Şimdi Ara

Gaia'da oynayacaklar baksın Oyundayım Pm CheckMate

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
5.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Biliyorum bu tür konular sıkıcı ve genelde gerçekleşmeyen konular...Ama ben yinede açayım dedim...
    Ben,piton,photomania nickli arkadaşlarımla beraber Gaia'ya geçmeye karar verdik ve KillForPried adlı bir guild açıp serverde söz sahibi guildlerden olmayı düşünüyoruz...
    Ama bunun için yeterinde kişi bulamadık diğer yabancı forumlara bakıldığında planlı bir guild oluşumu şimdiden yapılmış durumda...
    Bizde guildimize adam arıyoruz ve buraya konu açmaya karar verdik...Bu konu diğerleri gibi sadece DH adamları toplansın hep beraber kasalım felan cart curt konularda gibi o amaçlarla açılmadı,amacımız açacağımız guilde adam toplamak...
    Alacağımız adamlar server bırakma yapmıcak, hızlı kasabilcek kişiler olacaktır...Düzenli silk alan genelde bot kullanan yani serverde hızlı yükselecek kişiler arıyoruz...Burada ki herkes değerlendirmeye alınacaktır,ama belirli zamanda belirli seviyelere gelemezlerse o kişilerle guild bir bağlantı kurmayacaktır...
    Guild açma sebebimiz söz sahibi olabilme yani kaleye sahip guildlerden olabilme ki bu gibi bir durum olursa yani kaleye sahip olursak alınan ilk para kişiler hızlı kassın diye kişilere dağıtılacaktır...
    Guild level atlatma gibi konularda guild sakinlerinden paralar toplanacaktır,toplanan para kale kayıdı ve guildi level atlatmaktan başka hiçbir konuda kullanılmayacaktır...Alınan para kale alındığı taktirde fazlasıyla kişilere ödenecektir ki bu ödeme normal kişilere dağıtılacak miktarlardan farklı olacaktır...

Guildin ismi KillForPried olacaktır...
    Arkadaşlar oyundayken _CheckMate pm atarsanız bana ulaşırsınız...Ben herkesele kısa sürede irtibata geçemem...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __EFENDİ__ -- 2 Eylül 2008; 9:38:51 >

• İnş dediklerinde başarılı olursunuz.
  • +1
    Kimse Laf Yapmasın 1 ortagımı herculeste birakıp gaiya geçicez EFENDİ ile ortagız
    Herculeste wizard+clrc 89 lvl oluyor ondan orda 1 ortak birakıcam
    ve Kale için Gidiyoruz alamasakta yakın arkaslık kurup devam edicez gelicekler %100 bizden olucak ve lutfen kasamayacaklar yazmasın 1 gun kasıp biakıcaklar gelcek kişiler gold yardımı ile guildi lvl atlatıp direk kaleye dalcaz saygılar
  • quote:

Orjinalden alıntı: _King_Hecktor_

İnş dediklerinde başarılı olursunuz.

Teşekkürler...

Konu altında lütfen böyle konular açıldı ama hiçbiri olmadı gibi laflar yapmayalım lütfen...
    Biz adam arıyoruz,forumun guildini kurmayı düşünmüyoruz,sadece varsa gelmeyi düşünenler kapımızaçık ve bazı düşüncelerimiz var diyoruz...
  • Hayırlısı olsun.Siz yaparsınız en azından diğerleri gibi konuları açıp açıp bırakmazsınız.
  • Sen NiceR da yaz o şimdilik internete giremiyor ama ben söyliyim

Sizede başarılar kale savaşında
  • quote:

Orjinalden alıntı: fahrettin89

Sen NiceR da yaz o şimdilik internete giremiyor ama ben söyliyim

Fahrettinim senide beklerim

Başarı dileyen ve dileyecek herkese şimdiden teşekkür ederim...Herkesi Gaia'da oynamaya bekleriz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __EFENDİ__ -- 23 Ağustos 2008; 15:24:49 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Şimdiden başarılar.İnş. herşey istedğiniz gibi olur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

quote:

Başarı dileyen ve dileyecek herkese şimdiden teşekkür ederim...Herkesi Gaia'da oynamaya bekleriz...

Sercan geldikten sonra ben zaten gelirim ama artık sizin içinde gelirim

• evet yokmu tuzsuzdelibekir gecicekti sanırım o abimizide bekleriz NiceR de Geliyorsa problem yok kanka olmaya davet lutfen dusuk kalıcak 5kplsciler gelmesin ciddi ilerme olcak olmasada kendi capımızda dwm edicez
  • quote:

quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

quote:

Sercan geldikten sonra ben zaten gelirim ama artık sizin içinde gelirim

Teşekkürler...NiceR gelmeden de ismini yazmam doğru olmaz...Büyük ihtimal bizledir ama bakarsın başka planları felan vardır...

• Sen yinede oyle yap ama ben biliyorum zaten o konu açmıştı Gaia açılıcak geçicem diye

O 2 gün sonra gelecek bi aksilik olmazsa zaten yazdırır kendini.Bir süreliğine forum sakinleşicek son günlerde fazla çalışıyordu
  • gaia gecicek herkezi bekLiyoruz , inş herşey gönlümüzce oLur
  • inş up
  • quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

inş up

kardeşlerimi yanlız bırakacak değilimya
  • quote:

Orjinalden alıntı: PATEVRA

quote:

Orjinalden alıntı: -PiToN-

inş up

kardeşlerimi yanlız bırakacak değilimya

Ekliyim mi?
  • yani
  • Efsane simdi patlıcak tam gaz dwm
  • slm ben LegenDofWaR gaiaya gelicem benide ekle sonuna kdr varım. (diger acount uzaklasıtrıldıgı için bundayım^^ )
    bide acıcagınız karakterlerin türünüde yazarsanız güzel olur.

Ekle benide ismi farkı olabilirmi sade ve güzel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bekir14 -- 23 Ağustos 2008; 16:46:02 >
  • eheh bende daha dün charı satayım gaia ya geceyim. guild kurayım adam toplıyım. char sattıgım parayla gold alayım kaleyi alalım 2 haftada koruyalım cepte 2b olur. zaten herkes janganda ilk levellerde para gani olur. falan die düşünmüştüm ama malesefki ilk kale savasında millet 7x ken girmiş herada o detayı atlamısım ^^ . canım su sıralar acayip s/s cekiyor charı satmasam bile günlük elle kasmayı düşünüyorum. kolay gelsin herkese. inş yaparsınız.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.