Şimdi Ara

Gaia'da oynayacaklar baksın Oyundayım Pm CheckMate (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
5.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bakın arkadaşlar ilkte kaleyi alamasakta biz guild olarak dağılmayacağız ilk hedefimiz bir guild kurmak...Kaleyi almasakta her an alabilcek bir potansiyele sahip guild olmak...
  • Alımı durduruyorum herkes geliyor ama eminim ki yarıcı patlıcan çıkıcak çünkü bizim forumda bu kadar düzenli şekilde kasan adam yok... Oyun açılır açlımaz ciddi olanlar _CheckMate pm atsınlar ilk etapta alamasamda daha sonra kesin kesin alırız...Ama friendde olacağı için herhangi bir haberleşememezlik söz konusu değil...
  • server gelsinde pm atmamız kalsın
  • Erdinç doğru söylüyor ilk önce unq trade pvp yaparsak toplanmayı bırak konuşamayız bile ilk iş server açılan gün guild kurmak olması lazım sonra belli bir levele gelene kadar ( oyun ortalaması ) ondan sonra rahat ederiz ben venüs açılınca sırf zevkine başlamıştım ilk gün 21 level olmustum sabaha kadar kasmıştım muhtemelen benim nick değişmez NiceR olur
  • ya beyler gece gelme ihitmali warmı server ın ? ona göre uyumucam..
  • O server yarın açılmaz bence Açılsın 69 wiz. bırakıp gelcem
  • quote:

Orjinalden alıntı: kamikaze03

ya beyler gece gelme ihitmali warmı server ın ? ona göre uyumucam..

Gece haber veriyorlar bakım sonrası açılıyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: twizle

O server yarın açılmaz bence Açılsın 69 wiz. bırakıp gelcem

burda ki millet 80+ charlarını bırakıp gecior !
  • Biz Pitonumla 89 çarı bıraktık yağız kardeşime...Biliyoruz ki yağız orayı idare eder...Biz şimdi yeni bir sayfa açıyoruz,ve bu sayfamızda bir karartı görmek istemiyoruz...Server gece gelmez haberi gece gelebilir...Server sabah gelir bizim saatimizle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

Biz Pitonumla 89 çarı bıraktık yağız kardeşime...Biliyoruz ki yağız orayı idare eder...Biz şimdi yeni bir sayfa açıyoruz,ve bu sayfamızda bir karartı görmek istemiyoruz...Server gece gelmez haberi gece gelebilir...Server sabah gelir bizim saatimizle...

ohh be icimi rahatlattın saol .
    sabah 7 gibi acarım dükkanı
  • Union İçin Aege Serverindeki ArkadaşLarda Guild açıcak ordan konuşuruz yine ben o guild iLe devam edicem eğer union için guild ararsanız pm lerinizi bekliyorm
  • Eğer türk ve iddalı bir union olacaksa varız...
  • Yine yok heralde Gaia...
  • ben gaia açıldığında nicklerimi sağlama almak için bir kaç çar açıcam fakat gbot tadında kastırırmıyım o ortama bağlı sizin ortama bakarım güzelse bende alttan 5-6 gapta gelen bi çar kastırırım ban yiyeseye kadar
  • zombee ve eni de yaz bizde kesin geçicez ztn bırakma söz konusu olmz 7/24 bot kasıo
  • Bizde Zeus tan 7 kişi 90 lvl charlarımızı bırakıp geçmeyi düşünüyoruz. Hele bir açılsın 60 lvl lardan sonra zaten kimin serverda kalıcı olacağı belli olur.
  • =))) gaia yine hayal oldu
  • bekleyin acılır acılır

Bence acılmadan once zaten duyur yapılacak biz niye bu kadar kasıyoruz ki ayrıca geri kalanların guild lv2 olmasını beklemesını soyluorsnda o zmn 3m i nasıl bulcaz 2hafta fln beklenmesi gerek en az
  • 3 günde 10m kasar bir xbow düşük yaratıklarda
  • serwer acıLdmı ben bakamıorm sTard gelmıor bana S:
  • 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.