Bildirim
Gabs +6 mı DS +7 mi ?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
GABS candır... -
Gabs'ın +6 da krowaz özelligi yok yani patlamıyor diger ozellikleri ds den kotu ise ds al.Akıldan sayamıcam simdi gabs ne veriyo ds ne veriyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: AC DC
Class priest, 78 lvl db.
Diğer itemler, +8 chitin set, glass belt, old rol, old roc, old wp, dual old w.e
Büyük ikilemde kaldım arkadaşlar ne diyorsunuz ?
Server Europa bu arada.
Gabs tabiki de özellikleri Ds den iyi + olarak deli gibi resist veriyor -
gabs varken ds bakma bile -
+6 da özelliği aktif olmuyor. Exp kasarken Ds cok daha verimli olur. Zannedersem 3 veya 4 adet Ds alınır +6 gabs ile. Bu yüzden F/P olarak oyundaki en iyi itemlardan biri Dread Shield'dir. Bütçeye göre karar verilmelidir. Aynı paraya denk gelirse +8 Dread Shield +6 Gabsdan çok daha iyi bir itemdir. -
quote:
Orijinalden alıntı: southgate
+6 da özelliği aktif olmuyor. Exp kasarken Ds cok daha verimli olur. Zannedersem 3 veya 4 adet Ds alınır +6 gabs ile. Bu yüzden F/P olarak oyundaki en iyi itemlardan biri Dread Shield'dir. Bütçeye göre karar verilmelidir. Aynı paraya denk gelirse +8 Dread Shield +6 Gabsdan çok daha iyi bir itemdir.
katılıyorum -
exp e ds pk ya gabs gider -
Gabs'ın özelliğine fazla takılmamak gerek çünkü arada bir işliyor.Soruna gelirse gab's ds'den daha iyidir.Fakat Gabs'ı +0 alıp kendin +6'ya bas direk +6 alırsan çok tuzlu olur.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
abi bu mantığı anlamıyorum expe ds pk ya gabs yaw expte kaç damage yicek sürekli yatıcakmı bu adam ne alaka şimdi adam niye 2 kere uğraşsın -
expe istersen dol tak istersen dd10 kalkan sanki expte devamlı priye dalıyor tüm canavarlar anasını satim
exte kalkana bile gerek yok nerdeyse -
quote:
+6 da özelliği aktif olmuyor. Exp kasarken Ds cok daha verimli olur. Zannedersem 3 veya 4 adet Ds alınır +6 gabs ile. Bu yüzden F/P olarak oyundaki en iyi itemlardan biri Dread Shield'dir. Bütçeye göre karar verilmelidir. Aynı paraya denk gelirse +8 Dread Shield +6 Gabsdan çok daha iyi bir itemdir.
Doğru bir tespit ama Europa da nasıl bilemeyecegim mesela Ronarkda +6 Gabs Blessing 999dan pazara dusuyor.+7 DS ise 6gb hemen hemen. -
quote:
Orijinalden alıntı: ronaldinho6
quote:
Doğru bir tespit ama Europa da nasıl bilemeyecegim mesela Ronarkda +6 Gabs Blessing 999dan pazara dusuyor.+7 DS ise 6gb hemen hemen.
Bunun nedeni Dread Shield Ardream için kullanılabilecek en iyi kalkan olması. Chitin Shield'den bile faydalı olur Ardream için. Zannediyorum Ardream da kullanılabilecek item türü kısıtlı ve level kasma sorunu olmadığı için oyunculardan bir çoğu oraya yönleniyor. Ardreamde 7k hp ve 1600 defans yapan arkadaşım vardı ve Chitin Shield ile arada sırada yatıyordu. Ama Dread Shield ile yatmıyordu.
-
Gabs tabiki :) -
+7 gabs blessing var benim charda gayet memnunum.Defansı az olabilir ama ordan kaybettiğin defansı takılardan kazanırsın anti defansları yeter
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X