Şimdi Ara

g4560 + rx570

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar şuan kullandığım bilgisayara rx570 almayı düşünüyorum ve bası konularda yardımınıza ihtiyacım var.

Parçalarım
    H110m pro d
    g4560
    kingston 8gb ram
    atx 700w power supply

Sorularım şunlar aşşağıya fotoğrafını bırakacağım kasama sığar mı ekran kartı ve fotoğraf görünen 8pinli şey güç içi değil mi ekran kartına takabilirim? (fotoğrafları aşşagıya bıraktım)
    Çok darboğaz olur mu ? (r6-rust-witcher3-battlefield 1 - apex legends vs)
    Ve vga monitörüm var aktif dönüştürücü önerir misiniz

ve almayı düşündüğüm model sapphire rx570 4gb nitro+

g4560 + rx570

• tek fanlı versiyonu sığar ama g4560 gtx1050ti ya bile darboğaz yapıyor yanına 8gb ram alacaksan rx570 almanı öneririm ram sayesinde darboğazı bir nebze azaltırsın
  • 4560 işlemcinin piyasadan kalktığını sanıyodum ? ama ufak bir araştırma ile gördüm satılıyor ilginç ben i3 6100 almak zorunda kalmıştım...
    Sorunun cevabına gelirsek gtx 1080 ti 4k da bile çok fazla darboğaz yapmıyor. Zaten piyasadan kaldırılma sebebi çok ucuz fiyata yüksek performans vermesiydi :)
    Donanım Arşiviyoutube
    200 Liralık İşlemciye 4000 Liralık Ekran Kartı Takıyorum (Çok Şaşıracaksınız)
    https://www.youtube.com/watch?v=p-oZvbh0s7c

ama o işlemci ile yeni çıkan oyunları orta ayarda oynamak zorunda kalırsın özellikle açık dünya oyunları gta 5, watch dogs, tomb raider gibi. çunki sıkıntı orda işlemcinin yetmemesi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bora4554 -- 8 Temmuz 2019; 14:56:15 >

• ShadowWyvern S kullanıcısına yanıt
    linkini attıgım model sığmaz mı emin misin? yarın siparişini vereceğim çünkü
  • İtx almada ne alırsan al.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.