Şimdi Ara

Gaia'da oynayacaklar baksın Oyundayım Pm CheckMate (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
5.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Server açılmadı...Hala neden açmadılar anlayamadım...Herkes bu serveri bekliyor gerçekten zorlu bir server olacak gibi...
  • rev6 da gözüktügüne göre yakın zmanda gelicek heraLde
  • up
  • BEnde Gelebilirim Venusden EnKaZ bilen bilir kolay gelsin Basarılar kaydet geliririm !!!
  • Herhangi bir kayıt yok pm atanlar guilde alınacaktır...Guildde yer kalmayınca friende ekleyip yer açılınca çağıracağız...
  • Bende Char Açıcam Yavaş ama Sağlam Kasarım.
  • Wizard/Clerick =FaSTiNG

Bende geliyotum aranızda olmaktan mutluluk duyarim
  • Arkadaşlar konunun başındaki kurallara uyan herkes gelebilir...
    Oyundan _CheckMate'ye pm atanlar guilde gelebilir...Guildde yer kalmadığında friende eklenip level atlatılır atlatılmaz tekrar kişilere dönülecektir...
  • piton msn e gel buralardaysan. konusmam lazım.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0nly4y0u

piton msn e gel buralardaysan. konusmam lazım.

Akşam 19.30 da msnde bulursun onu...
  • İlk Tg yi ben kesecem

Gerçekten eger bugaiya yazın ortalarında gelseydi bende size katılıp bi wizard / cleric açardım fakat okullar başlıyor legit olamam hatta bota bırakabilcekmiyimonu bile bilmiyorum ama keşke gaiya erken gelseydi güzel işler yapsaydık ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FireBraker -- 29 Ağustos 2008; 12:29:02 >
  • Evet Gaia'nın bu kadar geç gelmesi kötü oldu doğrusu..
  • hepinize kolay glsin arkadşalar inş. istediğiniz desteği bulursunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi K-orn -- 29 Ağustos 2008; 12:42:08 >
  • Arkadaşlar Gaia Serverı Öncelikle Bütün SRO ya Sonra Yeni Server a Geçicek Herkeze Hayırlı Uğurlu Olsun 02/09/2008 de Gaia Açılıyor.

EFENDİ bende gaia ya geleceklerdenim ++

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kamer41 -- 29 Ağustos 2008; 15:43:43 >
  • upp!
  • İsteyen herkes gelebilir 0x33'de 15 kişi gördüm listelenmiş...Sanırm pek güçlü çıkamayacklar ama adam toplama şansları var...Biz guildimizi kurup unionumuzu arayacağız...
  • Silkroad's 31th server, Gaia, will open on Sep 02, 2008 Silkroad Standard Time

hazırmısınız milli olmaya
  • biz 3-4 kisi gecicez hep beraber bi guildde birlesebiiriz serverde ilklerde olcagımızdan emin olabilrisiniz full pre full bot (sm :)) orda nick EnKaZ olur globalle de ulaşırım herkeze kolay gelsin glavie acacagım oyunda en kral char olarak bence bu venusde full int s/s charim var 90 lvl full farm onu da satmayi düsünüyorum kolay gele !!!
  • eh artık müjdeli haberi aldınız...

kolay gelsin...
    şimdi bi de adam seçmekle uğraşacaksınız..
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.