Şimdi Ara

G400 MÜ G300 MÜ ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • HERKEZE MERHABA ARKADAŞLAR KONUDADA BELİRTDİĞİM GİBİ YENİ BİR MAUSE ALACAĞIM AMA G400 MÜ G300 MÜ KARAR VEREMEDİM ELİM FAZLA OLMASADA BİRAZ BÜYÜK 2 YILDIR A4TECH X7 KULLANIYORUM ORTADAKİ TEKERLEK TUŞU AŞŞAĞIYA KAYDIRIYON YUKARI ÇIKIYO BÖYLE BİR PROBLEM ÇIKTI MOUSEDE AYNI ZAMANDA KUZENDEDE AYNI SORUN VARDI ŞİMDİDE DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM BAŞKA KONULARA BAKTIM BİRİ DİYOR RAZER DEATHADDER AL DİĞERİ DİYOR RAZERİN TUŞ YERLERİNDE SİLİKLER ÇIKIYOR BAŞKASI DİYOR G400 GEREKSİZ TUŞLARI VAR SİZİN FİKRİNİZ NEDİR ?

• Logitech G400'ü öneririm, kendim de kullanmaktayım ve gayet memnunum. Gereksiz dedikleri tuş hangisi acaba, eğer sol tarafındakilerden bahsediyorlarsa internette gezinirken önceki ve sonraki sayfaya gitme konusunda işe yararken atıyorum Battlefield 3 multiplayer oynarken de o tuşlardan birini adam bıçaklama olarak ayarladığınızda gayet kullanışlı olmakta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: arslanreiz

HERKEZE MERHABA ARKADAŞLAR KONUDADA BELİRTDİĞİM GİBİ YENİ BİR MAUSE ALACAĞIM AMA G400 MÜ G300 MÜ KARAR VEREMEDİM ELİM FAZLA OLMASADA BİRAZ BÜYÜK 2 YILDIR A4TECH X7 KULLANIYORUM ORTADAKİ TEKERLEK TUŞU AŞŞAĞIYA KAYDIRIYON YUKARI ÇIKIYO BÖYLE BİR PROBLEM ÇIKTI MOUSEDE AYNI ZAMANDA KUZENDEDE AYNI SORUN VARDI ŞİMDİDE DEĞİŞTİRMEK İSTİYORUM BAŞKA KONULARA BAKTIM BİRİ DİYOR RAZER DEATHADDER AL DİĞERİ DİYOR RAZERİN TUŞ YERLERİNDE SİLİKLER ÇIKIYOR BAŞKASI DİYOR G400 GEREKSİZ TUŞLARI VAR SİZİN FİKRİNİZ NEDİR ?

hocam bende g300 daha güzel duruyor kullanım olarak
  • bak ya gene ikileme abi hangisi ya bişe söyleyin bana D:
  • G400 derim ben, daha iyi ele oturur bence G300'e göre.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    S24 Mü homor 200 pro mu
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.