Bildirim
Gabe Newell-Örs-Çekiç-LEVYE
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence dalga geçiyor...
Hey, is that about ready?
These things, they take time...
Saymadımmm... Saymadım kaç yıl oldu... Sennnn... "Neşe Karaböcek" Ne kadar zaman alabilir ki?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8BEF0F32F -- 11 Haziran 2012; 7:59:38 > -
Yine bir şey olacağı yok bence, beklemeye devam. -
yav arkadaş bu adam bizim duygularımızla hayallerimizle oynuyor resmen evlenme vaadi ile kandırılan genç kızlara döndük
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi proleter82 -- 10 Haziran 2012; 23:58:58 > -
These things. They take time
Daha ne kadar zaman gerekiyor? 1 asır falanmı
Alttakini 4.5 değilde 5 yıl sayabiliriz
-
iamburak baya güldüm eksik olma -
quote:
Orijinalden alıntı: blackenedd
iamburak baya güldüm eksik olma
ama gerçekten çok iyi yapmışlar resimleri
Steam forumlarındaki bilgilere göre oyunun senaryosu sürekli değişim içindeymiş ve sürekli bazı şeyleri değiştiriyorlarmış Birde 3-4 sene öncesine göre daha yoğun çalışıyorlarmış. Ne zaman gelir bilmem ama bu sıralar olmayacağı kesin. En azından Dota 2 ve CS:GO tam anlamıyla piyasaya sürülmeden birşey çıkacağını sanmıyorum
Ha birde Source Grafik motoru Deep denilen bir film için geliştirilmeye başlanmış. Filmde Source Grafik motoru kullanılacakmış ve konu 3. Dünya Savaşı sonrasındaki post apocalyptic havayı anlatacakmış.
-
yapım aşamasında mı demek istiyor, yapıyoruz mu demek istiyor bu adam ya, deli ediyor insanı. dota 2 ve cs:go'dan sonra bir haber gelir diye umuyorum.
-
Bu nesile Half Life oyunu beklemeyin artık yahu. Yeni nesile yapıcak işte. Yeni bir motor falan filan.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X