Şimdi Ara

Gaia'da oynayacaklar baksın Oyundayım Pm CheckMate (10. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
5.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aslında Gaia ya Oyundan Saturnden Tanıdıgım Arkadaslardanda Gececekler Var Bende Gececektim Ama Üniversite Kayıt Yurt Vs Onlardan Dolayı Su sıralar Sroya girecek vakit bulamıyorum Pre Plus Actım Sagolsun Serverde Sevdiğim bir abime bilgilerini verdim o ayarlıyor

Ama Siz Kasmaya Başlarsınız Bende 1 Ay Kadar Sonra Gelmeye Calısırım :) Ne Yapalım

Ama Sunu da NOT : olarak gecmek istiyorum

Ortam Cok Güzel Olacaktır Emin Olabilirsiniz
  • U
    P

Kankamla Gelmeyi Düşünüyoruz
  • kawga edilenlere bakmayın
    sağol dost deli
  • Merhabalar. The_SuLTaNs guildimizle unionunuza katılabiliriz. uygunsa ;)
  • Bekleriz The_SuLTaNS umarım hayırlı olur...

BU ARADA SANIRIM -PiToN- ile olan ortaklığımız bazı sebeplerden dolayı bitiyor...Ama ben yine Gaia'ya geleceğim...Umarım Yiğit'te gelir...
  • quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

Bekleriz The_SuLTaNS umarım hayırlı olur...

BU ARADA SANIRIM -PiToN- ile olan ortaklığımız bazı sebeplerden dolayı bitiyor...Ama ben yine Gaia'ya geleceğim...Umarım Yiğit'te gelir...

Herşey ortada bende çekilmeye baslıyorum silkroad'dan yapıcak birsey yok sıkıntım olacak hep ortamla alısıp el ve goz zevkiyle kastıgım oyundan uzaklasmam zor olucak hafta içi zaten benim pc zamanım 4 saat hafta sonu fulltime ne yapalım sağlık olsun burda açıklanmış erdinç bey ile devam eteydik iyi olacakti malesef geride kalmak yerine birakmak mantıklı geri donme şanşım server açılmadan haber gelmesi saygılar ;) iyi kasmalar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -PiToN- -- 31 Ağustos 2008; 12:36:19 >
  • Up...Arkadaşlar guildi kuracağız o kesinleşti...Ama Yiğit arkadaşımız tek kalıp ,zamansızlıktan dolayı kasamayacağını belirtti...Ama biz yine yolumuza devam edeceğiz...
    Sapika nickli abimizde bir guild kuracakmış+THe_SuLTaNS guildi de Athens'ten gelen arkadaşlarla açılcakmış...Sağlam bir union olacak umarım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __EFENDİ__ -- 31 Ağustos 2008; 12:43:18 >
  • tamamdr ozaman ilk 2 hafTa 64 Alırz Elimize.
  • BİZDE GELİYORUZ DAHA ONCE SOLEDİGİM GİBİ 3 KİSİ GECİCEKTİK SİMDİ 8 KİSİ OLDUK HEPSİ DE FULL PRE FULL BOT 7/24 ONLİNE BEN SALI GUNU İLK GİRENLERDEN OLUCAM MUTLAKA VE SERVDE EN ÖN SIRADA İZLİCEM GELMEK İSTEYENLER ORDA DA GLO ATARIM BULUSURUZ KONUYU DAGITMAK İSTEMEDİM YANLIS ANLASILMASIN KONUYU ACAN ARKLARLA BİRLİKTE OLCAZ TABİ GUİLD VEYA UNİON ONEMLİ DEGİL ÖNEMLİ OLAN BİRLİKTE OLMAK HERKEZE KOLAY GELSİN !!!
  • up yapalımda daha gelmek isteyen arkadaslarda bilgilensin tekrar konu acılmasın !!!!
  • Guild isminde WarForPried gibi ufak bir değişim olabilir...
  • efendi senin nick ne olcak gaia da pitonla ortaklıgınız bitmis galiba hayırlısı olsun ne diyelim umarım gaia da hep birlikte diger servlerde olmaya ngucu bulabiliriz !!!
  • quote:

Orjinalden alıntı: [GM]EnKaZ

efendi senin nick ne olcak gaia da pitonla ortaklıgınız bitmis galiba hayırlısı olsun ne diyelim umarım gaia da hep birlikte diger servlerde olmaya ngucu bulabiliriz !!!

_CheckMate olur büyük bir ihtimal...Eğer o kapılırsa Nargile...
  • lol nargile supermis hosuma gitti ben onu kapabilirim (saka saka) yine de sen bilirsin siz kac kisi oldunuz su anda ben oyuna girince direk glo atarım bulusuruz umarım butun saglam turkleri toplayabiliriz !!!
  • Toplanırız bir şekilde de ben biraz zamansal sorunlardan dolayı 4-5 level geriden izlicem gibi geliyor...
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

Hera'da devam ediyorum edecegimde ama Gaia da serverin nabzini tutup nasil olacagini gormek icin wizard acma niyetim var 64 olana kadar kasip serverda sıkı oyuncular olduguna kanaat getirir isem wiz 64 olunca ong farm icin karakter-karakterler acabilirim ...

Bu defa da Gaia icin Wizard ya da Nuker acacak 2 saglam oyuncu ariyorum ... 64 olundugunda onglarda 8 saatlik vardiyalar ile ezik kasacak oyuncular lazim ... Her 1 wizard ya da nuker 8 saat onglarda ezik kasacak 16 saat lvl kasmaya devam edecek ... 90 lvl sonrasi ilk server olmasi nedeni ile 1-90 direkt gitmek ve ardindan farm oldukca zor olur ... bu nedenle onerime sicak bakan "saglam" oyuncu cikarsa bekliyorum ...

• @TuzsuzDeliBekir
    Mantıklı ama ben 90 olduktan sonra kendime yeni çar kasmayı düşünüyorum...
  • bence sacma sen bunları yapıncaya kadar ben 90 olur farmı bitiririm 4 ayda full farm oldum burda da olurum !!!
  • ilk bi kaç gün oynamayı düşünüyorum. Arkadaş eu ve party ile kasacaksanız, bende kasarım buffer olcam inadına, sabahtan öğleye kadar ve akşamları buffer hizmeti verebilirim. Dediğim gibi bugün var yarın yokum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.