ikinci ele baktım birşey yok ucuz yollu sessiz bişey arıyorum stock soğutucu sesi çok az var lakin kasa çalışma masasının arasında duruyor o yüzden ses yankı yapıyor.Ben biraz ses konusunda hassasım diyelim tavsiyeniz var mı bu konuda :) -
quote:
Orijinalden alıntı: xHeartLess
Evet herhangi bi sorun yok lakin işlemci soğutucusu almayı planlıyorum ikinci ele baktım birşey yok ucuz yollu sessiz bişey arıyorum stock soğutucu sesi çok az var lakin kasa çalışma masasının arasında duruyor o yüzden ses yankı yapıyor.Ben biraz ses konusunda hassasım diyelim tavsiyeniz var mı bu konuda :)
acikcasi silverstone ar01 en ucuzu ve performansi cm 212 evo kdr fln da iyi. o ikisini onerebilirim. olurda butce olusursa su sogutma da overclock icin limitleri zorlamaya yardimci olur
-
Sessizlik amaçlı almayı düşünüyorum. Yoksa stok soğutucu bile yeterli :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Sessizlik amaçlı almayı düşünüyorum. Yoksa stok soğutucu bile yeterli :)
hocam demistim :)
ben de ayni sekilde 2500rpm uzerinde fan sesinden cok rahatsiz oluyorum. malesef stok fanlarda bunun altinda pek calismiyor.
cok iyi yaparsin -
O kadar para vermekte mantıklı gelmiyor sırf fan sesi için.T2 mini bilizard ın stoklara gelmesini mi beklesem bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xHeartLess -- 16 Ocak 2015; 23:33:33 >
quote:
O kadar para vermekte mantıklı gelmiyor sırf fan sesi için.T2 mini bilizard ın stoklara gelmesini mi beklesem bilemiyorum.
hocam biraz bekle ikinci elde 50 liraya cikiyor bahsettigimiz fanlar. aman mini blizzard falan alma :) -
İnşallah bulabiliriz. İkinci ele sıcak bakmıyorum elden alışveriş olmadığı sürece :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xHeartLess -- 16 Ocak 2015; 23:49:49 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
G3258 OC severler icin uretilmis bir islemci bu işlemciyi 4.5Ghz e çıkartmaniz bir marifet değil oncelikle. Stok fan yerine saglam bir sogutucu almanizi kesinlikle oneririm bu sayede daha güvenle uzun sure kullanabilirsiniz @AdamRtm arkadas hakli.sogutucu almaniz faydali olacaktir.coolmaster tpc812 almanizi oneririm 230lira civarindadir ama guzel is çıkartır overclockcular icin onemli.
Sizi kırmak adına bişey demiyorum saygı duyuyorum şöyle düşünün 200 ₺ lik işlemciye 230 ₺ lik soğutucu almak ne kadar mantıklı öyle bişey yapacak olsam İ5 alırdım direk. Sıcaklıklarında fazla olmadığı kanaatindeyim. Yaptığım marifet dediğimi okudunuz mu hiç ? 1.3v 4.5 ghz görmek güzel. Daha fazla overclock yapmanın bi getirisi yok zaten :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xHeartLess -- 17 Ocak 2015; 0:29:45 >
hocam i5 alacaktım para biriktiriyordum bugun dayanamadım vatandan bu işlemciyi sipariş ettim asus h81m-plus aldım birde.. daha oc yapımında bir tecrübem yok dediğiniz değerleri bende yapsam sorun olurmu acaba ?
dipnot= öğrenciyim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MayynaK -- 17 Ocak 2015; 1:01:19 > -
Ekran kartı olarak ne kullanıyorsunuz öncelikle onu öğrenebilir miyim.
Cok kibar da bir beyfendiymissiniz bu arada oc duskunu biri oldugunuzu dusunerek onerdim sogutucuyu zira i5 te hangi model olursa olsun g3258 in oc performansina ulaşabileceğini zannetmiyorum.gule gule kullanin bu islemci benimde takibimde sirf zevk icin oc sinirlarini zorlamak icin alacagim.
quote:
Ekran kartı olarak ne kullanıyorsunuz öncelikle onu öğrenebilir miyim.
sapphire hd 7770 ghz edit -
Teşekkür ederim iltifatlarınız için. :) Hiç zorlamayı düşünmedim stock soğutucuyla ve daha fazlasının fantezi olacağına inanıyorum 750 ti kullandığım için yeterli diye düşünüyorum. :) Bi arkadaşımız gtx 760 la test leri vardı 4.5 ghz de sıkıntı çıkarmıyordu sanırsam.İşi fantazi ye dökecek olursak 5 ghz yi girebilirim 1.4 v ile sanırsam ve güzel soğutucu ile.
Bu video dan yararlanabilisin öncelikle.https://m.youtube.com/watch?v=saa2DAxV00Q
Sen sync all cores değerini 42 yap, voltaj olarak 1.2 gir öncelikle digi vrm medium yapabilirsin.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xHeartLess -- 17 Ocak 2015; 1:20:10 >
teşşekkür ederim hele bir ullassın elime ürünler sizi tekrar rahatsız ederim olmassa :) -
Rica ederim. Hayırlı olsun bu arada :)
quote:
İnşallah bulabiliriz. İkinci ele sıcak bakmıyorum elden alışveriş olmadığı sürece :)
hocam fanlarda icin rahat olsun. genelde bozulmuyorlar :) dedigin gibi elden satan kisinin sisteminde deneme imkanin da olabilir -
Çok bekleriz gibime geliyor 2.ele göz gezdiriyorum dünden beri bişey yok :)
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X