Şimdi Ara

Gaia'da oynayacaklar baksın Oyundayım Pm CheckMate (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
271
Cevap
0
Favori
5.931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Gece gündüz durmaksızın eleman arıyoruz umarım başarılı oluruz ama 0x33 de de guild kurmak için ummalı bir çalışma varmış...İş zor gibi gözüküyor ama bizim onlardan sayı haricinde eksiğimiz yok...Adam çekebilen çeksin...Ben Herculestende adamlar topladım bir iki tane...
  • quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

Gece gündüz durmaksızın eleman arıyoruz umarım başarılı oluruz ama 0x33 de de guild kurmak için ummalı bir çalışma varmış...İş zor gibi gözüküyor ama bizim onlardan sayı haricinde eksiğimiz yok...Adam çekebilen çeksin...Ben Herculestende adamlar topladım bir iki tane...

Ben kuzenle gelcem beni 2 kişi olarak say
  • quote:

Orjinalden alıntı: VayaConDios

quote:

Orjinalden alıntı: __EFENDİ__

Gece gündüz durmaksızın eleman arıyoruz umarım başarılı oluruz ama 0x33 de de guild kurmak için ummalı bir çalışma varmış...İş zor gibi gözüküyor ama bizim onlardan sayı haricinde eksiğimiz yok...Adam çekebilen çeksin...Ben Herculestende adamlar topladım bir iki tane...

Ben kuzenle gelcem beni 2 kişi olarak say

Ok kuzeninde belirtilen şartlara uyacaksan diğerlerinide çağır
    Birde arkadaşlar açıldığı gün vereceğim nicke pm atarak oyundan ulaşıp guilde gelebilirsiniz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi __EFENDİ__ -- 24 Ağustos 2008; 2:27:42 >

• Yukarı...
  • ewt destek biran once 3 lwl +5m gold ile kaleye dalcaz bizi yanlz birakmadınız için sağolun yardım edenler fazlasıyla hakkını alacaktır lutfen 1 gun oynayıp yarın girmicekler simdlik yedege vercez uniona fln yerlestirebiliriz
  • Bende gelıorm sİlk fLan cekıorm PazARTEsii... Alın benİ kayıt yaPın bana :D PerFecT Str Bow.
  • up 2. guild hazirligi yolda yedekte kalcaklar baska guilde gitmesin
  • up
  • upp!
  • parayı nerden bulcaz ki??
  • quote:

Orjinalden alıntı: sage29

parayı nerden bulcaz ki??

maymun aLcaz :D bi sekiLde bandit kaLesnde kasıcaz..
    toplu kervan yaparızz.
    biraz zor olcak ama olsun değer:)
  • Level atlatma gibi olaylarda para işini eksik kalırsa ben guild üyelerinden toplayacağım...Ki büyük ihtimal kalacak...Ne kadar çabuk yaparsak guildi 3 lvl o kadar şanslı oluruz...
  • Benide yazın VayaConDios'un kuzeniyim
  • Sayı hızla artıyor ilk etapta herkesi alamasakta herkesle irtibal halinde olacağız,yer açıldığı an herkesi guidle sokacağız...
  • EkLe ^^

KaLeyi aLmak şArtıyLa
  • up !
  • Öncelikle şunu diyeyim çoğu konular genellikle fos olur çunkü ortada hep sallamasyon insanlar vardır.Eğer konu içinde erdinc,yigit varsa konu saglam konu olur cunku forumda oyunda kımın ne oldugu bellı bıraz referans işi gibi o yüzden benide yazın dicektim ki zaten yazmışsınız teşekkür eder katılımın çogalmasını isterim.
  • I_HyLaZ_I Bnide ekLer mısın kardeşim
  • yiğit le msn de de konustuk bende gelicem. aslında s/s acmak istiyordum ama öncelikle wizard acıcam. buildlerinide yazarsa gelmek isteyenler iyi olur.

wizard cleric warrior lar toplanıp pt yaparsak güzel olur
  • Ekle bni ama Lise durumunu bilemicem Lisede bilgisayar oynarmıyım oynamazmıyım ona göre
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.